Аре бе пенсионер, аз с кой ще се гъбаркамПобратими? Кои са СВ е?
Аре бе пенсионер, аз с кой ще се гъбаркамПобратими? Кои са СВ е?
Добър ден дедо! Как спа? Пчелата яде ли?Аре бе пенсионер, аз с кой ще се гъбаркам
NeДобър ден дедо! Как спа? Пчелата яде ли?
Ти стигна до австралийския долар : ) Пълните фабрикати явно не правите разлика между доларите : )До австралийският долар ли бехме стигнали. Ама то има новозеландски, ама полуфабрикатите като Кралев не го зная това.
Ето долара, нали беше една зелена хартия, да не се бъркам нещо със златния държавен резерв на Германия.Ти стигна до австралийския долар : ) Пълните фабрикати явно не правите разлика между доларите : )
Този въпрос го пусни на тези, които държат печатарския стан, аз не не знам.Хартия ли е или лен последно?
А трябва да знаеш. Така има да те лъжат, дето те хванат.Този въпрос го пусни на тези, които държат печатарския стан, аз не не знам.
Няма да те хванат, ти си умен.А трябва да знаеш. Така има да те лъжат, дето те хванат.
Няма и за какво. Не само щото съм умен, а щото съм и привърженик на законноста. За това гледам да Ви отварям очите, ама вие все искате да ви отварят бузите.Няма да те хванат, ти си умен.
Този лаф е добър за бузите, ама има една греда - че се мислиш за умен, там вече ти е проблема.Няма и за какво. Не само щото съм умен, а щото съм и привърженик на законноста. За това гледам да Ви отварям очите, ама вие все искате да ви отварят бузите.
Достатъчно умен, за да виждам някои истини и да не се занимавам с вредни и престъпни простотии. Кой руснак ти дава акъл, че го не слушаш? Поне слушай и чети българските възрожденци. Там има много истина.Този лаф е добър за бузите, ама има една греда - че се мислиш за умен, там вече ти е проблема.
Форумът е живнал. Иначе, в момента,в който изкажеш мнение, което не,се,споделя от русофилите и започват да се опитват да обиждат. Така възникват спорове, теми и т.н. Никой няма да ни вземе насериозно, като държава, ако сами не се вземем. Иначе има доста българи на запад, които са уважавани и вземани доста несеризно. И да сме активни тук е добре. Нека не се даваме на Феисбук. Да,запазим българския форум, чрез активност.Извинявайте, че пиша малко офтопик, но просто не мога да се сдържа. Какво се е случило с този форум?!? Преди доста години имах някаква стара регистрация тук и положението беше коренно различно. Вие тук се псувате, като продавачи на женския пазар и нито модератор, нито администратор прави някаква забележка.... Да не би да са вдигнали цирка и форума да е на самотек? Ако и тук се е случило така, признавам, че фейсбук е спечелило войната и няма смисъл от други сайтове...
А относно темата, за мен всички сте в грешка. Какво ви пука за САЩ или Русия!?! На никой не му дреме за нас, защо на нас да ни дреме за тях. Ние се намираме в Европа а дори ЕС не ни взима на сериозно. Не, че има как да го направи, като представителите ни там, дори в България не ги взимат.
Спрете да се карате за глупости и да се държите като недо...ощипани девойки. Вие сте в България и мисля, че трябва да дойдат извънземни за да ни помогнат.
Русия не е ок и Америка не е ок.
Кой руснак ти дава акъл, че го не слушаш?/QUOTE]
Ето