АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Така върви с гробарчета като теб. Какво ме интересува мен БСП??? Тиквеник то и опорните ви точки са смешни като вас самите.

Сега чак зацепих, какво имаше предвид. Пускането на Московксите опорни точки, всъщност са нашите опорни точки. Не мога... :D

Нищо не си зацепил и като те гледам няма и да зацепиш.
Сега чак зацепих, какво имаше предвид. Пускането на Московксите опорни точки, всъщност са нашите опорни точки. Не мога... :D

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Колко пъти да повтарям едно и също? Това, че някои хора не могат да го проумеят си е техен проблем.
Така е, така е... ама аргументите все така липсват.

Пфууууу, вече ми писва от превзетия от гробари форум.
Да ти давам факти и доказателства колко искаш върни и виж и страна, който за жалост се отказа от такива промити мозъци като вас да пише в форума.
Факт 1. Америка разпали гражданска война на границата на Русия.
Факт 2. Крим по най-демократичният начин се присъедини към майка си Русия.
Факт 3. Америка може да си провежда учения в други части на алианса.
Факт 4. Уж щеше да има само Кординационен център тук, а сега изведнъж и бойна техника се вкарва.
Факт 5. Путин дига под пълна бойна готовност северния алианс.
Факт 6. В България се пращаха призовки дето уж за нищо, а се оказа, че ще пращаме войска да обучава украинци съвместно с САЩ.
Факт 7. Германия, Франция и още много страни от алианса се разграничиха от конфликта.
Има още много, но не ми се обяснява пак като папагал да повтарям едно и също ей сега ще ти дам и още един факт последен да си седнеш на задника щото с Русия никой не трябва да се ебава:

[video=youtube;_krh4c02rEU]https://www.youtube.com/watch?v=_krh4c02rEU[/video]

Ами то нерационални и нелогични неща трудно се проумяват, затова на помощ идва пропагандата. ;)

Освен твои изводи и констатации друго не виждам. :) Така и не разбрах, кой и как ми спуска опорните точки. :)

п.с. Ся трябва да се смирим и да наведем глава + сваляне на гащи, защото Русия има истребители и не трябва се ебаваме. Страхопочитанието е прийом на диктатурата.

На колко си годинки? Знаеш ли какво е казарма или?
Освен твои изводи и констатации друго не виждам. :) Така и не разбрах, кой и как ми спуска опорните точки. :)

п.с. Ся трябва да се смирим и да наведем глава + сваляне на гащи, защото Русия има истребители и не трябва се ебаваме. Страхопочитанието е прийом на диктатурата.

Какво значение има дали съм ходил или не? Това ли е върха на твоя житейски път, че си бил в казарма? :) Пак обръщаш нещата на лична основа, типично по комунистически.

Още питам, кой и как ми спуска опорните точки?

Бреееее, мама и тати по колко ти дават на ден да се чоплиш в форума и да плещиш за комунистите враговете на народа??? Това баси изтрещялите лапета се навъдиха в форума нямам думи оня по-горе и той е от тях папагал мислещ си, че знае нещо.
Какво значение има дали съм ходил или не? Това ли е върха на твоя житейски път, че си бил в казарма? :) Пак обръщаш нещата на лична основа, типично по комунистически.

Още питам, кой и как ми спуска опорните точки?

Разкри ме, това сигурно го парвиш чрез твоите ресурси, потресен съм. :) Когато свършат аргументите, започват обидите, с цел те да се превърнат в аргументи. Първо правило на комуниста: Когато аргументите свръшат, маргинализирай източника. :)

маргинализирай источника.
Ми той иЗточника сам се маргинализира :drama:

Смешни сте с тези доводи, Комунисти, Държавна сигурност,25 години след т.н. демокрация.
Повечето сте били с партийни книжки но сега сте големи демократи.
Изобщо в България имало ли е някога истински комунизъм?

Е аз не се и съмнявам, ти си част от това! Кажи кога почваш само. То на секундата ще си проличи какъв си що си, но ще направиш некой леф - кво да правим пазарна икономика има ниша трябва се запълни, пълно с путинофилчета гладни за знания трябва ги нахраниш.

Най-накрая да се върнете към тематиката на сайта. Но blackout8 и ти трябва да съдействаш, защото само с uni-web няма да стане. Ти blackout8 създай русофобски сайт, чепрещ източници от про-западната пропаганда, а uni-web ще направи русофилски сайт, чепрещ източници от руската пропаганда. И в последствие ще започнете със статии да си нападате един друг сайтовета. Е, ще трябва да спазвате някакви правила, като например да се въздържате от всякакъв нецензурен език, за да може нападките ви да се цитират и от официални медии.

Не знам кое е по-смешно, да направиш правописна грешка или да твърдиш, че ще пращат запасняци да обучават Украинците.
На български език. "украинци" е с малко "у".

През 1939 год. чича ви Сталин отива да освобождава Финландия, въпреки че никой не го е молил.

И има една кратичка войничка наричана Зимната война или Съветско-финска война.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%8A%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0_(1939-1940)

В резултат СССР успява да освободи едни 11% от територията на Финландия от финландци.

И днеска едно гадно, империалистическо сайтче е взело че показало какъв е животът в освободената част на Финландия и в другата неосвободената част на Финландия.

Наслаждавайте се на снимките в статията.

http://politolog.net/hot/rossiya-vs-finlyandiya-kak-zhivut-finskie-goroda-v-rf-posle-1940-goda/

А тука ви пущам две снимки - сами може да се сетите коя снимка от коя страна на границата е.

pechenga5.jpg

Image-001_.png

@математик, не смяташ ли, че за това не е виновна само Русия
Не се ли прави целенасочено и в тази икономическа търговска война всички знаем, че западът има превес, ноо защото винаги изолират Русия, а не за друго
От много години се опитват да я завземат по всякакви начини, и войни и железни завеси

Математик, честно, кажи. Смяташ ли, че ако в Русия на чело застане проамериканско правителство, всичко ще тръгне по мед и масло?

Горе