crazydevil
Active Member
Чикаго не го харесвам като град, ходил съм само 2 пъти там ей така - да го разгледам, така че нямам впечатления от него.
Чикаго не го харесвам като град, ходил съм само 2 пъти там ей така - да го разгледам, така че нямам впечатления от него.
Ти верно ли от 2 часа на посещение може да разбелеш що за град е това? Атмосферата не ви харесва просто.
Особено, когато посещението е въображаемо.Ти верно ли от 2 часа на посещение може да разбелеш що за град е това? Атмосферата не ви харесва просто.
Ти верно ли от 2 часа на посещение може да разбелеш що за град е това? Атмосферата не ви харесва просто.
Аз само в центъра съм бил. Виж, в. Ню Йорк мога да те упътя кое къде е, познавам го целия.Това да не е родното село, че за 2 часа да го разгледаш целия.... Ти само от О'Хъер до центърa пътуваш поне 40мин.
Аз само в центъра съм бил. Виж, в. Ню Йорк мога да те упътя кое къде е, познавам го целия.
На мен ми е ясно, камо дето не знам защо си мислиш, че трябва да отида задължително със самолет? И теб те моля да спреш, през седмица съм в Америка и знам как стоят нещата.Явно от толкова посещения не знаеш, че О'Хеър е чикагското летище и очевидно си се телепортирал направо в центъра, нали?
Kолкото до Ню Йорк - да не се бъркаш със следното -> ТУК Виж този Ню Йорк вече можеш и да го познаваш целия.
Спри, моля те!
И теб те моля да спреш, през седмица съм в Америка и знам как стоят нещата.
През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама.
През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушения колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“.[2]
Данни да е учил нещо в Русия или СССР няма!
Специализирала е в Националното училище по администрация - Франция и в Центъра по европейски науки, Страсбург.
Данни да е учила нещо в Русия или СССР няма!
Не е задължително, разбира се. Но тогава за такава честота на пътувания следва, че използваш ракета и скачаш с парашутда отида задължително със самолет? ... през седмица съм в Америка
Не е задължително, разбира се. Но тогава за такава честота на пътувания следва, че използваш ракета и скачаш с парашут
.
Щото с товарния влак за Канада от девети коловоз не се получава.
Далеко ми се чини до Чикаго. До Хюстън бива.Неее, той с мехиканите се придвижва до там всяка седмица:
Грешно ме разбра. Винаги летя до Ню Йорк. Понякога и до други градове, откъдето стигането до Чикаго е по-лесно. Ок ли сме сега?Далеко ми се чини до Чикаго. До Хюстън бива.
Грешно ме разбра. Винаги летя до Ню Йорк. Понякога и до други градове, откъдето стигането до Чикаго е по-лесно. Ок ли сме сега?
Достатъчно ще бъде един скан страницата от паспорта с визатаОчевидно не четете,а се заяждате. Бордни карти да показвам ли?