От: От: От: От: Америка или Русия?
Значи нямаш нищо против утре да приемем 30 000 бежанци, щом това за теб не е нищо? Турците поддръжници на ДПС в Турция, познай пак защо са там и защо са поддръжници на ДПС и защо ДПС се разцепи и още много защо-та.
Започна се с наслагване на чужди думи в моята уста.. Къде съм го казал? Ако са само 30 000 виетнамци, нека дойдат, това са само някакви си 30 000 души, които дори са няколко идеи по-развити от маймуните живеещи в С.Арабия или Катар. В момента 2 000 000 чалмии са готови всеки момент да ни залеят, а ние единствено разчитаме на добрата воля на Турция.
Ако ще и от ядрен апокалипсис да бягат, изобщо не ме интересува. Като българин нямам такива евро-атлантически просташки нива на толерантност и съчувствие спрямо хора, които дори не се доближават до нас културно, езиково и религиозно.
За турците изобщо те не са турци първото, което ще ти кажа. Ти си просто момче и няма да се сетиш сам. Ако имаш познат или приятел, който владее турски език (ОФИЦИАЛЕН ТУРСКИ ЕЗИК, КОЙТО СЕ ИЗПОЛЗВА В ТУРЦИЯ), а не смешния местен диалект, той няма да разбере какво си говорят тези хорица в Родопите. Думите в този диалект са остарели и езика не е подлежал на модернизация и т.н.
Второ, демократ. Защо са там? Ами след като се тарикати и ползват облагите и земята на МОЯТА страна, която ги е хранела, но не спазват конституцията, е време за екскурзия. ( В Турция още миналия век се приема закон всички имена на градове и т.н, да са турски, всички граждани са обявени за турци и т.н. Тука ни натрапват, че сме нацисти и т.н. ) Пак повтарям, не спазват закона, да се махат завинаги.
И това е супер смешната работа в сравнение с ужасите извършени над българи от гърци и сърби. Да се радват, че са живи тия прасета, не да лаят срещу България. Защо говоря с такава злоба ли? Ако имаш грам мозък,
преди да ми отговориш, прочети кой извърши реално баташкото клане. Пак повтарям, да се радват, че са живи прасетата и да си траят и да не се обаждат, че са страдали, защото нямат никакво морално право!
И трето, защо се разцепи ДПС ли? Да ти приличам на учител, да ти разяснявам всичко? "Ти си просто момче и няма да се сетиш сам." След като си ми задал този въпрос, или наистина потвърждаваш, това което съм казал или просто РАЗМИВАШ. Размиваш, защото няма какво да ми отговориш. Защо не отговори, ти реално какъв си? Българин, Грък, Помак, Турчин?
Послепис: Само недей сега да ми минаваш с евтиния номер на улична жрица на любовта, колко тежко съм те обидил с думата прост.
А и забравих да ти отговоря, защо онези малоумници са поддръжници на ДПС. Ами, защото са малоумници, дето явно никоя система не може да ги образова и направи човеци. Колко системи се смениха и пак си останах идиоти. Стават само за камикадзета и да викат Алах Абкер или каквото там викат. Сега новите поколения живеещи тук по-мязат на хора, ала не познавам лично турчета (помаци или там както се зоват) на моята възраст, нямам и желание.