АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Аз съм посветил над 20 сериозни поста ( с анализи, перспективи, сметки и т.н.) на Беринговия пролив в тази тема и накрая да прочета това?!

Абе вие имате ли навика да четете изобщо какво ви се пише?

Математикът си е дебил (три лола в края на абзаца и аз казах ли ви - такъв типаж е всекидневие навсякъде). Преди 3 поста даде линк към превод на статия, която е разпарчетосана във форума на The Guardian преди седмица). Ама вземете си намерете поне един нормален опонент, който да може да спори с факти и да може да чете това, срещу което (уж) спори.

Ти сега да не се обиди нещо, и аз съм писал но не съм се сопвал, ако някой има сходни виждания. Явно не съм видял анализа ти за взаимните търговски договори между САЩ и Китай или други страни, както и трансконтиненталните проекти. Но като се замисля, нищо ново под слънцето това са неща не от днес ...

От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Ти сега да не се обиди нещо, и аз съм писал но не съм се сопвал, ако някой има сходни виждания. Явно не съм видял анализа ти за взаимните търговски договори между САЩ и Китай или други страни, както и трансконтиненталните проекти. Но като се замисля, нищо ново под слънцето това са неща не от днес ...

Кво сопване бе, човек? Погледни ми профила.

Темата за Беринговия проток съм я развил надлъж и нашир дори тук (колкото и да ми е било загуба на време). На кого да се обиждам и за какво? Че като чукчи само пишете без да можете да четете ли?

Яд ме е, че съм си губил времето с вас. Нема да се оправите никога. И децата ви, и внуците ви ще бъдат мачкани, и ще продължават да реват като вас, че все някой друг им е виновен. А за това ще бъдат виновни бащите им.

От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Темата за Беринговия проток съм я развил надлъж и нашир дори тук (колкото и да ми е било загуба на време). На кого да се обиждам и за какво? Че като чукчи само пишете без да можете да четете ли?

Яд ме е, че съм си губил времето с вас. Нема да се оправите никога.
Ти сериозно ли бе, човек?
Нима очакваш да стоя и да чета на всеки профила, какви теми е писал?!?
Ти правил ли си труда да виждаш аз какви теми съм вдигал и/или какво съм писал и колко полезно инфо съм писал - по линия фиатната систама, златото среброто, бизнес цикълът и н броя въпроси свързани с инвестиции или спекулации на борсите?!

Не усещаш ли малко колко е надменно поведението ти в моментна?!

Пак ми кажи с помощта на коя сила аз да отгатна, че си писал за беринговият проток?! А и човек като пише нещо полезно го прави, в повечето случаи с алтруистки цели, не да настоява признателност от всякъде видиш ли какво голямо нещо е споделил и колко велики са били писанията му ...

Ти сериозно ли бе, човек?
Нима очакваш да стоя и да чета на всеки профила, какви теми е писал?!?
Ти правил ли си труда да виждаш аз какви теми съм вдигал и/или какво съм писал и колко полезно инфо съм писал - по линия фиатната систама, златото среброто, бизнес цикълът и н броя въпроси свързани с инвестиции или спекулации на борсите?!

Не усещаш ли малко колко е надменно поведението ти в моментна?!

Пак ми кажи с помощта на коя сила аз да отгатна, че си писал за беринговият проток?!

Естествено!

За мен е нормално да чета какво е писал опонентът, с когото споря.

За мен е ненормално сульо и пульо без да има поне начално образование да коментира сериозна тема.

За мен е несериозно да се спори без доводи, факти и аргументи.

Ако хората искат да си пофлудят - лошо няма. Но в съответните теми.

Обясни ми кво прави цялата ваша паплач тук? Можете ли да мислите? Можете ли да се изказвате? Разбирате ли това, което пишете? Учили ли сте? Знаете ли какво ви е мястото в живота? Знаете ли за какво се борите?

Е чий го крепите?

И мислиш, че все някога ще се оправите с някоя дребна далаверка? Пускайте тото, лузъри.

Яд ме е, че съм си губил времето с вас. Нема да се оправите никога. И децата ви, и внуците ви ще бъдат мачкани, и ще продължават да реват като вас, че все някой друг им е виновен. А за това ще бъдат виновни бащите им.

Кво сега - тебе те фана яд, че ти пишеш без пари, пък на другите им плащат по 500 Еврака ли? :lol: :lol: :lol:

Има и тука няколко платени тролчета - атакистчета и на Кутев - личат си от километри. Ама едва ли им плащат 500 Еврака. ;)

Може да си развиваш колкото искаш тези - проблемът ти е че си пристрастен и гледаш много едностранчиво. Точно като Путкин - резултатът е мизерия и кал или кал и мизерия, ако предпочиташ. А да и средна продължителност на живот на мъжете 55 година от прекомерна употреба на алкохол.

И ти интересно в кой век живееш - баце 21 век сме. Децата ми внуците ми като не ги кефи територията България си хващат самолета и отиват там където ги кефи. Ако територията Русия случайно е добре да ходят там. Ама силно ме съмнява.

Кво сега - тебе те фана яд, че ти пишеш без пари, пък на другите им плащат по 500 Еврака ли? :lol: :lol: :lol:.

Вече обясних за какво ме хвана яд.

Имам добро отношение към българите като цяло. Народ, изтърпял доста мъки.

Но досега все още си мислех, че са извадили лош късмет. Великите сили са ги мандахерцали, животът тежък, скучен и т.н.

Просто вече не виждам оправдание.

Такива като теб (не лично ти, но подобни на теб като маса - необразовани, тъпи, нагли) се размножават като хлебарки. А аз съм външен и не съм Райд. До някакъв тип дискусия - да, можех да участвам. Но щом имунната система на българите не може да се оправи сама - не е мой проблем. Спасението на давещите се е дело на самите давещи се.

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Ха, тъкмо се бях притеснил, че сте зарязали темата.:)
Да си напиша какво на мен ми направи впечатление днес:
- почти пълно мълчание за договора в нашите онлайн издания или с 2-3 изречения
- в Дневник съм сигурен, че трият и модерират коментарите. Ако не вярвате, проверете какви са.
Математик, спри да го четеш този сайт и да пускаш линкове от там, щото е явно "ангажиран".
- В Риа новости има една хубава статия, че досега китайците са купували някакъв друг вид газ на 900 долара,
а от Таджикистан също бил на 350 дол., тъй че и на тях им е изгодна тази цена, не ги мислете.
Изгодна била сделката и за Русия - плеснали и се прегърнали двата народа, ами супер!
- Важно! Барозу е изпратил сутринта второ за седмицата писмо до Путин с молба да не спира газта.
Явно си е за притеснение работата, но кой ще им плаща на украинците питото и неплатеното? Ние ли?
От какъв зор, бе хора да се гърбим с чужди задължения? Съвсем ни взеха за канарчета тия.
- От цялата дандания покрай медийното затъмнение, само жълтуркото Блиц се изхитри и си направи трафик,
като превеждаше от руски и пускаше статии. Другите дремят или се опитват да облъчват.

strana, само не казвай, че си очаквал масово да се зарадват за пробива с Китай.:)
В момента ближат рани и завиждат, вкл. в БГ.

Последно редактирано:
От: От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Вече обясних за какво ме хвана яд.

Имам добро отношение към българите като цяло. Народ, изтърпял доста мъки.

Но досега все още си мислех, че са извадили лош късмет. Великите сили са ги мандахерцали, животът тежък, скучен и т.н.

Просто вече не виждам оправдание.

Такива като теб (не лично ти, но подобни на теб като маса - необразовани, тъпи, нагли) се размножават като хлебарки. А аз съм външен и не съм Райд. До някакъв тип дискусия - да, можех да участвам. Но щом имунната система на българите не може да се оправи сама - не е мой проблем. Спасението на давещите се е дело на самите давещи се.
Страната пак яхна метлата, целия български народ го приравни с Математиката, пък той за жалост се оказа тъп, пак според Страната. Математика що така ни излагаш, засрами се

Я да видим кой се разпознава тук :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/05/21/2304912_kremul_izgrajda_svetovna_mreja_ot_internet_trolove/?ref=miniurl
Не е тъп Математикът, но все от този Дневник пуска линкове, а Дневник превежда и пуска статии предимно от Новая Газета.

А Новая газета пък е:
Контрольный пакет акций принадлежит коллективу издания. 39 % акций принадлежат бизнесмену Александру Лебедеву, 10 % — экс-президенту СССР Михаилу Горбачёву.

В феврале 2002 года представитель центра общественных связей ФСБ Илья Шабалкин заявил, что у газеты имеются финансовые разногласия с
фондом Джорджа Сороса, однако представители фонда и редколлегия опровергли наличие претензий."

Какви странни съвпадения, нали?:)

Не е тъп Математикът
Тъп е. А на бас? Одма доказвам това твърдение по логиката на Аристотел.

Както разправя един коуега: "Еничарите са ке измочат по двеста кубометра газие - ке завладеят Сибир, ке разделят Русия на четири-пет, ке попцеват "ботоксния", ке поплачат за сашко бiлый и накраа па ке си легнат като посрани..."

Какъв трябва да си освен пълен кретен,като тоя дърт педерас принц Чарлз, който сравни руския президент Владимир Путин с адолф хитлер.
Какъв дебил трябва да си за кажеш това за лидера на държава, която е дала над 30 милиона жертви разгромявайки нацизма.

Тъп е. А на бас? Одма доказвам това твърдение по логиката на Аристотел.

Както разправя един коуега: "Еничарите са ке измочат по двеста кубометра газие - ке завладеят Сибир, ке разделят Русия на четири-пет, ке попцеват "ботоксния", ке поплачат за сашко бiлый и накраа па ке си легнат като посрани..."

Това е точната дума за тая герберска измет- Еничари

Последно редактирано:
От: От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Естествено!

За мен е нормално да чета какво е писал опонентът, с когото споря.

За мен е ненормално сульо и пульо без да има поне начално образование да коментира сериозна тема.

За мен е несериозно да се спори без доводи, факти и аргументи.

Ако хората искат да си пофлудят - лошо няма. Но в съответните теми.

Обясни ми кво прави цялата ваша паплач тук? Можете ли да мислите? Можете ли да се изказвате? Разбирате ли това, което пишете? Учили ли сте? Знаете ли какво ви е мястото в живота? Знаете ли за какво се борите?

Е чий го крепите?

И мислиш, че все някога ще се оправите с някоя дребна далаверка? Пускайте тото, лузъри.

Сега дай от зад на пред по хронологичен път. Държеше да има морал и липса на обиди в коментарите, за жалост ти както винаги го прекрачваш.
Та с думите загубеняк и паплач може да се обръщаш към сина на баща си.

За другото много жалко, че се имаш за някаква прехвалена форумна особа, че трябва персонално внимание - знам че си руснак, ама стига с това имперско поведение. Ти изобщо не си отварял моя профил, а очакваш да отворя твоя? С въпроса си знам ли какво е борса, просто си пикаеш на малоумната си логика -
За мен е нормално да чета какво е писал опонентът, с когото споря
Знам сигурно в пъти повече от теб на тази тема, изчел съм повече книги/учебници по тази материя от колкото ти си чел книги/учебници по история, както имам лични контакти и с хедж фонд мениджери за обмяна на опит - знаеш ли какво е хедж фонд? Що не си видял темите където съм писал и какво съм писал в тях? Що пак нападаш бе? Ти чукча ли си само да пишеш?!?

Ако искаш някой те взима на сериозно се дръж не като разглезена пикла мислеща че целият свят е нейн! Във всяка тема чета, какво са писали хората и се стремя спрямо постовете да им отговарям, а не какво са били писали преди 2-3 години по това време! Досега само ти ми се сопнал за 4 години, що не ти чета мненията преди Х време и да съм запознат с тях! За 4 години съм водил сериозни аргументирани спорове, не си първият - но си първият, който иска специално внимание - що ли?

П.П. Все още не разбрах, как реши да вкараш целият БГ народ че са необразовани, тъпи и нагли. Това, че някой е облъчен по някоя тема не означава, че е съберателен образ за цялата нация. Ако тръгнем така всички в твоята родина са долни алкохолици, с максимум 2 мозъчни влъкна да им държат ушите, в следствие на мозъчна ерозия от алкохола! Реалността е далеко от образа нали! Имате си голяма култура и малко тъпо, някой да дава малоумен събирателен образ.

П.П. 2 Пак темата се смени ...

Последно редактирано:

Strana, много остро се изказваш за всички българи. Не го прави. Едно че грешиш, друго че...аз лично се обиждам.

Тъй че, продължавай да пускаш инфо, темата стана чудна. Математишкия глупендер знае да чете няколко либерастки вестничета и да повтаря мантрите им. Не му обръщай внимание, такива като него не са като хлебарки, а по-скоро като конски мухи.

Математикът пусна това:

В Украйна се бият олигархията срещу народа, а не Русия срещу САЩ

Умрях от смях, и после тия сайтове ще ми претендират за някаква интелигентност над средната. Както вика Батков, - Ей, Богу! :lol:

Бият се американската олигархия срещу руския народ

Смени се темата, защото някои наистина не четат постовете и пишат все едно и също.
Също така ми писна Математикът да пуска глупави преведени статии на Юлия Латынина в "Дневник" -
работеща за издания на Сорос и наградена от Кондолиза Райс със "Защитник на свободата".:-o
Това не са сериозни аргументи, а тролене в темата - да си тролят на друго място.
Постовете на strana са интересни и дават полезно инфо , както и на някои други колеги, които пускат такова.
Изданията на Сорос и сие мога и сам да си ги прочета. Мерси, но няма нужда да ми се напъват някои колеги.

converted_28053.jpg

П.П. Не обръщайте такова внимание някой като си изпусне временно нервите.
Голяма работа, не е казано да го приемате толкова лично.:)

Те тези,които се позовават на Соросоидните медии,поне да четат и руските и някои немски,и да се опитат да извлекат истината за себе си.Ето едно интересно видео,което дава отговор на това дали са олигархията срещу народа,или САЩ срещу Русия...
https://www.youtube.com/watch?v=9EnQ7WW3wbc

10299942_663659040380233_6305718224172136697_n.jpg

:-o:-o:-o:-o:-o

Украинските "нацисти" в действие.

[video=youtube;fr_0jJuiUMc]https://www.youtube.com/watch?v=fr_0jJuiUMc[/video]

Турчинов-евреин,ЯЙценюк-евреин,Тимошенко-еврейка,голяма част от останалите в Хунтата ако не са евреи,са педофили или хомосексуални...

Горе