АТАКА предаде избирателите си и България!

От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Моко кога ви разправях че не е стока - вадехте от девет дерета вода да ми докажете че бъркам.

Сега обаче нека да бъдем реалисти - Ти като гласува за Атака с кого очакваше да направят коалиция с Мутренската партия дето хората ги изгониха с камъни и се опитах да разбият Атака или с БСП ???

Да приемем че не бяха подкрепили кабинета - и отидехме на нови избори и Атака станеше 3 сила - С какво това променя нещата??????

Вариантите за коалиция отново си остават горните два, а и това че са трета сила по никакъв начин не им гарантира че президента ще им даде мандат за съставяне на правителство.

Всеки дава акъл че не трябвало да подкрепя правителството но до момента не съм видял нито един разумен сценарии за по добро развитие на нещата ако не беше съставено правителство.

Манта, разумен сценарий за развитие НЯМА. България и българският национализъм губят достатъчно от поведението на Сидеров. Надявам се, това да му е за последно.

Всеки дава акъл че не трябвало да подкрепя правителството но до момента не съм видял нито един разумен сценарии за по добро развитие на нещата ако не беше съставено правителство.

Още когато се заговори за нови избори и кой да спечели, писах, че за българите е най-добре да спечели БСП. (Не ми се рови за мнението.)
Това е най-лошия вариант за България, но най-добрия за българите.
Евентуално...

Още когато се заговори за нови избори и кой да спечели, писах, че за българите е най-добре да спечели БСП. (Не ми се рови за мнението.)
Евентуално...

Евентуално задминаваме гърците догодина... по дългове на глава от населението и безработица.
Те поне беленета няма да строят.

Абе атакистите! Кви бяха тия каменоделци, дето чакаха вашия неустрашим бог - каратист - силач днес пред парламента? Не му ли стига НСО, та си е довел бригада 15 човека да го охранява от лошите журналисти?
Явно някоя от личностите му има мания за преследване.

Ей големи сеирджии има
Кой гласувал, кой не гласувал, що да не се обади за сеира
Колко му трябва на човек? Интернет да има, някой провокацийка и да си начеше сърбежа за сеир
Направили сте си тема с/у АТАКА, развивайте си я, прайте си сеира, аз повече в тази тема няма да пиша

За последно да кажа, че лицето на националистическия вот в Народното Събрание е АТАКА
и тази партия не е от статуквото, защото досега винаги се е борила за принципите си от опозиция

и тази партия не е от статуквото, защото досега винаги се е борила за принципите си от опозиция
Стига си писал глупости. Каква опозиция бе, ти колко помниш? Кой подкрепя ГЕРБ преди, какво получи в замяна?! Кой подкрепя ДПС и БСП сега?! Това ли е опозиция, да си патерица?

Моко кога ви разправях че не е стока - вадехте от девет дерета вода да ми докажете че бъркам.

Сега обаче нека да бъдем реалисти - Ти като гласува за Атака с кого очакваше да направят коалиция с Мутренската партия дето хората ги изгониха с камъни и се опитах да разбият Атака или с БСП ???

Да приемем че не бяха подкрепили кабинета - и отидехме на нови избори и Атака станеше 3 сила - С какво това променя нещата??????

Вариантите за коалиция отново си остават горните два, а и това че са трета сила по никакъв начин не им гарантира че президента ще им даде мандат за съставяне на правителство.

Аз казах как бих направил аз и как се надявах да се развият нещата - твърдо против и нови избори. Докато народът не се реши какво иска. И със служебно правителство може да караме - все е тая!! И между другото искаш да кажеш, че Станишев е стока ли? Че нещо не разбрах? Или може би неговият коалиционен партньор ЛютФитУ е стока? Айде холан!

Евентуално...

БСП да спечели? Може би, но ако е без ДПС. ДПС опорочава всичко. А БСП няма как да спечели без ДПС. Демек БСП sux.

Ей големи сеирджии има
Кой гласувал, кой не гласувал, що да не се обади за сеира
Колко му трябва на човек? Интернет да има, някой провокацийка и да си начеше сърбежа за сеир
Направили сте си тема с/у АТАКА, развивайте си я, прайте си сеира, аз повече в тази тема няма да пиша

За последно да кажа, че лицето на националистическия вот в Народното Събрание е АТАКА

Сеира го прави болния мозък, ние само коментираме.
Може да не съм гласувал, ама плащам данъци. Което означава, че плащам субсидии на атака.
Лицето на националистическия вот е един луд, който се гаври с избирателите си, ама ти си доста тъп за да го разбереш.

Браян искрено се чудя на хората дето умират за нови избори - Какво очаквате да се случи на тях???

Дай някакъв очакван от теб развой на събитията от който да има смисъл да се провеждат нови избори

Или просто трябва да правим избори до тогава докато ГРОБ не получи пълно мнозинство та да сте доволни???

Имаше едно социологическо изследване, че заради намерените бюлетини 10% от хората са променили нагласите си. Което е много. Сега онези не са задълбали с въпросите и не отчитат промените. Т.е. тези 10% се състоят от хората, които са променили гласа си + такива дето са решили че няма да гласуват + такива дето са решили да гласуват.

Така, че довод за касиране на изборите има и то доста сериозен.

Друг е въпросът, че едва ли ще се получи нещо по различно. Най-вероятно ГЕРБ ще имат малко повече депутати за сметка на другите. И на БСП + ДПС ще им трябват повече гласове от Атака (а не само 1).

В момента не съм сигурен, че някой разумен човек иска да управлява. В енергетиката започнаха да излизат лека полека нещата. Нереформиран отрасъл, пълен с наши и ваши хора. Там има 2 решения - или се съкращават 10 000 - 20 000 човека от там или се вдига тока с 40-50%. Или третото решение НЕК продължава да трупа дългове (както е правила до сега) докато фалира и ние останем на тъмно. Залагайте кое ще стане. :)

ВМЗ Сопот трябва да бъде закрито. БДЖ - съкратено наполовина. Честито на печелившите.

Това с бюлетините няма се разбере, кой е поръчител и крайна цел. Целта беше да се манипулират възприятията - а дали ще могат се манипулират урните то ще е мисия невъзможна по нашите ширини, а и не само.

А за новите - ако чрез Белене, връщане на забрана на тютюнопушенето, aвио отрядите и раздване на помощи се оправят нещата то ...............

Абе един въпрос - значи Боленчо преди няколко седмици каза на онзи да се извини, че БГ народа е от лумпени. А защо минлата седмица тези, които протестираха през Атака и още няколко места - бяха лумпени и наркомани??! Болен ще се извини или да живее двойният стандарт. Не знам за вас, ама от този почва ме хваща страха луд във власт - това по зле и от пол. неграмотност и безхаберие. Като гледам за Болен никой нема да протеситра и всички неудобни под ножа - ей сега чета и Лора Крумува и тя :D :D :D

Лора Крумова, вместо да се хане и да сготви нещо, тръгнала на журналистка да ми се прави. ИЗВИНИСЕБЕ, Лорче, дръта брантио :lol:

Имаше едно социологическо изследване, че заради намерените бюлетини 10% от хората са променили нагласите си. Което е много. Сега онези не са задълбали с въпросите и не отчитат промените. Т.е. тези 10% се състоят от хората, които са променили гласа си + такива дето са решили че няма да гласуват + такива дето са решили да гласуват.

Така, че довод за касиране на изборите има и то доста сериозен.

Друг е въпросът, че едва ли ще се получи нещо по различно. Най-вероятно ГЕРБ ще имат малко повече депутати за сметка на другите. И на БСП + ДПС ще им трябват повече гласове от Атака (а не само 1).

В момента не съм сигурен, че някой разумен човек иска да управлява. В енергетиката започнаха да излизат лека полека нещата. Нереформиран отрасъл, пълен с наши и ваши хора. Там има 2 решения - или се съкращават 10 000 - 20 000 човека от там или се вдига тока с 40-50%. Или третото решение НЕК продължава да трупа дългове (както е правила до сега) докато фалира и ние останем на тъмно. Залагайте кое ще стане. :)

ВМЗ Сопот трябва да бъде закрито. БДЖ - съкратено наполовина. Честито на печелившите.

НЕК няма да фалира щот ще увеличат тока и ние ще спасим тази умираща и неработеща компания. Това си е истината и колкото да умуват, никой няма да го промени. Тока ще се вдигне, въпроса е с колко...:evil:

Журналист - политик - каратист, Волен е лумпен :lol:

s1_519x451.jpg

Този ще ме умори... Звездите му говорят, като на пружина е...:clap:

btw."Атака" - Троян сваля доверието от Волен Сидеров
Общинският събор на "Атака" - Троян сваля политическото си доверие от централното ръководство на партията с декларация, съобщава БТА.

Мотивите са "неприемливо поведението на ПГ на "Атака" в Народното събрание, с което бе подсигурен мандатът и изборът на правителството на ДПС и БСП и чрез което ПП "Атака" стана един своеобразен представител в една нова "тройна коалиция".

В декларацията се посочва още, че на проведените последни парламентарни избори ПП "Атака" е събрала спрямо изборите през 2009 г. с 35 процента по-малко гласове на национално ниво, с 45 на сто на областно, а на ниво община Троян - с 65 процента по-малко.

От Общинския събор на "Атака" - Троян настояват за оставка на централното ръководство на партията, свикване на извънреден конгрес и избор на ново ръководство и промени в устава на ПП "Атака".
http://news.ibox.bg/news/id_1846100826

Искате ли да се върне Бойко да управлява?

Този въпрос ми звучи като: "Искате ли да скочите от 72 - рия етаж?"

Този въпрос ми звучи като: "Искате ли да скочите от 72 - рия етаж?"

Е ако bobi98 е на 15 годин съдейки по ника или пък тогава е почнал бизнеса с който е направил пръвия мильон нема нищо лошо според мен.
Нема ли да разберете най-после,че Боко,Моко,Станчо,Данчо,няма никво значение всички си чешат ония работи с извинение от нашите задници!
Сори ама политиката е мръсна работа ,но за съжаление е непосредствено свързана с бизнеса и с нашия начин на живот,както и обратното,тази държавица нема да се оправи шото се е срасла с мафията,а мафията това е част от нас,изби ме на философия,но ми писна от политика и политици:)
Мечтая за времето когато няма да се сещаме за тях,щото нема да има защо:)

Е ако bobi98 е на 15 годин съдейки по ника или пък тогава е почнал бизнеса с който е направил пръвия мильон нема нищо лошо според мен.
Нема ли да разберете най-после,че Боко,Моко,Станчо,Данчо,няма никво значение всички си чешат ония работи с извинение от нашите задници!
Сори ама политиката е мръсна работа ,но за съжаление е непосредствено свързана с бизнеса и с нашия начин на живот,както и обратното,тази държавица нема да се оправи шото се е срасла с мафията, а мафията това е част от нас,изби ме на философия,но ми писна от политика и политици:)

Не ми дава системата да ти дам зелена репутация,заслужаваш 2 за това мнение.:beer:

Сори ама политиката е мръсна работа ,но за съжаление е непосредствено свързана с бизнеса и с нашия начин на живот,както и обратното,тази държавица нема да се оправи шото се е срасла с мафията,а мафията това е част от нас,изби ме на философия,но ми писна от политика и политици:)

Айде пак Моко, пак Моко виновен!! :lol: Казвай бързо какво против Моко имаш, че да не ти туря от любимия цвят на ReminD :lol:

Моко нови избори та нови избори - какъв резултат от нови избори би те удоволетворил предполагам че не си очаквал след n - на брой провалени кабинети Атака да получи 121+ мандата

Горе