kreten
New Member
От: Аз ли съм единствения кретен който неможе да прави пари от интернет
вече трябва да си правя списък с хората накоито дължа една почрпка или поне една репутация
Ха ха.... Както се чувстваш в момента, така са се чувствали 99% от хората тук. В дупки всеки изпада, нормално е. Въри изкарай на едно шише въздуха и ще ти мине
Моя съвет е следния. Щом не ти се получават нещата с иновативни идеи, тогава пробвай да реализираш нещо вече утвърдено с много конкуренти в нишата. Изучаваш пазара, установяваш в коя ниша можеш да предложиш нещо по-добро от наличното в момента и действаш.
Иначе репа ти е напълно заслужен. Мен лично ме накефиха и отговорите в анкетата и поста.
Ако не си забелязал, повечето хората са неуверени и им е най-лесно да работят за някой друг, който според тях си вярва (след време в 90% от случаите се оказва точно обратното). Работейки месец за месец ти дава една несигурност, която те ограничава в мисленето и изгражда много прегради в съзнанието ти, което ти пречи(аз за мен ли говоря или за теб, май се обърках вече ). Трябва да се рискува, имаш знания, съсредоточи се малко, изготви си план, променяй го всеки ден докато не повярваш в него и се хвърляй в дълбокото. Иначе по цял ден ще се питаш "къде е проблема и защо другите могат а аз не". Успех!
вече трябва да си правя списък с хората накоито дължа една почрпка или поне една репутация