От: Абе левскарите малко срам нямат ли? / Лудогорец срещу Лацио /
bgtifo, колега, бил ли си на мач на Лудогорец извън клетката. Разбирам че си фен на Левски и уважавам мнението ти, но доводите ти срещу Лудогорец са нелогични. Бил ли си на мач на лудогорец арена, но извън клетката, която има наистина потресаващ вид, но пък в крайна сметка само така явно се спира хулиганството. Нямат агитка сериозна, но пък колко е населението на Разград? 33 000. А колко от тях се интересуват от футбол? Да скоро се развиха като отбор. Ако знаеш Кирил Домусчиев е искал да помага на ЦСКА, тъй като има симпатии на клуба, дал е някаква сума пари, но парите са потънали, без никакъв отчет и се е отказал, докато първият път когатое дал пари на Лудогорц е дал много по-малкоот това на ЦСКА и отбора е спечелил убедително промоция за група Б, което го е запалило да продължи нататък. Та дасе върна на това. Бил ли си на мач в Разград. Бил съм 2 пъти в града по работа и 2-та пъти имах възможност да отида на среща. Първо атмосферата в града се променя. По улиците се говори само за идния мач. На стадиона е пълно със всякакви хора - ученици, студенти, млади семейства и двойки, семейства с деца на 5-10 години, пенсионери, бащи със децата си, абе хора от всички класи. Това не се случва на никой друг стадион. Лично аз като по-малък не съм имал възможността да отида на мач с баща си, не защото не е искал да ме заведе, водил ме е на какво ли не, но точно на футбол категорично отказваше,защото знаейки, какво се случва по родните терени, не е искал да ме изложи на опасност, тъй като допреди няколко години почти на всеки мач ставаха ексцесии, сбивания и пр. Защо трябва 90 процента от публиката на мачовете да е наркомани, пияници, скинари и тем подобни, за да се каже че един отбор има агитка? Ами по тази логика английските клубове нямат фенове, щом на стадионите ходят семейства с деца, а описаните по-горе индивиди дори не се допускат до съораженията.
Чуждите имена също не са довод. Колко българи има в Левски? Да малко повече са, но след като нямаме класни играчи защо да плащаме на разни ритнитопковци, които се спъват сами в краката си да играят. По-добре да се поканят чужденци, а в крайна сметка отбора прославя страната в която е, а не страните от които са играчите. Нима Божинов е по-класен нападател от Безяк?