redrum
Well-Known Member
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
п.п. Да не си помисли някой, че съм почитател на фашизма. Няма как да бъда, защото това е някакъв си специфичен италиански национализъм. Аз не съм италианец, така че не ме вълнува особено, просто поназнайвам някои неща, щото съм любопитен и обичам историята.
Фашизмът издига в култ нацията, етническата нация, а не изсмуква силите и за сметка на едно или друго малцинство, било то сексуално или етническо. Obamacare до колкото знам прави точно това. Държавният корпоратизъм пък подчинява бизнеса в полза на държавата/нацията (в Италия), докато в САЩ е обратното - държавата е подчинена в полза на бизнеса. Абе с една дума, не всяко магаре се казва Марко.Абе има си някой типични действия близко до фашизма с така нареяният Obamacare, има и сериозни промени по Marshal law И разбира се мощната печатница - като цяло и там лека по лека държавата взема става голяма - ама яко бият на социализъм от колкото фашизъм, не случайно в момента там е нарицателно за държавен корпоративизъм смесица между двете неща. Но нашите русофили и те не знаят за какво иде реч ...
п.п. Да не си помисли някой, че съм почитател на фашизма. Няма как да бъда, защото това е някакъв си специфичен италиански национализъм. Аз не съм италианец, така че не ме вълнува особено, просто поназнайвам някои неща, щото съм любопитен и обичам историята.