АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

.. Имаше един от ваште (завършил в Щатите, женен за американка, беше дори министър), дет го взе една от наште либерастки школи да преподава.... Па поне него питай преди да дрънкаш кой къде колко и защо. Той че е леке - леке е, но поне може да смята.

...А, и гнома с пръстените забравих, дет беше спец по руската култура от рафтовете на библиотеката, която е служила като тапет...
Е ся :) . Аз бях ако не спец, поне прилично образован. Ма ми е поизветряло, а от едно 20-ина години Русия не ми е представлявала никакъв интерес.
Като изключим роднините ми руснаци.

Библиотеката с наредените книжлета изглежда супер. Па и ми поддържа имиджа на интиликтуалец :) .

.. Имаше един от ваште (завършил в Щатите, женен за американка, беше дори министър), дет го взе една от наште либерастки школи да преподава.... Па поне него питай преди да дрънкаш кой къде колко и защо. Той че е леке - леке е, но поне може да смята.

Кои са ваште, кои са нащи

Е ся :) . Аз бях ако не спец, поне прилично образован. Ма ми е поизветряло, а от едно 20-ина години Русия не ми е представлявала никакъв интерес.
Като изключим роднините ми руснаци.

Библиотеката с наредените книжлета изглежда супер. Па и ми поддържа имиджа на интиликтуалец :) .

Може би си бил някога, но не и сега. И лафовете пред местния "предприемачески елит" може би също поддържат подобен имидж.

Обаче що ти беше да се вреш у тема, в която си гол и бос? Само с идеята да убедиш някой заблуден колко е напреднала демокрацията в България в сравнение с дивашки азиатски страни като Русия...

Днес гледах наводненията в Сърбия... Долетя поне половината от службите ни, за да спасява хората, а по бг-новините съобщиха за мощната подкрепа от ЕС..

Е те и тук същата работа. Временната пропаганда - ОК, ама кой ще остане в паметта на хората - този, дето им е помогнал, или този, дето е плямпал?

Страна стига си сипал конфронтация и омраза, казах ти за въпроса със Сърбия, че политиците и техните изказвания не са като всеобщото българско отношение и българския народ в по голямата си част е била против даване на въздушен коридор на НАТО

Страна стига си сипал конфронтация и омраза, казах ти за въпроса със Сърбия, че политиците и техните изказвания не са като всеобщото българско отношение и българския народ в по голямата си част е била против даване на въздушен коридор на НАТО

Аре и тоя шебек... Шебек не е израз на конфронтация и омраза, шебек е определение за умствен капацитет.

Наводненията в Сърбия са некъв въздушен коридор между ушите ти явно.

Може би си бил някога, но не и сега. И лафовете пред местния "предприемачески елит" може би също поддържат подобен имидж.

Обаче що ти беше да се вреш у тема, в която си гол и бос? Само с идеята да убедиш някой заблуден колко е напреднала демокрацията в България в сравнение с дивашки азиатски страни като Русия...

Днес гледах наводненията в Сърбия... Долетя поне половината от службите ни, за да спасява хората, а по бг-новините съобщиха за мощната подкрепа от ЕС..

Е те и тук същата работа. Временната пропаганда - ОК, ама кой ще остане в паметта на хората - този, дето им е помогнал, или този, дето е плямпал?
Е виж че съм опаковал 'бях' в италик.
А и аз тука градя основно имидж на трол :) .

Пък ти си глътнал бастуна и се товариш с всяко нещо, дето се казва за Русия.
Разбирам те, ама разбери ме и ти - просто така виждам нещата и не виждам практическа причина да си променям мнението. Не съм се засилил да въртя бизнес с/в Русия. Всъщност можеше, ако езикът не ми беше изветрял (не че някога съм го знаел кой-знае колко).

Не ми е била целта да обиждам родината ти или тебе.

И вероятно си успял да ми попромениш представата де - все пак чета, макар и по диагонала повечето време. Иначе скептицизма си го изразих вече. Ама ти щом продължаваш, все нещо трябва да кажем и ние - все пак това тук е форум.. :) .

Ти за наводнения ли си говорил, то темата за Украйна, па набляга руското превъзходство, пък сега това за Сърбия съм изтървал нишката, ама нали сме ваште и нащи...

Математик, уйова глава. Фактите са следните:

- ЕС губи над 120 милиарда евро на година заради корупция
- ЕС има над 60 пъти по-раздута бюрокрация, отколкото е имал СССР.

Ай у лево.

Е виж че съм опаковал 'бях' в италик.
А и аз тука градя основно имидж на трол :) .

Пък ти си глътнал бастуна и се товариш с всяко нещо, дето се казва за Русия.
Разбирам те, ама разбери ме и ти - просто така виждам нещата и не виждам практическа причина да си променям мнението. Не съм се засилил да въртя бизнес с/в Русия. Всъщност можеше, ако езикът не ми беше изветрял (не че някога съм го знаел кой-знае колко).

Не ми е била целта да обиждам родината ти или тебе.

И вероятно си успял да ми попромениш представата де - все пак чета, макар и по диагонала повечето време. Иначе скептицизма си го изразих вече. Ама ти щом продължаваш, все нещо трябва да кажем и ние - все пак това тук е форум.. :) .

Ми бастун си, не споря. Обаче що реши, че се товаря? Требе да лепна некое смайли и розичка (цветенца, пеперудки etc по избор) като нов юзър в ирк ли?

Разтоварвам тежките делници в петък вечер. На това у нас му викат "пятница"

Ми бастун си, не споря. Обаче що реши, че се товаря? Требе да лепна некое смайли и розичка като нов юзър в ирк ли?

Разтоварвам тежките делници в петък вечер. На това у нас му викат "пятница"
Ами де да знам - звучиш доста напрегнат 1 такова.
Сещам се че преди пишеше в доста по-лежерен стил.

Ами де да знам - звучиш доста напрегнат 1 такова.
Сещам се че преди пишеше в доста по-лежерен стил.
Е преди си беше ташак с "предприемачите", там няма как. Професионалните теми обаче, в които съм бос (програмиране, например) са ми били много полезни и съм получавал ценни за мен съвети.

Докато тук ми влизате у темата. За 125 страници двама нормални опонента (опонент - човек с различно от моето мнение, който защитава своята позиция с факти и аргументи). Кво да ви правя останалите според теб?

пОчерпи една водка

Ми застани на Витошка га е топло, тресни се три пъти у гърдите с юмруци и изреви мъжката: "Ае, ае, ае"!

Има един на ъгъла с Аспарух, дето само тва прави и го черпят.

Математик, уйова глава. Фактите са следните:

- ЕС губи над 120 милиарда евро на година заради корупция
- ЕС има над 60 пъти по-раздута бюрокрация, отколкото е имал СССР.

Ай у лево.

Айде да го сметнем спрямо БВП :)

The economy of the European Union generates a GDP of over €12.894 trillion

120 милиарда от 12 трилиона са 1% (по-малко даже, щото е близо 13 трилиона).

1% за корупция - не е зле.

Мислиш, че в България или в Русия потъват по-малко от 1% от БВП в корупция :lol: :lol: :lol:

Че тука само сивата икономика ни е над 30% от БВП :lol: :lol: :lol:

Не ми го смятай, това са официалните данни на ЕС, а истинските какви са, един Господ знае. Почна с оправданията, 1% било, 10 процента било. Има една приказка, преди да видиш сламката в окото на другия, виж гредата в собственото си око.

Горе