Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

От: Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

''Бии за да те уважават'' само това мога да кажа отностно случката в автомивката :)
 
От: Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

Да си ъпдейтна темата.

След като писах на грабо от автомивката ми отговориха. Отрекоха, за част от нещата. Най-много ме издразни това, че собственика е 100% сигурен, че не можело служителя да е счупил решетката от таблото. Интересно как? И ми предложи да отида пак и да ми измият колата отново. Нямам нито времето нито намерение да се занимавам повече с това. Затова им отговорих, че за в бъдеще ще се въздържам да използвам услугите им. Да си вадят изводите сами, ако могат.

С това приключвам и тази тема, казах каквото имах да казвам.
 
Ама бате, евалата ти правя, добре ги натакова: Автомивка Лъки. Направо не знам как ще се оправят. Но поне са близко до Калин от www.orm.bg - в Пловдив. Мани хумора, но щом ще се правят на тарикати е редно да си платят цената. Не трябва да има такива бизнеси и да съществуват.

Днешният бизнес грам не му идва на ум, че човека, на който му предлагат нещо кофти може да се окаже блогър или собственик на популярен сайт, или развита FB страница или Twitter профил. Много се кефя когато научава след като си е изиграл картите на криво. Не съм хейтър, но е хубаво да имат страх и да се стараят така както за обикновен блогър, който може да им направи такава "реклама" в мрежата, така и за обикновен човечец.

Тези колко пари ще налеят, за да си оправят онлайн репутацията, чак ме хваща страх. Ако напишеш в Google нещо за тях (името им) или услугите предлагани от Автомивка Лъки, ще се начетеш на такива неща. Милите и сайт нямат, за да се позиционират добре, преди самите негативни резултати. Паднат ли от Grabo, онлайн присъствието им е изцяло негативно.
 
От: Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

Досега никога не съм пазарувал от подобни сайтове и няма да го направя :) Защо ли, защото досега от маса мои познати доволен човек от тях НЯМА! Евтиното за пореден път излиза скъпо, в Бг не виждам нещата да се променят, когато и да било. Знам, че много от тук пишещите имат подобен бизнес и ще ми се опълчат веднага, но това си е мое мнение, което просто няма как да бъде променено.
 
То, това е идеята. Аз примерно никога няма да си купя ваучер за вътрешно и външно почистване на автомобил поради 2 основни причини. Те са: бях вече на такава оферта и после си я домивах и втората е тази тема, в която виждам още един гризнал дървото. Аз имам познати използващи такива услуги от сайтовете, но реално ако си мислите, че и тук е така, вижте какво дърво е при екскурзиите. Мои познати са били на такива, в БГ, с ол инклузив и ми се оплакаха и препоръчаха никога да не ходя на почивка по този начин. Те бяха зле обслужени (явно още с показването на ваучер те третират като друг клас клиенти - това не е в добрия смисъл на фразата), ниско качество ядене, гадни стаи, нищо че на снимките гледаш към езеро и имаш голям телевизор с много канали и интернет, слабо представяне на персонал. И най-лото е, че имаха право да ползват ваучерите си дни, които реално не само е празен хотела или почивната станция, но и по никое време. В условията си го пише, за това и реално нищо не можеха да кажат по този повод, но на мен като цяло и това взимам в предвид, при сглабяне на цялата картинка.
 
От: Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

Аз веднъж си бях зел от гработо ваучер за мивка и останах доволен ... Момчето се постара доста и му оставих 2 кинта да си вземе кафенце даже. Явно на кофти хора си попаднал дето ги мързи.
 
От: Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

Хубава идея са тия групови пазарувания, но много бързо се изроди в България. А може да е толкова полезно и за клиенти и за бизнеса....
 
Мда, така е. Проблемът беше и в това, че при уговорен час (както в с всички ваучера за услуги) пак чаках 45 мин., за да си измия колата. Искам да спомена (ако не става ясно де), че не се отнася за въпросната в темата автомивка, а за друга в София, някъде в кв. Борово. Не съм я запомнил, за техен късмет, пък и не ми се рови из ваучерите, за да има правя лоша реклама тук. Аз им оставих бакшиш, но после като си заминах и разгледах по-обстойно, бях разочарован, че съм го направил. :)

Искам да не съм прав и не искам да има такива неща в нета, не за друго, а защото нон стоп хранилката по телевизията е за подобни случаи - измамени клиенти и неизпълнени поръчки и какво ли още не и по този повод се превръща в една неблагоприятна среда за всеки един потенциален рекламодател. Не че и те са много отворени да наливат добри бюджети там, но все не е добре да се споменава с негативно. Пък и рекламните агенции, за да им вземат парите им обясняват, че в телевизията си най-добре. Да, добре е от към облъчена публика, но от към ефективност - божа работа. :)
 

Горе