АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Въпроса е кой? Кой кой е Б.Б. И Ц.Ц от тефтерчето?

Станишката стана Местан, заеби :lol:

Още едно уникално и експертно предложение :lol:

[h=1]Буруджиева предлага глоби за пияни пешеходци[/h]

Последно редактирано:
От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Премиерът е нахитрял. Финтира протестиращите като влезе откъм тоалетните.
http://offnews.bg/index.php/252509/...heraton-otkam-toaletnite-za-da-ne-go-osvirkat

17:09 часа – Полицаите направиха “заслон”, за да залъжат протестиращите. Те направиха кордон, симулирайки, че всеки момент премиера идва, докато Орешарски се вмъкваше през задния вход.

бива ли да са толкова жалки?

Пак не си разбрал въпроса, а той е "Кой написа писмото на Пеевски" но карай.

майка му? :oops:

Последно редактирано:

E вие какво бе лумпени? Ще убивате министър председателя ли? Личи си, че само гербераст може да гони така до дупка и да иска да се саморазправя. Това не е протест, това са добре организирани лумпени и хулигани, които ходят само да правят мизерии и не уважават институциите.
И да се изправят очи в очи какво? Да не би да си даде оставката? Глупаци, научете се да протестирате както трябва.

Кой, кой, кой назначи Пеевски? ... туй е въпроса :mrgreen:

Абе много интересно, дали беше възможно в мандата на ГЕРБерите някой така да преследва РазБойко и да го причаква на входа на министерски съвет.
Нали уж тези протестиращи бяха красиви и интелигентни? При последната им акция нещо се виждат само някакви лумпени с промити мозъци повтарящи само премиера трябва да си подаде оставка. Просто изродиха протестите.

E вие какво бе лумпени? Ще убивате министър председателя ли? Личи си, че само гербераст може да гони така до дупка и да иска да се саморазправя. Това не е протест, това са добре организирани лумпени и хулигани, които ходят само да правят мизерии и не уважават институциите.
И да се изправят очи в очи какво? Да не би да си даде оставката? Глупаци, научете се да протестирате както трябва.

Местанчо, това ако бяха "лумпени" и "хулигани" от агитките, още първия ден жълтите павета щяха да са изринати, но така ти е удобно да назовеш хората, за да замажеш кафявото от червените си гащи, нали :lol:

Лумпени та лумпени, все едно слушам някоя беззъба бабичка....
Кажи нещо измислено от теб, стига си цитирал изречения и статии.
Ще излезе, че шамура има повече акъл от теб :-o

"Животът е хубав, защото е красив" Биг Ша :)

Ако знаете ква е мишка ся, след като бб му предложи детектор на лъжата да докаже, че не зима пари за агитацията си и той отказа.. :)

"Животът е хубав, защото е красив" Биг Ша :)

това само един безмозъчен рапЕр може да го измисли :mrgreen:

1385496_517283218359900_29562045_n.png

Агенцията за бежанците: Ако имате празна къща, дайте я за сирийците

Българите, които имат възможност да предоставят свой неизползван имот за настаняване на бежанци, да го направят. Това призова в Харманли шефът на Агенцията за бежанците към Министерски съвет Николай Чирпанлиев. Апелът му бе провокиран от кризата с местата за настаняване на имигрантите, съобщава „Стандарт“.

бал съм ги в цоциалистите :lol:

Да бе как не ... Е миналата година с купих 1 декар в едно спокойно село близо до София... Имам си бунгало с ток, вода всичко и сега обмислям дали пък да не го дам на сирийците :)

Ако имате празна къща, дайте я за сирийците

А ако сирийците имат пълен петролен кладенец в излишък, може да ми го дадат...

С 5 ст. по-скъп бензин за създаването на фонд „Катастрофи и живот”

Увеличение с 2% на цените на дизела и бензина предлага Васил Василев, основател на Съюза на работодателите. По негови сметки това ще увеличи с 5 стотинки литърa. Идеята му е средствата да отиват за лечение на пострадали при катастрофи, както и за подпомагане на Бързата помощ чрез създаване на центрова за спешна помощ по най-невралгичните точки на движение.

много цоциалисти се навъдиха
бал съм ви и вас

Специално по въпроса със сирийските бежанци май само Атака е за затваряне на границите и за по твърда национална политика
И гербери и цоцалисти и дупесари се издъниха на този тест за интелигентност
Всичките са дупедавци и изпълняват като новобранци евродирективи и чужди политики

Още ли има да подкрепят това правителство?

Горкото толкоз закъсало, че никой на международна сцена не иска да си играе с тях, нито да ги кани, нито да идва тука. Вигенин ходил оня ден до Франция, ама няма новини - даже по ТВ-то не се показа да каже кви я свършил. То ясно, че никва не я е свършил. А, да като се прибра измрънка нещо от сорта, че не било голяма драма, че няма да влезем в Шенген. А пък преди 2 години искаха оставка на правителството по тази тема. :lol: :lol: :lol: :lol:

Още по-кофтито е, че въпросната Европа ни оставя сами да се оправяме с бежанците, щото никой не иска да има нещо общо с правителството НИ.

Чувам и Станишката като шеф на ПЕС нещо го заяли, що бил управлявал с Атака и що ще връщат бившите агенти от ДС. Все пак у Европата може да са социалисти, ама не са комунисти (в онуй другото значение на думата).

Чуждите инвестиции нещо двойно намалели. Ама за туй не може да се обвинява само това правителство. Трябва вина да поеме и БСП-то и лично Станишев за мръсната предизборна кампания дето водеше. Ще искате Дянков след време, ама няма да дойде вече. И никой читав няма да дойде да се хване, щото после ще го оплюете.

А и прокуратурата нещо с бюлетенките в Костинброд даде назад - свърши си мръсната работа и някво там нещо като безстопанственост към секретаря на служебното правителство само щяло да има обвинения. Ама още не било ясно какви и дали щяла да се стига до съд.

Забравих и парите от ЕС - там онова писмо дето го пуснах по-горе. Нещо хората се мотали, 4-5 месеца вече става са на власт едни пари не могат да намерят за един проект да го стартират. А уж работни места щели да създават. Ма ква по-лесна задача от това. Намери си парите за съфинансиране за инфраструктурни проекти и хоп създаваш 1000 - 2000 работни места директно и още толкоз косвено. А уж взеха 1 милиард заем, ама нямат 150 милиона да пуснат оня проект, дето вече е одобрен от ЕС и да почнат хората да работят по него.

Мъка, много мъка има в това правителство и некадърност най-вече. А всъщност мъката остава за нас.

Новината определено е добра, ама сега остава да се прилага и за останалите.

Хонорара на Доган за близо 2 милиона лв от Цанков камък като начало ще е добре да се разгледа.

Може и Станишката за лобиста Хохегер, който го осъдиха в Австрия и него нещо да го разцъкат.

Може и оня Марио Николов дружка на бившия президент, дето беше прибарал едни европари с помощта на едни германци, дето ги осъдиха, а тука бацето го оправдаха.

Горе