Путин с над 70млрд. ще ги учи как да не стават соросоиди, банкстери и егоистични индивидоалисти.
Да, ама чавдарчетата ги чака кучешки живот а скаутите нормален и осигурен.
Може би си по-млад, но навремето сутрин преди да започнат часовете, правехме по 15-20 минути физзарядка, а който закъснееше- 10 обиколки на училището, или на игрището. Не виждам нищо лошо в това, а напротив, няма значение дали ще са скаути в САЩ или пионерчета в РФ, важното е да не стават тюфлеци, защото последните 10-15г. половината деца са тюфлеци.
Стандарта на живот в САША е несрвним с този на пияндетата.:lol: Ти кога беше чавдарче или скаут? Обикновено тея дето са скаути в САЩ не са богати и живота им приключва в парка за каравани.
Масата от поколението 50-70-ти набор. са дебели алкохолизирани чички, големи ценности са им наложили. Само в квартала ми има поне 10 ипровизирани места - мазета, беседки, маси в паркове и тн. Където се събират тези хора и резултата е спане по пейките или бой на жените, като се приберат. В селата да не говорим.
пп Подчертавам масата ! Естествено, че има и много хора, които не отговарят на този профил. Но това само доказва, колко ефективни са тези движения. А тези деца, които споменаваш, нали се сещаш, кой ги възпитава... тези същите по пейките.
Бил съм и чавдарче и пионерче и дори в казарма съм бил, нито седя пред блока, нито съм алкохолик. Верно качил съм некое килце ама няма как с този застоял живот. Без да съм бил скаут мога да запаля огън, да направя заслон, да стрелям с повечето леко оръжие дори и модерно, да ловувам, да оцеля няколко дни в гора, планина, пустиня.
Хиро стандарта на живот в големите руски градове е равен на същите по размер в САЩ, а е възможно в някой дори да е по-висок
От моите набори тюфлеците са 2-3%, а от сегашните, родени след 2000 г. , са 40-50%.
А в проценти как стои "големите руски градове" спрямо селата с потресаващи условия на живот?
За да класира 10-те най-печеливши бизнес организации в света, 24/7 Wall Street разглежда най-високите приходите от продължаващи операции – мерило за нетна печалба – на публични компании от цял свят. Всички финансови данни са добити чрез инструмента Capital IQ Screening и отразяват последната финансова година на всяка организация.
Финансовите отчети на банките не могат да бъдат сравнени с тези на други видове компании, затова банките – 7 от които иначе биха влезли в челната десетка – са изключени от анализа. Финансовите институции генерират приходи от лихви, което е фундаментално различен процес от този на компаниите, занимаващи се с производство и предлагане на услуги.
Да беше прочел статията ли ?