Пич, имаш нужда от преводач. Въобще не схванах какво е това укрописекти, укрописки и идиловските. Явно русофилите си имате някакъв ваш език.Демокрация по укропитекски, ако беше казал, че харесва Обама, сигурно щеше да получи една радиосвир.а, ама...човека имаше "наглостта" да каже, че харесва Путин. Матвей е укропския Минджев. Тия са по-зле и от идиловците. :lol:
[video=youtube;VKVu8KnUAn0]https://www.youtube.com/watch?v=VKVu8KnUAn0#t=64[/video]
Пич, имаш нужда от преводач. Въобще не схванах какво е това укрописекти, укрописки и идиловските. Явно русофилите си имате някакъв ваш език.
По отношение на поста ти - украинците с които работя имат доста сходно отношение към Путин. Просто си го мразят в червата. Смятат, че е изверг, а Русия я имат за поробител.
Не смея да ги виня. Особено предвид фанатизма и пропагандата, леещи се щедро тук. Такова лизане на гъзове скоро не бях чел. Поставяте рекорди!
При създаването си "Руското ученическо движение" трябва да се съобрази с опита на пионерското и комсомолското движение от времето на СССР, коментира пред агенция "Интерфакс" министърът на образованието Дмитрий Ливанов.
Тия укрописекти са ти пийнали мозъка! Ква биология и география??Запиши се на уроци по биология, география и история, че явно не си посещавал часовете между 7-ми и 10-ти клас. Този клип е явен пример какво значи пропаганда и цензура, които нямат нищо общо с демокрацията. Ако работиш в някое НПО или Комитет(финландски), няма как украинците, пък даже и руснаци там да мислят другояче. Темата е за Украйна, дал съм пример за Украйна. Коментирай по темата, ако това е нормално поведение (в клипа) за теб, обоснови се защо. Иначе излиза, че тролиш...
Путкин какъв укрописект е?