АТАКА предаде избирателите си и България!

От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Ае стига простотии, пак ме карате да го защитавам, щото пишете пълни глупости, само защото сте АНТИ Сидеров
За тези думи, Волен осъди Слави, защото са измислица на медиите и нямат нищо общо с истината

Кво стига бе като бях малък 10 или 11 клас си спомням от випуска националните ми авери му ходиха на събиранията - после разправяха като мантри нещата за циганите и турците.

Ще кажеш и боищата на автомагистралата и те измисление или последният му бой пред джамията и той измислен. И какво защитаваше пред джамията, като преди 3 седмици им седна на ДПС-то? Не видяли писмото от 2005 как на Сидера и Атака ДПС им превждат 1,6 милиона ..... Айде стига си ги защитавал, това са отявлени глупости. Ами това снощи?!?

От: От: От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Той без дълги хипотези не може, обаче всичко е клиширано и го цитира като назубрено от някой учебник по модерна икономическа теория за големия пазар
Привърженик е на либералната демокрация във най-грозния и вид
Пълна ненамеса на държавата и подчиняване на България на Глобалната Либерална Политика, което води до премахване на всякакви национални пазарни стратегии и защити и поробване от световния либерален пазар
Ето тази неолиберална 'религия' изповядва blackout8

Много си ми забавен с неразбиранията си по икономика - мога на каквото и да е тема да говоря толкова дълбоко, че ти няма разбереш. Колкото и пъти съм те подхванал ей така за базика и ти отказваш ни приемаш ни предаваш.

Ако имаше малко икономически представи щеше да разбереш, че това което ти пиша не е неолиберализъм, а либертаризъм - повече държавност и по малка държава и ненамисане.

Моля те не влизаш с мен в икономически въпроси само се излагаш, добре че не сме икономически форум, че щяха ти се смеят всички.

Я кажи като си толкова запознат БГ какво е сега либерализиран пазар, неолиберализиран или какво?! Знам, че е много сложен въпрос за теб но ......

Знаеш ли какво разбирам от писанията ти, че бачкаш за някого и бизнес не си пипал щом имаш странни разбирания за нещата.
АБе ти какви икономически познания имаше, че до сега само глупости си писал - просто ей така чудно ми е?

От: От: АТАКА предаде избирателите си и България!

Що не подкрепиш Ореха тогава, типичен представител на така нареченото дясно у нас

Пламен Орешарски е член на екипа, осъществил въвеждането на механизма на Валутния борд в България.
От 1997 до 2001 г. е заместник-министър на финансите в 84-тoто правителство на България с мандат на СДС.

Тука вече си противоречиш или тотално си загубил политическа и икономичческа ориентация,
защото политиката на царска България е била в защита на българския пазар и ориентирана към търговски износ и икономическа експанзия

Защото за разлика от някой хора имам способността да мисля - Ореха е нищо всичко му се дърпа от БСП и ДПС + Атака.

А за Царство БГ моля те спри се икономиката, не ти се отдава.

Виж какво съм писал на редрума и се пробвай го разбереш - тогава сме били най-пазарно свободни за последните векове и всичко е на лице - мощно предприемачество и възход.

Викаш ориентираност към търговски износ и икономическа експанзия - брей ти 2 думи си научил, сега ако кажеш и стабилна парична единица ценя няма да имаш :)

Не искам ти разбивам фантазиите, но икономическа експанзия търговска политика, стабилност на пари, заетост и т.н - това са макрофакторите за всяка икономика и про пазарните икономики имат много добри параментри, от другите.

Съветвам те съвсем сериозно по икономически въпроси недей пиши или поне не с мен, не че ми прече нещо, но все пак. И добре е да четеш история и да четеш между редовете.

Пак се повтарям, явно бизнеса и пазара са далечни от теб - за теб повече регулации и изисквания. Та виц точно за теб:

Двама познати Българин и Хамериканец са хванали на бас - до два месеца, кой ще построй първи къщата си. Започнали и след време се звъни и Хамериканецът казва.
- До една седмица съм завършил къщата.
Нашият му отговорил:
- До една седмица си взимам разрешителните.

Надявам се да можеш да проумеш всичко, което съм ти писал и не е нужно ми отговаряш - само си мисли!

В България партиите са забранени бе братле, за пазарът не споря. Бизнесът е играел с и е подкрепял държавата, тя му е връщала услугата. Така е модерно по това време, виж Германия, виж Италия ;) Но това не значи, че държавата е била демократична, не е била, държавата е била с авториатрно управление и свободен пазар.

В България партиите са забранени бе братле, за пазарът не споря. Бизнесът е играел с и е подкрепял държавата. Така е модерно по това време, виж Германия, виж Италия ;)

А недей така, че сега Динтроника и на теб ще ти обеснява за пазара.

А за Бизнеса - ами те са подкрепяли общността.

За партиите ясно, но не е и това за Швабити и Фашистите - а типичен пример за монархия от него време, че и сега.

Да ти кажа не ми пука какво сме стига да няма вмешателство в пазара и да се оставя той на самотек се оправя - както и ти сам викаш тогава сме били пазарно. Добре, че не спориш за това :) - ряпа щях ти дам ама не знам що не мога в тази тема ....

П.С. Няма ли коментираш нещата на волен от снощи.
Предлагам ти да му пишеш не лъжите, а всичките му ексцесиии през годините. И един % от това, което е направил в западните страни директно всеки щеше си даде оставка - а по Царство БГ още по сериозно ...........

Спомням си бях чел нещо пол. неразбории и едни депутати били други и тоз бития е трябвал ходи навън - питали го кво е станало и нашия е казал "паднах и от сорта неща" само и само да защити интереса на БЪЛГАРИЯ пред света!!!!!!!!!!!!

Ей това е национално мислене, може вътре сме разединени но на вън да пазим интересите. Това ни трябва!!!

П.С. 2 БГ не е била авторитарен режим тогава, нещо го бъркаш - тоталитарен режим с фрее маркет - това си е оксиморон!

Не се отплесвайте на тема икономика.
Освен ако не е свързано с дали и колко пари е взел лудия за ненамесата си в делата на комунягите.

Не се отплесвайте на тема икономика.
Освен ако не е свързано с дали и колко пари е взел лудия за ненамесата си в делата на комунягите.
Моя грешка - прости неволното отплесване, ама някой хора само мухи и бръмбари в главата :D

Чудно ми е Волен, ще имали още по-голямо падение преди да падне това правителство?

Честито :)

1. Блекаут официално заяви, че националистите не са част от народа :)
2. Ромбеца осъди стотиците хиляди, които дават гласа си "за един луд", думичка не казва за тези, които дават гласовете си за изнасилвачите на държавата като БСП и ДПС, както и тия, които си продават гласа на същите.

Още веднъж честито на печелившите :)

Либерализация на пазарите? Дясно? Инвестиции? Готино е, че в България всеки има мнение :) Дори нищо да не разбира ;) Глобализма отдавна не е на мода, но нали тука в БГ нещата движат 20 години назад...

p.s.
nortrant - изключително готин аватар, братле! Хванали са Серго на работа - да надува свирката :lol:

1. Блекаут официално заяви, че националистите не са част от народа :)
2. Ромбеца осъди стотиците хиляди, които дават гласа си "за един луд", думичка не казва за тези, които дават гласовете си за изнасилвачите на държавата като БСП и ДПС, както и тия, които си продават гласа на същите.

Още веднъж честито на печелившите :)

Либерализация на пазарите? Дясно? Инвестиции? Готино е, че в България всеки има мнение :) Дори нищо да не разбира ;) Глобализма отдавна не е на мода, но нали тука в БГ нещата движат 20 години назад...

Иха и ти ги разбираш нещата само :)
Сега и ако кажеш къде съм казал, че не са част от народа - цена няма да имаш - аз си милея за страната и народа, но пет пари не давам за националистическите парти.

...

А не. В тая тема храним лудия. Има си други теми за храна на комуно-неетническите партии. За Бойко - той си е бита карта вече. Никой не му вЕрва.

Та за лудия. В началото, след като излази да ви кажа нямах нищо против него. Викам си - има подкрепа от някакви хора, но до истинска власт няма да се добере, така че все ми е тая, нека си се пеняви.
Но когато от него започна да зависят важни решения за страната, а той абдикира, шикалкави и си сменя позицията всеки ден, е нема начин да не го храня.

Всички са маскари. Заслужават на следващите избори да има 0.5 % гласували. Затваряме това подобие на държава и това е.

Не ги разбирам и никога не съм твърдял че ги разбирам. Аз също имам мнение като всички останали и държа на него. А либерализацията на пазара е най-малкото, за което бих се тревожил. Трябва да се затегне колана, не да се разпуска. Тука плюем, че на някоя там мъжа ѝ го хванали, щото нямал трудов договор. Обаче, ако това се беше случило в Германия, щяхте да викате "Браво бе! Там хората РАБОТЯТ!!!" , нали? Щом не работи за фирмата и няма договор към нея той НЯМА право да бъде там, разбираш ли?? Няма право!! Няма да обслужва, няма да си говори дори с клиентите, нищо не трябва да прави. Точка.

Добре че ние народа/не некви националистчета/ разбрахме каква сила имаме и почваме градим общество .............

Това достатъчно ли ти е?

АТАКА не е националистическа партиа. АТАКА е ибрикчийска партия и кой се интересува от политика го е разбрал преди има няма 5-6 години. За да се промени статуквото, трябва да се търси променя на системата във всеки един аспект. АТАКА е партия, която харесва сегашното положение и не говори против самата система, болната система, която ражда болни партийни израстъци. АТАКА не търси смяна на системата, тя си е част от системата. Аз съм националист, познавам много националисти и всички до един са разочаровани от АТАКА.

Какво е направила АТАКА до сега:

- благодарение на нея се състави турско-комунистическо правителство;
- благодарение на нея ДПС овладя ДАНС.

Скандалите и истериите няма да ги коментирам.

А ето резюме за последователността на АТАКА в миналото:

[video=youtube;h0qlJbp_5t4]https://www.youtube.com/watch?v=h0qlJbp_5t4[/video]
[video=youtube;6JeRTNCCLIA]https://www.youtube.com/watch?v=6JeRTNCCLIA[/video]

Няма да обслужва, няма да си говори дори с клиентите, нищо не трябва да прави. Точка.

Следващия път, като съседа ти те помоли да му помогнеш да претака зелето, не забравяй да сключиш трудов договор. И да си платиш 100 лв. осигуровки.

Що издребнявате и се занимавате с глупости :).

Бъркаш двата щата, ромбец. И то сериозно. Това е все едно аз да имам ресторант и ти да обслужваш клиентите там, без да си назначен при мен на трудов договор. Все едно аз съм барман, но съм отишъл до тоалетната. Ти НЕ трябва да обслужваш клиентите, понеже си външно лице за фирмата. Едно е да претакаш зелето на съседа, друго е да вършиш "услуга" на фирма. И го знаеш, само дето си проветряваш устата...

Не ги разбирам и никога не съм твърдял че ги разбирам. Аз също имам мнение като всички останали и държа на него. А либерализацията на пазара е най-малкото, за което бих се тревожил. Трябва да се затегне колана, не да се разпуска. Тука плюем, че на някоя там мъжа ѝ го хванали, щото нямал трудов договор. Обаче, ако това се беше случило в Германия, щяхте да викате "Браво бе! Там хората РАБОТЯТ!!!" , нали? Щом не работи за фирмата и няма договор към нея той НЯМА право да бъде там, разбираш ли?? Няма право!! Няма да обслужва, няма да си говори дори с клиентите, нищо не трябва да прави. Точка.

Това достатъчно ли ти е?

Братле, ако беше вникнал малко повече - че говоря за ясни, точни и всеобщи прости закони за всички и спазването им от институциите - сега по просто ще ти го кажа, закони искани от народа и бизнеса и спазвани от ефектнивни структури - кви политики кви пет лева всичко е ясно и точно и просто!

Ти хубаво ме цитираш ама да беше гепал и контекста - тези дни протестираха българите които искат се развиват те не са под шапката на националистически виждания - снощи видяхме тумба 30 националисити и от тях 15 мутри гардове на Болен.

Мен ще ме е срам се нарека атакист с такъв лидер, а още по малко и националистическа - това са псевдота.

И пак по просто ще ти го обясня да ме разбреш, не отричам националистите, но Волен и компанията му не са националисти. Тези дни протестите бяха от народа - хора които искат по добре, хора които остават тук и се борят и милеят - не некви "националистчета". Това са тези дето им вика Волен националисти сме - кви са - нивки не са - точната дума е "националисчета" Имам много приятели и познати даващи мило и драго за страната, но са се отлъчили от сидера!

Надявам се да разбереш разликата - разликата е от земята до небето.

Както и че в момента имаме съдебна система и закони и пазар - но всичко е неефекитвно и монополизирано. Някой хора бъркат много нещата. Но така е като не се вниква в нещата! Преди 80-100 години политиците са били държавници и хората са милели за страната ни - но не са си викали аз съм националист а ти не си - не всеки се е борил да допринесе повече за развитието ни и най-вече предпремачите и хората с възможности и тези които искат да променят (демек цяла царска БГ). Те са били истинските ПАТРИОТИ и давали мило и драго за родината - не некви псевдо националисчета като сегашните!

Мога да ти кажа, че и онова време си е имало проблеми. Не задълбавай в миналото и не гледай с розови очила.

Мога да ти кажа, че и онова време си е имало проблеми. Не задълбавай в миналото и не гледай с розови очила.

О не ни най-малко гледам на онова време без проблеми - 2 национални катастрофи и колко войни + световната - искам да кажа, че сме били пазарни и резултата е бил ясен - не съм с розови просто казвам :)

Иначе е било голяма мизерия тогава пак в определени слоеве на общността - няма как след такива тежки последици през онова време!

Не знам дали е истина или е фалшификат, но се разпространява из нета.

Виж файлът 6672

http://hmlink.us/f/images/f9755d55929892067bc9b8c4673deb34.jpg

Да преди 1 седмица го пуснах, че и повече някак си се забрави да се коментира от фенчета на волен!

Горе