АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

А Бойко Борисов като управлява имаше ли насреща си опозиция, която винаги да работи във вреда на страната, само и само да дискредитира управлението му, както е в момента?

Хахахахахаха това реторичен въпрос ли е?

А Бойко Борисов като управлява имаше ли насреща си опозиция, която винаги да работи във вреда на страната, само и само да дискредитира управлението му, както е в момента?

Управляващите са единствените, които носят цялата вина за състоянието на България.

Ако не могат да се справят - си подават оставката.

И отделно не виждам точно как и пречат на Зинаида Златанова протестиращите, че не си върши работата.

И накрая вместо да се хване за работа и да си върши работата правителството те се занимават с организиране на контрапротести, митинги и други простотии с които да ни убедят колко са добри или колко са лошо ГЕРБ. Е утре 2 влака орки ще карат към Софето.

Ако си бяха спечели изборите честно. Ако си бяха направили експертно правителство както бяха обявили. Ако не бяха назначавали Пеевски. Никой нямаше да протестира срещу тях.

Ама не би - лъжи, корупция, задкулисни договорки - ти кво искаш да седим и да им ръкопляскаме колко са добри в краденето и лъготенето ли?

Напротив, все същите щяха да са протестите. Не е сериозно някой да протестира шест месеца за несъстояло се назначение. Пеевски колко време беше шеф, един ден? Спряха ли протестите като го махнаха? Не, защото това не е истинската причина. Ако протестите бяха истински присъствието нямаше да е такова смехотворно. Медиите от страх да не ги обвинят, че взимат страна дават само едри планове, защото ако покажат някакъв по-общ кадър ще се види, че има само една шепа народ. Само че на мен не ми пука какво ще си помисли някой за мнението ми и затова го казвам.

А студентските протести? Дай да видим какво са студентите. Това са хора със средно образование, които някой ден може и да вземат висше, почти без трудов стаж и без житейски опит. Сериозно ли някой вярва, че тяхното мнение е по-важно от това на другите и могат да го налагат със сила? Това не го казвам като обида, а като факт, тъй като и аз спадам в тая категория. Вярно е, че студентите са бъдещето на България, но не са настоящето, тъй че да си гледат лекциите и да не се обаждат преди да постигнат в живота нещо, с което могат да се похвалят.

От: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Напротив, все същите щяха да са протестите. Не е сериозно някой да протестира шест месеца за несъстояло се назначение. Пеевски колко време беше шеф, един ден? Спряха ли протестите като го махнаха? Не, защото това не е истинската причина. Ако протестите бяха истински присъствието нямаше да е такова смехотворно. Медиите от страх да не ги обвинят, че взимат страна дават само едри планове, защото ако покажат някакъв по-общ кадър ще се види, че има само една шепа народ. Само че на мен не ми пука какво ще си помисли някой за мнението ми и затова го казвам.

А студентските протести? Дай да видим какво са студентите. Това са хора със средно образование, които някой ден може и да вземат висше, почти без трудов стаж и без житейски опит. Сериозно ли някой вярва, че тяхното мнение е по-важно от това на другите и могат да го налагат със сила? Това не го казвам като обида, а като факт, тъй като и аз спадам в тая категория. Вярно е, че студентите са бъдещето на България, но не са настоящето, тъй че да си гледат лекциите и да не се обаждат преди да постигнат в живота нещо, с което могат да се похвалят.

Не е само назначаването на Пеевски.

Големите лъжи с бюлетините, метежа организиран през февруари, непрекъснатото противопоставяне, изключително острата предизборна кампания започната от съсела със скандалите с подслушванията. Лъжите за експертно правителство, в което ДПС има 70% от министрите, въпреки че има 7% от гласовете. Отровената медийна среда от медиите на Пеевски. Бюрека, Болния и други герои опитващи се всячески да преминават всички морални норми. Служи супер наглостта на червените управляващи - говорим за Миков, Янакито, Кутев, Майчето - супер нагли са. Ти ги питаш едно - те си знаят ГЕРБ виновни. Хората не ги интересува ГЕРБ от вас се иска резултати.

А те единственото дето направиха е да уволняват и да си назначават техни хора по места. Взеха 1 милиард заем. Административно намалиха цената на тока с 5% и увеличиха с по 5 лв там майчински и пенсии. И това за 6 месеца.

Няма как да се толерира това.

Просто лъжи и корупция на всички нива. И ако ги питаш нещо както и по форумите червените драскачи скачат срещу ГЕРБ - колко лоши били. Пичове вие сте на власт от 6 месеца. Колкото искате се оправдавайте с предните. Ама покажете и нещо свършено реално.

Хахаха, какъв метеж през февруари? Имаше протест срещу високите цени на тока, на който бяха и 20 платени провокатори. Бойко Борисов видя удобно оправдание да подаде оставка два-три месеца преди редовните избори и се възползва, за да си докара някой процент отгоре. Тази оставка не беше жест към протестиращите, а подигравка. Бюлетините не ги ли откриха в печатница на човек от ГЕРБ? В предизборната кампания всички бяха еднакво остри. Бойко Борисов повтаряше ли по пет пъти всеки ден, чак до края на мандата си, че предишното управление е виновно за всичко? Орешарски колко пъти досега е обвинил предишните управляващи за нещо? Сигурно са само няколко.

Всяко управление си прави чистки. Да не са луди да оставят бомби със закъснител да цъкат.

А обвиненията за влаковете и автобусите, които щели да карат хора на БСП и ДПС за митинг утре? Изненадааа! Имало и 400 автобуса, които ще карат гербери към Пловдив по същото време.

Голямото мерене на митингите в София и Пловдив: влакове срещу автобусите
С влакове ще дойдат симпатизантите на БСП и ДПС от Бургас и Варна в София днес.
400 автобуса ще докарат хората на ГЕРБ.

Хахаха, какъв метеж през февруари? Имаше протест срещу високите цени на тока, на който бяха и 20 платени провокатори. Бойко Борисов видя удобно оправдание да подаде оставка два-три месеца преди редовните избори и се възползва, за да си докара някой процент отгоре. Тази оставка не беше жест към протестиращите, а подигравка. Бюлетините не ги ли откриха в печатница на човек от ГЕРБ? В предизборната кампания всички бяха еднакво остри. Бойко Борисов повтаряше ли по пет пъти всеки ден, чак до края на мандата си, че предишното управление е виновно за всичко? Орешарски колко пъти досега е обвинил предишните управляващи за нещо? Сигурно са само няколко.

Всяко управление си прави чистки. Да не са луди да оставят бомби със закъснител да цъкат.

А обвиненията за влаковете и автобусите, които щели да карат хора на БСП и ДПС за митинг утре? Изненада! Имало и 400 автобуса, които ще карат гербери към Пловдив по същото време.

Хубаво е да си верваш. :lol: :lol: :lol:

Ми и тези да вземат да подадат ей тъй една оставка и да спечелят изборите нали социолозите казват, че са първа сила. Ама на нещат.

Че той Орешарски показва ли се някъде? :lol: :lol: :lol: :lol:

Някой да го е чул да има позиция, да вземе решение. :lol: :lol: :lol: :lol:

Както ти казах - ГЕРБ не са на власт и могат да си карат с рейсове който искат. От това няма да се промени икономиката.

Икономиката ще се промени ако правителството и управляващите работят, а не се занимава с организиране на контрапротести и не мислят постоянно как да се задържат на власт. Ако вършеха поне малко работа, никой нямаше да ги закача и да протестира срещу тях. Но само лъжат и крадат и се оправдават с предните.

Леле леле, като чета се чудя дали да плача или да се смея...За последните няколко дена червените хубавци толкова простотии сътвориха, утре ще бъде най голямата им за тази седмица.
Тези луди лиса че организираха митинг точно в денят в който е най голямото дерби...вярна ще излезе поговорката че комунист сдава властта само с бой.
А пък другият хубавец ще организира митинг в Пловдив...ще гледаме на кой от двамата му е по голям....митинга де:)

Както ти казах - ГЕРБ не са на власт и могат да си карат с рейсове който искат. От това няма да се промени икономиката.

Абсолютно никакво значение няма какво вършат или не вършат сегашните управляващи. Това няма връзка с развитието на протестите.

А ГЕРБ караха с рейсове хора и когато бяха на власт. Даже и трактори беше докарала Фидосова пред парламента в защита на Негово Светейшество, ама той ги разкара, защото осъзна бързо колко тъпа е идеята.

Как да си подадат оставката като знаят, че това в момента би значело пълна катастрофа за България? Не защото те няма да са на власт, а защото никой няма да е. Ще има едно служебно правителство без право на законодателна инициатива и без приет бюджет в навечерието на зимата.

Социолозите сигурно също всички дружно са се объркали или изведнъж са станали бесепари.

6758528e.jpg

Снимката е правена на 24 ден след началото на протеста. След като МВР съобщава бройката на участниците в протестите в София, че са 3000 души. Снимката е правена на Цариградско шосе посока Орлов мост след моста на бул. „Пейо Яворов“ / бул. „Михай Еминеску“ (най-високата точка). В този момент началото на протеста е около Плиска (това трябва да е средата на колоната). За тези които не са от София Цариградско шосе има две платна с по три ленти, а да Плиска е около 4 километра. Как се разпределят 3000 души на това пространство всеки сам ще си отговори.

Нормално е след повече от 5 месеца да има малко хора. Но социалните протести сефте предстоят, а те няма да са нито мирни нито красиви.

Виж файлът 7761

Как се разпределят 3000 души на това пространство всеки сам ще си отговори.

Оооооооо Станишковците веднага ще ги разпределят...те си имат своя собствена метрична мярка...
И аз съм на мнение че нещата все повече ще загрубяват...един от нашите предци беше казал...Като не искаш мира, на ти секира.
Лошото е че като паднат от власт просто няма да има кой да ги замести...аз лично не бих искал пак Бойко да ме управлява.

Доста комунета явлени скрити, внедрени или не през годините са стъпвали на платформата СДС, но за жалост всички сегашни са в продълженията на комунета управлявайки по фашистко-социалистическият модел:

oresharski.jpg

Честитка! Лайнарски щял да уволнява чиновници, които протестират! По този начин ще се справят с многото администрация :lol:
А утре от Бургас тръгва СПЕЦИАЛЕН влак за София, който ще има 14 вагона. Такава пътническа композиция сигурно е нямало НИКОГА!! Тичайте, бесепарчета и мангалчета, влакът ще е безплатен!! Дано дерайлира, бахти филма... Чудно ми е , тоя влак дали ще има и секунда закъснение или като тръгне от Бургас няма да спира въобще и ще бъде за много по-малко време от обикновеното в София... КОВРИ НА СЕРГОООООООООООО >.<

Много ясно, че ще уволнява. :) Даже се чудя как не го е направил по-рано. Тук няма нищо политическо и каквото и да е....ако някой реши да скочи, че е....само да се замисли защо реално правят това....Ако не може, нека му подскажа. Първо, остатъчни гербрески кадри, които правят така, че да не върви работата на правителството. В момента повечето глоби и подобни отнасяме заради такива административни плъхове, които саботират. Второ, кой луд за връзване работодател ще остави на работа служител, който го цака.

Какви ги говорите и вие, не мога да ви разбера. Ходи си на работа, взима си заплата, гледам и явно несмпатичните з анего мутри и после излиза да им се мята по колите. И ако това не залужава уволнение, не знам какво заслужава. Така де, знам, но не е за този форума думичката.

Не бъркайте партийните си нагласи, различия и симпатии с логичното мислене. Това, че го взимате на лична основа грам не трябва да ви замъглява преценката. Чудно ми колко от хората тук, които имат приятели, които им говорят зад гърба са все още такива? Да позная ли? Да се самосезира прокуратурата?! Тя пък и едната прокуратурата, сумати престъпници обикалят по улиците. :)

С влакове ще дойдат симпатизантите на БСП и ДПС от Бургас и Варна в София днес.
400 автобуса ще докарат хората на ГЕРБ.

Що за ненормален малоумник може да пожелае влаковете да дерайлират. Абе вие с всичкия си ли сте бе хора? Бахти изтрещялата история.

Re: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Що за ненормален малоумник може да пожелае влаковете да дерайлират. Абе вие с всичкия си ли сте бе хора? Бахти изтрещялата история.
И това е "нормална" политическа ситуация. :) Направо всички са за разстрел.

Ти пък за едни влакове си се притеснил - Герберастчетата на няколко пъти тук във форума се изказаха как мечтата им е България да се срине да се върне зимата от 97-ма само и само да докажат че може да съществува и по лошо управление от тяхното.

Сигурен съм че на сбирките им слагат нещо по напитките и им промиват мозъците - до сега всички запалени герберасти които познавам а и виждам тук във форума имат една основна отличителна черта - Пропити са със злоба до кости - Как ги зомбират незнам или може би то си им е било генетично заложено сега само са си намерили Будата да ги поведе - Дето се вика краставите магарета през девет партии се намират

Нищо не им слагат в напитките. Те са доста малки мозъци и маниулацията действа и на "чисто" съзнание, каквото и да означава това при тях.

Оня върне ли се, мамата си трака. И сега е голям шит, но поне не е шит и мизерия.

От: Re: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Много ясно, че ще уволнява. :) Даже се чудя как не го е направил по-рано. Тук няма нищо политическо и каквото и да е....ако някой реши да скочи, че е....само да се замисли защо реално правят това....Ако не може, нека му подскажа. Първо, остатъчни гербрески кадри, които правят така, че да не върви работата на правителството. В момента повечето глоби и подобни отнасяме заради такива административни плъхове, които саботират. Второ, кой луд за връзване работодател ще остави на работа служител, който го цака.

Какви ги говорите и вие, не мога да ви разбера. Ходи си на работа, взима си заплата, гледам и явно несмпатичните з анего мутри и после излиза да им се мята по колите. И ако това не залужава уволнение, не знам какво заслужава. Така де, знам, но не е за този форума думичката.

Не бъркайте партийните си нагласи, различия и симпатии с логичното мислене. Това, че го взимате на лична основа грам не трябва да ви замъглява преценката. Чудно ми колко от хората тук, които имат приятели, които им говорят зад гърба са все още такива? Да позная ли? Да се самосезира прокуратурата?! Тя пък и едната прокуратурата, сумати престъпници обикалят по улиците. :)
Държавните служители си вършат работата през работното време (иначе щяха да бъдат уволнявани заради некадърност). Те не саботират държавата, а недемократично избраната власт на БКП-1 (БСП). БКП-1 не е държавата. Щом си държавен служител, това не означава, че трябва да си фен на БКП-1. И държавните служители са хора и имат право на мнение.

Re: От: Re: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Държавните служители си вършат работата през работното време (иначе щяха да бъдат уволнявани заради некадърност). Те не саботират държавата, а недемократично избраната власт на БКП-1 (БСП). БКП-1 не е държавата. Щом си държавен служител, това не означава, че трябва да си фен на БКП-1. И държавните служители са хора и имат право на мнение.

Хахаха, няма такъв филм през свободното си време. Питай ги онези двете пиянки - изпълнителните директори на Блекбъри, където пиянствали и буйствали в самолета. Като се презимили и станало ясно им връчили оставките. Нарича се уродване на престижа на фирмата. Тук не е по различно. Където и да отидеш, каквото и да правиш ако си на някоя позиция в дадена фрима, ти винаги се съобразяваш с това. Ако си от HP и отидеш на протест е Ок, не знам, но да работиш в държавната адмнистрация и после да отишен и на протест, малко странно изглежда от страни. Като не те кефят, напускаш. Никой не те е спрял. И без това по протестите може да изкараш повече. :)

Като имат право на мнение да го изразят като си подадат молбата за напускане първо. След това, ако искат да скачат по колите, да се влачат под пейки, да плачат с полицията, каквото си искат. Точно шибаните държавни служители трябва да са работниците в тази скапана държава с най-висок моралкъдето.

А какво е на власт, то е ясно, че не става. И следващото ще е такова. ;)

Всеки протест съботира държавата по един или друг начин. Утре ти и аз ще платим както за протестите, така и за ангажираната полиция и жандармерия. Ако това не е съботаж - парите да не отиват за здраве, пенсии и прочие, а за тези горе, не знам кое е за теб самотаж. :)

Горе