Блек, аз те разбрах какво имаш предвид, но прочети какво съм ти цитирал и пак си помисли дали става ясно
Аз мога да те хапя цял ден - нямам друга работа. Не е там въпроса. Няма защо, а и не искам. А и няма смисъл.
Чувал съм за историята. Чел съм даже. А ти като си чувал за историята, се поразрови и виж държавите, които са били по-дълго време под някое робство, след освобождението какъв подем регистрират. И за колко време. Колко време е нужно на българските политици да се скарат? Колко пъти партиите са били забранявани по ново време? Колко пъти са се трепали? Колко пъти е имало преврати? А св. Неделя, помниш ли я? Не ми обяснявай, какви са били хората тогава, защото едно трябва да запомниш - хората са, винаги са били и ще бъдат, еднакви. Без значение по кое време живеят. Винаги ще има честни и културни хора, винаги ще има и тъпанари.
Освен това - вече не се паля, като някой ми разправя за Сидеров. Омръзнало ми е да слушам. Не се паля, просто ми писна. Радвам се, че с Мантата сте завързали мохабета, то затова имате по 15 000 поста тука. Плюс това никъде не съм казал, че подкрепям действията на Сидеров. Напротив. С тези си действия той доказва, че е пълен олигофрен. На 100%. И на изборите (които идват скоро) няма да му гласувам доверие вече. Ще ида и ще нарисувам нещо на бюлетината. Ама култова рисунка ще е! Поне 20 минути ще стоя в онова импровизирано
нещо наречено 'тъмна стаичка'. Това, което прави той не е присъщо и достойно за един лидер на партия. Без значение каква е тя.
И да ти кажа последно - не можеш да определиш някого дали е националист или не, съдейки само по това, че е хулиган.
Твоите доводи и аргументи на моменти не са по-смислени от моите на моменти
Peace.