АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Така пише.

И предния път бяха спрени по същата причина. Ама бате ти Бойко като дойде и до 100-ния ден ги отпуши и реши проблемите. А тез не можаха да решат проблемите и се мотат още. Спирането е за тяхна сметка - половин година са на власт. Ако им трябва 3 месеца да навлязат - имат още 3 да оправят бакиите на предните. Ама явно не могат или не искат. Което значи или са крадливи или са некадърни или и двете. :lol: :lol: :lol:

mathematician, информирай се тези проекти кога са давани- по времето на ГРОБАРИТЕ. Сам се затапваш.

Гледах миналата седмица даваха по тв-то за някои програми които ще ни спират заради проблеми през 2012. 3 ПИСМА СА ПРАТЕНИ ДО ОНОВА КЮФТЕ ДЕБЕЛОТО ДЕТО СТАНА НА ИНФРОСТРУКТУРАТА МИНИСТЪРКА - ТА ТОВА КЮФТЕ ПОЛУЧИЛО ПИСМАТА И СИ Е ТРАЙКАЛА И НЕ Е ОБЯВЯВАЛА, ЧЕ ЩЕ СПИРАТ ПАРИТЕ ПО ПРОГРАМИТЕ, ХОДЕХА ДА ЛЪЖАТ И ДА ОБЯСНЯВАТ КОЛКО ДОБРЕ РАБОТИМ С ЕВРОПАРИ.

Последно редактирано от модератор:

Днес е Събота,
почивен ден.
Заредил съм се с пуканки и след 12 ч. сядам пред телевизора да гледам филма " На кой му е по голям ", филма е жанр трагикокомедия с малко екшън на финала.
В краят на деня със сигурност ще псувам че пак са ми пробутали стар филм с ново заглавие.

Абе хора, не виждате ли че и двата лагера са в паника...едните виждат че губят властта а другите виждат че народа и тях не ги обича и първите като сдадат властта те бойковците и в следващият парламент няма да имат мозинство. За това през последната седмица са тези всички прибързани действия, компромати, митинги и изказвания.

"не знам, но да работиш в държавната адмнистрация и после да отишен и на протест, малко странно изглежда от страни."

Не е никак странно, има го в цял свят. Правото за протест им е дадено от Конституцията (има ограничение само за една категория, които като протестират, пушат и пият вода).

Аз съм убеден, че нито един държавен служител няма да бъде уволнен с мотиви, че е присъствал на протест (ако има такива, то ще се търсят други мотиви). В крайна сметка управляващите може да са всякакви, но не са тъпи (както много често се пише). Важното е да се всява страх.

Чудно ми е държавните служители които присъстват на митинга на БСП+ДПС ще ги повишават ли? За кандидат държавниците разбрахме.

mathematician, информирай се тези проекти кога са давани- по времето на ГРОБАРИТЕ. Сам се затапваш.

Гледах миналата седмица даваха по тв-то за някои програми които ще ни спират заради проблеми през 2012. 3 ПИСМА СА ПРАТЕНИ ДО ОНОВА КЮФТЕ ДЕБЕЛОТО ДЕТО СТАНА НА ИНФРОСТРУКТУРАТА МИНИСТЪРКА - ТА ТОВА КЮФТЕ ПОЛУЧИЛО ПИСМАТА И СИ Е ТРАЙКАЛА И НЕ Е ОБЯВЯВАЛА, ЧЕ ЩЕ СПИРАТ ПАРИТЕ ПО ПРОГРАМИТЕ, ХОДЕХА ДА ЛЪЖАТ И ДА ОБЯСНЯВАТ КОЛКО ДОБРЕ РАБОТИМ С ЕВРОПАРИ.

Добре, бе ГЕРБ са виновни - ясно разбрахме. А преди дето ги спряха Костов е виновен или може би Царя. :lol: :lol: :lol: :lol:

Само искам да ми отговориш чий го крепи тая министърка в министерството вече 6 месеца и не е решила проблема.

Само да ти спомена че Плевнелиев и ГЕРБ предния път като бяха спрени парите решиха проблема за 100 дни.

Лот 2 Стара Загора - Нова Загора
На 12 ноември 2009 година министърът на регионалното развитие в правителството на Бойко Борисов - Росен Плевнелиев, обявява началото на тръжната процедура за избор на изпълнител на Лот 2 от Aвтомагистрала "Тракия".

Изборите са на 5 юли на 27 юли има правителство. От 27 юли до 12 ноември са 105 дни.

Изборите бяха на 12 май, правителството е сформирано на 29 май - до сега са 170 дни - и нещо като действие по казуса!?!?

Няма - няма и да има - щото са некадърни и крадливи. Понеже не могат да крадат парите от ЕС, ще вземат заеми или ще строят с пари от бюджета - че те се крадат най-лесно. Никой не ги контролира и никой не ги спира. :lol: :lol: :lol: :lol:

Гледам по канал 3 митинга на БСП. Направо ги разбиха бойковците. Да видят заблудените хора, че не може 500 души да протестират и да дирижират и да ми обясняват на мен кое как ще бъде и защо. Бойковците никога повече на власт! Политически трупове!

Не знам дали ти плащат за това което пишеш, но какво има на митинга на БСП - Станишев и Местан подскачат и викат победа пред 4-5000 хиляди пенсионера, заедно с подкрепата на ДПС докарани с автобуси от къде ли не... Това ще видят заблудените хора...

Полицията дава път на автобусите, паркирани са неправилно из цяла София, в сини зони и т.н

Половината не знаят за чий са на митинга. Като ги питат кой е министър председател - "дигат рамене" :lol: :lol: :lol: :lol:

И много роми нещо има бе. Ама то и на предния организиран от БСП-то имаше главно роми и по-малко пенсии. :lol: :lol: :lol: :lol:

Тоя филм го играха веднъж - ефектът беше нулев. Пълна излагация. Затуй подкрепата на правителството пада постоянно.

Падала постоянно подкрепата само в очите на бойковците. Всички агенции сочат друго, но вие си знаете вашето. На тоя митинг са 60-70 000 души. И лично аз не смятам, че трябва да се прави, както и този на герб - сиреч мерят си митингите :lol: - смисъл няма.

Re: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Не знам дали ти плащат за това което пишеш, но какво има на митинга на БСП - Станишев и Местан подскачат и викат победа пред 4-5000 хиляди пенсионера, заедно с подкрепата на ДПС докарани с автобуси от къде ли не... Това ще видят заблудените хора...

Полицията дава път на автобусите, паркирани са неправилно из цяла София, в сини зони и т.н

Те щото другите не са платени. На добра водля се мятат в краката на полицията и по колите на политиците. :)

@mathematician и тези ще го решат, имай търпение. На едните даваме 100 дни, на тези нека дадем поне половината...все пак не са бавноразвиващи се като предишните.

Не знам кой на кого плаща, но да идват разни влакове и автобуси от цяла България, полицията им прави път... ако на този митинг има 60-70 хиляди души интерсно как бяха 5000 души само от Орлов мост до 4-ти км?
Този митинг е организиран с подкрепата на ДПС, нормално е да успят да съберат тези хора...

Не знам кой на кого плаща, но да идват разни влакове и автобуси от цяла България, полицията им прави път... ако на този митинг има 60-70 хиляди души интерсно как бяха 5000 души само от Орлов мост до 4-ти км?
Този митинг е организиран с подкрепата на ДПС, нормално е да успят да съберат тези хора...

Че те за изборите за БСП да не са гласували 5000 души или 25 000? Я стига глупости. И двата митинга не ги подкрепям, но просто си мерят митингите :lol: и герб и бсп. От една страна БСП бяха длъжни да направят подобно нещо, за да се види, че има и други хора, че не може 50 студента от СУ да говорят от името на цялата България и има хора, които не искат оставка на кабинета. Или сигурно може математика да говори от мое име кое и как е било и кое и как ще стане и кой ще подава оставка? Няма да стане.

Истина е просто трябва да се направят един нови избори. Най-малкото Атака ще бъде с по-малко предаставители и ще бъде намалено голяма част от напрежението.

И с платени и цигани и баби от цяла България , пак са малко .... Оставка !!!!
1455840_10202320561966485_806042162_n.jpg

Кво ти пука кой кво подкрепя.

Виж икономиката кой подпрепя

Август отлив на капитали от държавата. Преките чужди инвестиции са минус 34.2 млн. евро,. Демек повече пари са изтекли от България, отколкото са влезли.

Спрени Еврофондове по програма Транспорт и по програма Околна среда.

И правителството планира да вземе над 4 милиарда дълг догодина, айде 1.4 ще отиде за изплащане на стар дълг, ама планират увеличаване на дълга с 3.4 милиарда към края на 2014.

Вервай си кой повече подкрепа има - като накрая няма да има кинти и бизнес.

Още 2 такива митинга (може и от ГЕРБ да са организирани) и ще почнат да изтичат по 300 милиона Евро на месец от България.

Toчно герб нямат право да говорят или да съдят което и да било правителство вовеки веков относно БИЗНЕС. Видях аз катарския форум какъв провал беше на бойковците :lol: . Не може 4 години да убиваш малкия и средния бизнес с всевъзможни рестрикции, проверки и наредби и рекет и после да говориш за бизнес политиката на правителството. ТИ ДОРИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВИ МЕРКИ СА СЕ СВЪРШИЛИ ДОСЕГА ОТНОСНО БИЗНЕСА И ОТМЯНАТА НА ДОСТА НАРЕДБИ? НЕ СИ НАЯСНО, НО ДОРИ И ДА ТИ ОБЯСНЯ - ТИ СИ ЗНАЕШ ЕДНО И СЪЩО.

Пак ти повтарям - спират по тези програми заради нарушения през 2012 година, спират ги, защото са дадени на съмнителни фирми, а знаеш кой беше 2012 година. Факт е, че при тройната имаше крадене здраво в еврофондовете, същото го имаше и при герб, само че герб обикаляха като луди всички студиа и площади да обясняватк олко сме перфектни в европарите. Чак сега разбираме как са крили писма от 2012 година, където се казва, че ще се спират програми ако не се предрпиемат мерки. Всеки краде - в партиите има хора, в хората има интереси, интересите ръководят бизнес, бизнеса се ръководи от далавери, далаверите от хора - няма партия, няма морал, нищо няма - който има възможност ще даде на познат фирмата изпълнител или ще прибере пари за да я даде на друг. Няма партия да не го прави това, само че бойковците - затова ви казват всички, че сте най-наглите - защото лъжете бездарно за всичко и всички. Никога не помните, не сте видяли, не сте били вие. При вас всичко е ОКЕЙ, само че като криете писмата от ЕС - с нищо не помагате на държавата.

Хахаха видях ги симпатизантите на станишев - бабички и мангали. ДПС са дали 70 хил лева за да докарат хора. Срам!!!

Re: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Хахаха видях ги симпатизантите на станишев - бабички и мангали. ДПС са дали 70 хил лева за да докарат хора. Срам!!!

Кви да са? Студенти ли? Този пазар е вече зает. :D Поне едно им го признайте - не ги мързи да си вдигнат протестиращия задник до урните, когато стане време. Инче е пълен срам. Подкрепям. И ми е жал чак.

От: Re: От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Кви да са? Студенти ли? Този пазар е вече зает. :D Поне едно им го признайте - не ги мързи да си вдигнат протестиращия задник до урните, когато стане време. Инче е пълен срам. Подкрепям. И ми е жал чак.

Не ги мързи? Та те всички гласуват по навик или след заплащане или принуда. Признавам им го, евала или машала да кажа.

Блинки ти като модератор и от морална гледна точка как ти се струват последните 2 теми в политика

Отиди на първото ново мнение Каква Офшорка!! 94 бях ДИВ КАРАТИСТ!
Started by ReminD, 14-11-13 22:56

Как се прави манипулация за простите ( бойковците ) - by Nova TV / VIP BROTHER
Started by ReminD, Днес 11:01

Toчно герб нямат право да говорят или да съдят което и да било правителство вовеки веков относно БИЗНЕС. Видях аз катарския форум какъв провал беше на бойковците :lol: . Не може 4 години да убиваш малкия и средния бизнес с всевъзможни рестрикции, проверки и наредби и рекет и после да говориш за бизнес политиката на правителството. ТИ ДОРИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВИ МЕРКИ СА СЕ СВЪРШИЛИ ДОСЕГА ОТНОСНО БИЗНЕСА И ОТМЯНАТА НА ДОСТА НАРЕДБИ? НЕ СИ НАЯСНО, НО ДОРИ И ДА ТИ ОБЯСНЯ - ТИ СИ ЗНАЕШ ЕДНО И СЪЩО.

Пак ти повтарям - спират по тези програми заради нарушения през 2012 година, спират ги, защото са дадени на съмнителни фирми, а знаеш кой беше 2012 година. Факт е, че при тройната имаше крадене здраво в еврофондовете, същото го имаше и при герб, само че герб обикаляха като луди всички студиа и площади да обясняватк олко сме перфектни в европарите. Чак сега разбираме как са крили писма от 2012 година, където се казва, че ще се спират програми ако не се предрпиемат мерки. Всеки краде - в партиите има хора, в хората има интереси, интересите ръководят бизнес, бизнеса се ръководи от далавери, далаверите от хора - няма партия, няма морал, нищо няма - който има възможност ще даде на познат фирмата изпълнител или ще прибере пари за да я даде на друг. Няма партия да не го прави това, само че бойковците - затова ви казват всички, че сте най-наглите - защото лъжете бездарно за всичко и всички. Никога не помните, не сте видяли, не сте били вие. При вас всичко е ОКЕЙ, само че като криете писмата от ЕС - с нищо не помагате на държавата.

Сега малкия и средния бизнес цъфти и върже. След 4 години управление на партията закрилница ще е най-големия малък бизнес. :lol: :lol: :lol: :lol:

А пък после като доде МВФ-то и трябва да се плащат заемите - кой ще ги връща. Ще има пак - "Заема на Велчев". Като че ли Велчев го е взела, а не е останал от предните ви "супер кадърни" управления. :lol: :lol: :lol: :lol:

Крили писма, ама таз министърка е от 6 месеца у министерството. Да го беше потърсила туй писмо скритото. Да се беше разкарала до Брюксел на ексурзийка и да пита там нещо кви писма са пращали - щяха да и кажат на горката женица. :lol: :lol: :lol: :lol:

Горе