АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

От: От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Новината определено е добра, ама сега остава да се прилага и за останалите.

Хонорара на Доган за близо 2 милиона лв от Цанков камък като начало ще е добре да се разгледа.

Може и Станишката за лобиста Хохегер, който го осъдиха в Австрия и него нещо да го разцъкат.

Може и оня Марио Николов дружка на бившия президент, дето беше прибарал едни европари с помощта на едни германци, дето ги осъдиха, а тука бацето го оправдаха.

Много бързаш, сега не е ред на техните хора...

От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Парите за Доган май бяха 1 милион не 2-ва - По вашите стандарти няколко ФБ страници - Сиромашка история

Освен това за Доган Станишев и сие имахте 4 години - Даже не им повдигнахте обвинения та да се оплаквате че съдът ги бил оправдал - нали така беше ние ги ловим те ги пускат

"Пет години затвор за Виолета Николова"

Аз като се замисля това си е за хвалба на гарбаджиите. Това е единствения случай за който се сещам, управляващи да назначат някой и след година и половина да го уволнят за финансови злоупотреби и да сезират прокуратурата.

"Ще искате Дянков след време, ама няма да дойде вече"

Нека си стои в Русия, а след време и министър на финансите да стане (в Русия имам предвид). Три години и половина за малка България са ни предостатъчни. Нека развихри огромния си потенциал в някоя по-голяма страна.

Обвиненията се повдигат от прокуратурата.

Тя се води извън правителството, но както се видя напоследък се купува и се продава.

Отделно съдебната система също се води на теория независима, но на практика зависи от доста неща - най-вече кой ги е назначил, кой им плаща и какви услуги ще му връщат.

На Доган му снесоха милион в зелени гущерчета, което докарва около 1.6 в лева.

Депутатите от ГЕРБ сезираха някъв съд за конфликт на интереси за Доган. Но въпросният съд, каза че няма конфликт на интереси. Ако се разтърсите из нета ще намерите и мотивите.

А мотивите бяха - че разбирате ли Доган не ходел в парламента и затова нямало как да лобира (да има конфликт на интереси). И освен това кинтите му били дадени от частно лице, а не от фирма. Нищо че частното лице има фирма подизпълнител участваща в изграждането на Цанков камък.

Нещо като Пеевски - съда не можа да каже къв е точно Пеевски - депутат ли е, пък бил ли е шеф на ДАНС или кой е виновен. Абе нещо като нищо. Разбира се срещу сериозни суми.

Видяхте ли го оня лудия как подскочи като герберката Караянчева каза, че ДПС+Атака са едно :) е може да е от ГРОБ ама ЕВАЛА й правя напълни ми душата честно :)

[video=youtube;ddoE_CWM7mQ]http://www.youtube.com/watch?v=ddoE_CWM7mQ&feature=player_embedded[/video]

P.S.

Процедура вика, процедура! Цел живот с тия процедури ни лъжете ........... Психиатър, психиатър!!!

Последно редактирано:

Е че какво лошо, нали работят за националните ни интереси - сега се пита, кои са те но ..... кой съм аз да питам

Това са същите лайнари и кравари, които ходиха да подкрепят бойко като си подаде оставката. Бой и пранги за такива.
Бойко не разбра ли, че за негови и приближени фирми пари няма! И аз бих правил така - фирма ли е на някой бойковист - пари няма да видят никога.

От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

И аз бих правил така - фирма ли е на някой бойковист - пари няма да видят никога.

Много демократично :).

От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Много демократично :).

Младежкото БСП яко ги настървяват - от БСП ли ти е фирмата, ще получи всичко :)

аз не го подкрепям

Оооо така ли е сега ще видиш какво става. Неолиберал такъв (син комунист) :)

P.S.

Шегувам се, да не го вземете на сериозно!

Eй тикво ( упс, тифо ) - не си отговорил в темата за другарите протестиращи , я ходи да чуем какво ще насереш там ДРУГАРЮ.

Толкова си ми смешен, че се чудя да те филтрирам ли или да те оставя да ме забавляваш още малко. Аз с такива, като тебе се веселя господине!

P.S.

Моля те върни си аватара на Станишев, тъй като с него беше по-готин, сега само злобееш, но някак сухо.

..................

Ето как се прави - не кат вас :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=v5-FgCrtaoo

Кефя са на такива евтини манипулации от страна на политиците. Ама номерата не минават вече - има нет, има снимки, има репортажи и всичко това се качва в Нета и всичко се вижда и се проверява и се навързва. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ето как се прави - не кат вас :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=v5-FgCrtaoo

Кефя са на такива евтини манипулации от страна на политиците. Ама номерата не минават вече - има нет, има снимки, има репортажи и всичко това се качва в Нета и всичко се вижда и се проверява и се навързва. :lol: :lol: :lol: :lol:

Като говорим за лумпени този клип дава точната дефиниция на думата лумпен.
- http://bg.wikipedia.org/wiki/Лумпен

[video=youtube;v5-FgCrtaoo]http://www.youtube.com/watch?v=v5-FgCrtaoo"]http://www.youtube.com/watch?v=v5-FgCrtaoo[/video]

Последно редактирано:

Мен пък много ме кефи колко насрани са тия окупатори. Голямата шпиц-команда от 10 рахита. Браво, ебати революционерите, тия двама от спец частите ще ги направят на кайма.

Мен пък много ме кефи колко насрани са тия окупатори. Голямата шпиц-команда от 10 рахита. Браво, ебати революционерите, тия двама от спец частите ще ги направят на кайма.

Redrum нали се сещаш, че тук не става въпрос за боища и подобни неща?

Представям си ако човек от т.нар. окупатори удари някой от тези мили хорица контрапротестиращите, как още на следващия ден моралистите във форума, ще изпишат 138348952 теми, за това как лумпен електората на либерастите и сините комунисти са набили мирния контрапротест :)

P.S.

А по жълтите сайтове и електронни вестници може да излезе статия "Сорос плати на хулигани да пребият контрапротеста" или нещо от сорта :)

Последно редактирано:

Става въпрос за това, че хората които искат да променят държавата се насраха от 10 тревомана, а медиите почнаха да говорят за бръснати глави, шпиц-команди. На страха очите са големи, верно е това.

Е те медиите са майстори на това да пишат за скинове, ултраси,футболни хулигани и злодеи. В това няма спор, само че тук става въпрос за някакви пънкарии на трагикомичната организация 23 септември!

Горе