От: АТАКА предаде избирателите си и България!
Ама то всички (освен динтроникса) видяха, че е абсолютен клоун и че заслужава само гавра.
Какво трябва да видя според тебе
Обясни твоята позиция, политическа, идеологическа, гражданска
Продължавам да мисля, че вота ми за АТАКА е правилен, в сравнение с другите партии от сегашното Народно Събрание, които са изразители на статуквото (участвали ефективно във властта), защото не е гласувала антибългарски закони и не е подписвала заробващи договори
Разбира се, не съм на 100% съгласен с всяко действие на парламентарната група или на нейни отделни членове, но програмата на партията се приближава най-много до моите политически разбирания.
Друг е въпроса дали тази програма може да се осъществи, защото засяга интересите на големи наши олигарси и чужди 'инвеститори'
Ако можете да прогледнете малко в тази червена политическа мъгла и да разберете, че генезиса на всички управлявали досега партии е БКП
и че те всички са защитавали само интересите на олигархическата прослойка на партията майка
Не съм заслепен от политически лидери и може, но ми се струва почти невероятно и Волен да участва в някакви схеми
Обяснявам действията на Сидеров единствено с натрупаната омраза към ГЕРБ, което макар и оправдано също води до негативи, защото пречи за чисто опозиционно гласуване
Гледайки политическото риалити си правя извода, че целта е премахването на АТАКА от политическата сцена
Тази участ е отредена и на други достойни партии останали извън парламента, защото дори и да влязат в Народното Събрание някога е невъзможно да се преборят с
политическите игри и интриги на плутокрацията