АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

От: От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Ебахти колко злоба - такава концентрация на злоба само герберастията може да предизвика

Какви хора са това какво е това чудо - Да желаят глад и мизерия на цялата държава само и само да се върне вожда на власт - Това е сектантска история.

Единствена им утеха е да се нядяват че някой може да се насере повече от тях та да се успокояват че има и по зле от тях

Е ти нали искаш да управляват БСП цял мандат и после още един - не мога те разбера кво искаш?

Аз ти казвам, че ще се осерат. И колкото по-дълго управляват толкова повече ще мирише и толкова по-зле ще става положението. Което мисля е логично.

Като тръгнат да се зацапват нещата, ако хвърлят оставката ще е гадно от тяхна страна. Щото следващите ще трябва да вземат тежките решения без да е готово обществото за тези тежки решения.

Виж как преди се влачи обществото 7 години и не беше готово за тежки и сериозни решения. Та чак като дойде Виденов, осра пейзажа тотално и ножа опря до кокала тогава се случиха нещата, дето нормалните държави ги направиха 90-92 година. При нас тръгнаха след 7 години чудене и маене.

И сега пак ситуацията се повтаря, но не толкова зле. След управлението им ще има:

1. Спрени Еврофондове - вече почнаха.
2. Натрупан дълг - който ще продължи да се трупа още по-бързо отколкото Дянков го трупаше.
3. Издънена пенсионна система - щото в момента половината от парите за пенсии не идват от вноските за пенсии ми от бюджета.
4. Продънено здравеопазване - щото то без сериозна реформа няма как да се промени.
5. Дълг повече няма да може да се взема.
6. Полуфалирала енергийна система.
7. Заобикалящи ни чужди инвеститори.

И ножа пак ще опре до кокала и вече няма да има пари от къде да се вземат за замазване на положението.

Не че част от проблемите не проличаха и при управлението на ГЕРБ. Те както е видно се опитаха да замажат нещата с пенсионната система. Опитаха се да сменят здравни министри с цел нещо да се случи там - ама то така и не се случи в здравеопазването.

Барем правеха инфраструктура - дето не ставаше за ядене, ама даваше работни места на някои и друг строителен работник. Сега и туй го няма.

Т.е. както предния път случиха хубави карти с много добро международно положение и се пъчеха и се фукаха и такива като теб им вярваха как при тях всичко било мед и масло. Сега им се падна късата клечка и ще оберат яда на хората.

От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Математика в теб от време на време има моменти на просветление ама са много кратки

Не мога да разбера как можете да сравнявате правителство което е

заварило около 10% безработица и я е намалило до 5%
Заварило е фискален резерв около 5млр и го е оставил 8млр

с правителство изгонено с камъни

заварило безработица 5% направило я 15%
заварило фискален резерв 8 млрд. оставил го празен плюс няколко милиарда нови дългове

Просто ми е чудно що за демагог трябва да си за да може да кажеш на черното бяло и на бялото черно

Не съм фен на БСП но алтернативата е отчайваща и обясненията че БСП преди 15 години са имали по лош мандат от този на ГРОБ и че щяло да се повтори са смешни и жалки.

Не съм фен на БСП но алтернативата е отчайваща и обясненията че БСП преди 15 години са имали по лош мандат от този на ГРОБ и че щяло да се повтори са смешни и жалки.

Кой бе ти ли не си фен на БСП? ахахахахахахахахахахахахахахахахахаха ще си изям боксерките!

Математика в теб от време на време има моменти на просветление ама са много кратки

Не мога да разбера как можете да сравнявате правителство което е

заварило около 10% безработица и я е намалило до 5%
Заварило е фискален резерв около 5млр и го е оставил 8млр

с правителство изгонено с камъни

заварило безработица 5% направило я 15%
заварило фискален резерв 8 млрд. оставил го празен плюс няколко милиарда нови дългове

Просто ми е чудно що за демагог трябва да си за да може да кажеш на черното бяло и на бялото черно

Ми точно за избиратели като теб. :lol: :lol: :lol:

Ако си малко по-наблюдателен, случайно можеш да забележиш, че всички правителства са така в Европата. Ама не ти отърва - затуй намилаш само за България.

Интересно ми е само след 4 години като се провали Олигараски кво ще говориш - да не се сетиш изведнъж за международното положение и кризата дето броди из Европа и Света. :lol: :lol: :lol:

Щото кризата дори и да свърши бурен растеж няма да има. А без сериозен растеж безработицата няма да намалее, нито пенсиите ще се увеличат видимо, нито бедността ще намалее.

А това правителство, което най-вероятно ще декларира отказ от реформи и ще продължи да замазва нещата със заеми - как хубаво само ще се осере пейзажа, не ми се мисли. Ама тъкмо колкото повече ножа опре до кокала толкова повече няма да има мрънкане против реформите и ще минат по-лесно.

Би ли ми обяснил щом не е лъжа какво точно в предвид има с това изречение:
Код:
Това, на което наблегна Уилър е, че преди да пристъпят към одобрение на  толкова големи проекти, за милиони евро, трябва да са сигурни, че е  осигурено и българското съфинансиране за тях.

Така написно аз лично го разбирам - нямате съфинансиране, няма и да има европейски пари, на прост език означава - проект за МОМЕНТА няма да има.

От: От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Ебахти колко злоба...

Това ти ли го казваш?
След всичката пумия, която изля върху всеки който не е комуноиден далавераджия като теб.
Самата дума "герберастия" е злоба и обида за някои хора, не мислиш ли?

От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Така написно аз лично го разбирам - нямате съфинансиране, няма и да има европейски пари, на прост език означава - проект за МОМЕНТА няма да има.
По-скоро казват, че сега ние сме на ход. При всеки проект с европейски пари се изисква съфинансиране.

По-скоро казват, че сега ние сме на ход. При всеки проект с европейски пари се изисква съфинансиране.

Ако не си разбрал. Ние бяхме на ход като пратихме проекта за одобрение в Брюксел. Ама те го върнаха и казаха "Имате пропуски, не ви вярваме, явете се на поправителен".

И ако нямаш нищо против и преди така се почна - първо замразиха парите за Тракия, заради разни проблемчета. И правителството на Станишев беше на ход, ама нещо не намери време да го изиграе този ход. Та после ги пуснаха като ГЕРБ го изигра хода. Същото беше и с Дунав мост 2.

От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Интересно ми е само след 4 години като се провали Олигараски кво ще говориш - да не се сетиш изведнъж за международното положение и кризата дето броди из Европа и Света. :lol: :lol: :lol:

От сега се знае какво ще говори.
След провала на Кунева, за която мантата яко агитираше пролетта, ще агитира за Бареков - поредната отвличаща маневра на БСП.

След провала на Кунева, за която мантата яко агитираше пролетта, ще агитира за Бареков - поредната отвличаща маневра на БСП.

Според мен, ще се скрие в английската си миша дупка, и от време на време ще излайва "ГРОБ са виновни! И Мутрафона! Дайте си ми полагаемото по партийна линия!Аз толкова се мъчих!"

Украйна приема всички роми от ЕС на своя територия

„Правда": Украйна приема всички роми от ЕС на своя територия

После някой да не реве ЕС лошо било - ей сега ако имаме късмет, заради това ни членство 700к мангала ще си намерят дом :D

Вискяр очаквам все още да кажеш защо те изхвърлиха от полицията и до коя година беше член на БКП

От: От: От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Според мен, ще се скрие в английската си миша дупка, и от време на време ще излайва "ГРОБ са виновни! И Мутрафона! Дайте си ми полагаемото по партийна линия!Аз толкова се мъчих!"

АХАхаха кво го нападнахте тоя трол, игнор и тва е, накрая като го уволнят ще спре да пише и така...

„заварило безработица 5% направило я 15%”

Безработицата, която оставя в края на мандата „тройната коалиция“ 6.3% (за първото тримесечие на 2009г. е 6,4%). Тоест въпреки намаляването поради сезонната заетост безработицата е нараснала за първите 6 кризисни месеца 2009 г. с 1,3%. Коефициентът на безработица е 12.9% при идването на сегашната тройна коалиция (ще видим колко ще е в края на годината).

„заварило фискален резерв 8 млрд. оставил го празен плюс няколко милиарда нови дългове“

Фискалния резерв в края на май 2013 г е 5 825.2 млн. лв.
Фискалния резерв към 31,08,2013 г е 4 716.9 млн. лв.

Относно нови дългове, сегашното управление за 4 месеца първо взеха 1 милиард, след това пласира 300 млн. лв. дълг, сега се готвят да вземат външен заем в размер на 360 млн. евро (около 700 млн,лв.). С това темпо ще са шампиони па заеми за последното десетилетие.

Разбира се има и положителни индикации. Европа тръгва нагоре (плахо) и много е вероятно, ако сегашните не продължават с глупостите да тръгнем и ние.

Да не говорим напразно за спирането на Еврофондовете.

Ето го писмото от комисията. Всеки да си го чете и да го разбира както намери за добре.

http://www.mtitc.government.bg/upload/docs/Official_letter_EC.pdf

Въпроса е кой? Кой кой е Б.Б. И Ц.Ц от тефтерчето?
Местане ти ли си бе? :D Ее така кажи ...

Кой е Б.Б? Нали е много актуален този въпрос. Кой? Кой е Б.Б. от тефтерчето?, запита Местан.

Депутатът от БСП Татяна Буруджиева предлага велосипедистите да нямат право да се движат по улици без велоалеи, пешеходците също да бъдат глобявани за употреба на алкохол, а възрастта на таксиметровите шофьори да бъде ограничена до 60 години.

Очаквайте обществена поръчка за реконструкция на парламента за приобщаване на гараж в него.... щото се намира по-някой друг народен предствавител, който и на влизане и на излизане са пияни.

Въпроса е кой? Кой кой е Б.Б. И Ц.Ц от тефтерчето?

Пак не си разбрал въпроса, а той е "Кой написа писмото на Пеевски" но карай. Благодаря ти и за отрицателната репутация, това е много мъжко да щракнеш някакъв минус в интернет форум, железен си! :))

Горе