От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Очевидно предполагат, доколко е вярно все още никой не знае. Доводът който ги кара да мислят че повечето умрели са по-долните етажи, както повечето умрели заложници в театъра са били на по-ниско. Явно газът е по-тежък от въздуха и задимява отдолу нагоре.
Но първоначалната версия се обърна - че вътре ги чакали хора, които ги избивали. Щото се появиха снимки на умрели хора без видими рани. Версията с отровен газ обяснява донякъде тези снимки. Но отхвърля идеята вътре да си ги чакали хора дето да са ги убивали - щото ако е имало газ и те са щели да умрат.
Кашата както може да се сетиш е голяма. И въпросите продължават кой и от къде и какъв газ е имал. И дали изобщо е газ. Щото кадрите са доста алогични - опожарени тела, без следи от пожар наоколо. Някъде трупове без кръв и без видими следи от рани и изгаряния.
По-интересно е руските медии как ще обърнат първоначалния курс.
Е това не трябваше да става. А най-лошото е, че не му се вижда края. Там ще стане гражданска война, за съжаление.
По телата има следи от огнестрелни рани, повечето в главата, а по земята някакъв бял прах, който оставя дири - били са влачени.
Обгорени са им главите и раменете, без долната част на телата. Предполага се, че с някаква киселина или
друго са ги поливали и после запалвали.
Щом в подземието имало още 160 трупа, може и преди това да са ги убили, което ще се разбере, ако установят час на смъртта.
Снимката с жената при асансьора, която е без долни дрехи и с обгорено лице, ме кара да мисля, че са имали време и за други неща.
Руските медии няма защо да си обръщат курса, защото американците официално казаха, че нямат доказателства за участието
на Русия в тези убийства, така че, няма нужда да си пробутваш версиите за театъра.
Също така е ясно, че убитите са от Одеса, за убийците се знае, че са дошли от други градове.
Според мен, това е предварително планувана операция от фашисткото правителство и ЦРУ, изпълнена от "Десен сектор".