АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

@blackout8
Няма и да видиш знаменца на ГЕРБ, защото някои от хората на сегашния протест са били и на февруарския и ако там видят някой да агитира за голяма партия ще му теглят един здрав бой. За разлика от псевдодемократите тук, аз нямам нищо против различните партии да си организират митинги.

От: Re: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

А някакъв контрол измислен ли е или каквото стане. :)

Естествено. При такава провокация от страна на БСП - деня с мача, и мястото - символ на протестите срещу настоящето на България. Поне 30 % от състава на полицията в цялата страна ще се изтегли утре в София. Както и цялата жандармерия. Което се плаща с нашите данъци. Предизвикваш напрежение всред хората и ги караш да си плащат за това!

Трябва да си кмет с яки топки да откажеш този митинг на тази дата и на това място.

Тест, какво се опитваш да ми покажеш освен, че ги защитаваш?

Бесепарите във форума изтикаха Тест на предна линия в този случай, като най-интелигентен сред тях.
Но това, което вади, е седмак, и не е коз.

Re: От: Re: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Естествено. При такава провокация от страна на БСП - деня с мача, и мястото - символ на протестите срещу настоящето на България. Поне 30 % от състава на полицията в цялата страна ще се изтегли утре в София. Както и цялата жандармерия. Което се плаща с нашите данъци. Предизвикваш напрежение всред хората и ги караш да си плащат за това!
Тия пък не се научиха да правят протести. Толкова години им гледаме лицата в този умрял парламент и пак не се научиха на стратегии. :) Като си знаеш, че си смотан поне научи как да реагираш на такива ситуации, защото това те чака, като не ставаш да управляваш - протести и гражданско недоверие. :)

Всичко ще си платим. И протестите и изборите и какво ли не. :) Затъването е повече от голямо.

@blackout8
Няма и да видиш знаменца на ГЕРБ, защото някои от хората на сегашния протест са били и на февруарския и ако там видят някой да агитира за голяма партия ще му теглят един здрав бой. За разлика от псевдодемократите тук, аз нямам нищо против различните партии да си организират митинги.

Лошо в митинга няма, но да правиш политически митинг организиран от партията и идеята ти в зародиш е да нагнетяваш обществените нагласи, това вече става различно. Плана е много добър на комунетата затова и писах по-горе, преди да ми се включиш и не разбрах защо. Да се надяваме всичко мине без проблем.

Още по-интересното е, че автобусите на дпс и бсп ги стоварват на Тодор Александров, където се събират феновете на Левски и след това митинга им е на Орлов мост, където се събират феновете на ЦСКА.
Найс а?
Гея и Бея си играят с огъня на бензиностанция...

Не палачи, дете, асенчо генчов е невинен
:lol::lol::lol:

1454694_534655599955995_631671650_n.jpg

Не палачи, дете, асенчо генчов е невинен

@dintronix, жалък си щом използваш едно дете за псевдо коментарите си

41sud.jpg

От: Re: От: Re: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Тия пък не се научиха да правят протести. Толкова години им гледаме лицата в този умрял парламент и пак не се научиха на стратегии.
Blinky, никак не си прав. Много подценяваш БСП. Всичко е целенасочено и пълно със символи. Писах за датата и мястото. Това е демонстрация - пълна арогантност и незачитане. "Ние ще ви направим митинг, точна там, откъдето винаги сте протестирали срещу нас! На нас не ни пука какво мислите. И какво желаете. Като не гласувахте на последните избори, вие ни дадохте властта. За пореден път! Ще си правим каквото искаме, а вие може само да го духате!"
БСП пропагандата е перфектна - всички, дето са ходили прави под масата, когато БСП открадна парите на българите по време на правителството на Жан Виденов, са настроени срещу ГЕРБ, защото нищо не помнят и нищо не знаят за онова време.
Предстои новия програмен период на ЕС и БСП никога няма да изпуснат кокала доброволно. След като Волен ефенди стана пръв приятел с ДПС, това правителство няма как да падне по нормален начин.

Мистериозен влак тръгва за София часове преди протеста

червените боклуци искат да минат по-тънко :lol:
Влаковете са два. Преди малко маркетинг директора на БДЖ заяви, че двата влака щели да дадат приход, колкото всички други влакове в същия ден! :-o
Влаковете
са поръчани от граждани, които искали да пътуват
.

От: От: Re: От: Re: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДП

Влаковете са два. Преди малко маркетинг директора на БДЖ заяви, че двата влака щели да дадат приход, колкото всички други влакове в същия ден! :-o

По тази линия или изобщо в цяла България?
защото второто е просто невъзможно :mrgreen:

@ Вискяр Бг
Човек герб много си позволиха... ако бяха махнали цветанов и бяха слушали тогава все още съществуващата синя коалиция какво е потъпкване на демокрацията можеше и да не сме така настроени...

а не от форума средно по един на месец да улита по съмнителни прични - мвр пикчърс да отчида деиност как бори голямата интернет престъпност - а бтв да тръби как в интернет са само престъпници... (като при тези акции правят цялостно прибиране всичко що е техника смартфони - дори и на рутерите да ги проверяват за нещо незаконно - цел максимален демидж върху уебмастъра да не може да се възстанови сайтовете и аксесите) Добре че няма нито един осъден щото няма за какво (но няма законово установен срок в който да си получиш нещата обратно - факт веднъж наблязан демиджа ти е нанесен) и принудиха хората си държаха бекъпите на флашки окачени на каишката на питбула като бижу (който си има такъв) или на микро сд карта/и заровена или заровени по дворовете на съседите и да учим списъци с аксес пароли на изуст... да не си говорим и за натиска върху хостингите да правят неща в нарушение на хартата за правата на човека на оон - който там са записани като човешко право... и за привиканите за справка с провинението качвали антигерб клипчета... били с нарушени права клипчетата... как пък от всички дето качват клипчета нагоре надолу баш тези уцелиха...

откакто герб ги няма този натиск го няма и не съм чул да го има ако пак се появи и срещу тези ще се настроим защото заплашват демокрацията...

аз съм писал про герб постове (в подкрепа) по някой от мерките на Дянков в първите години от управлението... само че като не ни приеха в чакалнята на еврото трябваше да разхлаби фискалната полити че после стана нетърпимо за много от бг бизнесите... и още не могат да изплуват... за политиката на това правителсво спрямо бизнес още рано да се пише но ще видим... някой неща са добри и ги имало в този форум като идеи в старите теми за политика и бизнес като например който изпълнява обществена поръчка параметрите на сделката да се качват публично в интернет и всеки да може да преглежда който не иска да го качват в нета да не се реди да изпълнява такива поръчки (закона е приет) ще видим изпълнението де...

Аз затова не протестирам и няма да протестирам докато отново не почуствам че демокрацията е заплашена или сегашните почнат да правят като герб преди...

@dintronix, жалък си щом използваш едно дете за псевдо коментарите си
Кво дете, ве, носи на майка си гащите и с асенчо се натиска на шадраваните,
пък как разтърси полицая, само дето не му падна каската, ма иначе хубава снимка е станала
:lol::lol::lol:

Някои псевдо демократи, използват други псевдо протестиращи, за да правят псевдо революция:mrgreen:

И кво?

Остана ли някой да го подкрепя това правителство? :lol: :lol: :lol:

Тренчев и Подкрепа обявили че излизат от тристранния съвет и щели да настояват за избори за Велико народно събрание и нова конституция.

И щели да протестират в провинцията, щото провинцията била много тиха.

Не че има много членове тея и не че могат да направят нещо.

А правителството вместо да си гледа работата и се занимава с организация на митинги и контрапротести - много сме, силни сме, млади сме. :lol: :lol: :lol:

Май след поредния митинг в защита на правителството одобрението му ще падне под 10%. По последните социологически проучвания подкрепата за кабинета била под 20%, а за парламента цели 11%.

Добре се копаят устоите на властта. Добрата новина е, че след тоталното сгомнясване има шанс за някакви реформи в правилната посока.

Я да видим ще познаете ли кой е тоя убавец демократ:)

6758133r.jpg

ЕК блокира плащанията за България по ОП "Околна среда"

http://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/ek-blokira-plashtaniiata-za-bylgariia-po-op-okolna-sreda,161605/

Що като дойдат тези винаги има спират парите от Европа.

Може би щото са крадливи и некадърни. :lol: :lol: :lol:

Сега ще почнат да се оправдават че това било наследство от предишното управление. Ама господа то по-предишното управление беше ваше и тогава пък съвсем бяха спрени - кьораво Евро не видяхте.

Само да напомним че предишното правителство на ГЕРБ като дойде до стотния ден беше отпушило парите от ЕС и беше организирало търг за първия лот за Тракия. И Дунав мост 2 го беше отпушило.

А сега червенотиквеничетата правят вече 6 месеца - 180 дни. И за 180 дни да не видят проблемите и да ги отстранят. Не е лесно да си червен боклук в наше време пък камо ли да ги защитаваш.

Сега ще почнат да се оправдават че това било наследство от предишното управление.

Ако ЕК спре европари на България, ще е заради ГЕРБ
Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на ДПС Лютви Местан по повод информацията, че могат да бъдат спрени евросредства по ОП "Околна среда".

:lol:

В статията пише, че парите са спрени заради провеждането на съмнителни обществени поръчки. По времето на коя партия са били проведени те? Какво има някой да се оправдава за нещо, което е пределно ясно.

В статията пише, че парите са спрени заради провеждането на съмнителни обществени поръчки. По времето на коя партия са били проведени те? Какво има някой да се оправдава за нещо, което е пределно ясно.

Така пише.

И предния път бяха спрени по същата причина. Ама бате ти Бойко като дойде и до 100-ния ден ги отпуши и реши проблемите. А тез не можаха да решат проблемите и се мотат още. Спирането е за тяхна сметка - половин година са на власт. Ако им трябва 3 месеца да навлязат - имат още 3 да оправят бакиите на предните. Ама явно не могат или не искат. Което значи или са крадливи или са некадърни или и двете. :lol: :lol: :lol:

А Бойко Борисов като управлява имаше ли насреща си опозиция, която винаги да работи във вреда на страната, само и само да дискредитира управлението му, както е в момента?

Горе