От: БСП приеха мандата и ще управляват
Господ не те опази да ти дам червена репутация обаче.
Дай ми и на мене!!
Кандидат-министърът на младежта и спорта (българка) от ДПС - ще се боря за учебници на турски!! "... ще се погрижа освен български, в училищата да се изучава и
майчин език!!"
Прощавайте ме, но мисля, че в България, майчиният език е българският... На който не му отърва да се изнася
Преди да сме го изнесли ние... Хайде, дай ми и на мен червена репутация и пак почни да крякаш силно колко хубави са БСП!!! Защото някой, който би подкрепил такова нещо за мен не е българин. А БСП подкрепят това (щом правят коалция с ДПС). Хайде, давай, чакам си червеното... Боядисай ме в твоя цвят, да стана и аз червен боклук и хората във форума да ме сочат и да се смеят!! ДЕЙСТВАЙ!!!!
Ей затова не трябва да се дава , не вот, ВЪЗДУХ не трябва да се дава на БСП и всички, които подкрепят тая мизерна партия!! Защото вътре всичко живо е мизерно и малодушно!! Защото вътре всичко живо е комунистко-еврейско и анти-българско!!!! Псувайте ме колкото си щете, но не забравяйте, че и аз мога да псувам!!!
Преди много време го бях казал - ако детето ми трябва да учи турски в училище, работата ще е лоша, много лоша. Деца още нямам, но турския вече се спряга за училищата. Вече виждам как първолаците тичат и припяват новото "А , Бе, Дже" , вместо старото и изтъркано "А , Бе , Ве" . Ашколсун! Скоро време училищата и детските градини ще отварят в 4:45, за да може в 5:00 всички да се кланят!!
Пичове, работата никак не върви на добре!! Опичайте си умовете, защото заради грешният избор на някого, ще страда цял народ!! Народ, който не е бил потъпкан и унищожен след 500 годишно РОБСТВО, сега ще бъде потъпкан и унищожен без робство, от собствените си граждани и управници. Ако у вас има поне искрица, поне мъничко съвест и морал - подкрепете българското!!! НЕ трябва да допускаме правителство БСП-ДПС, защото то ще УНИЩОЖИ България!!! Ще унищожи българите!!
Само си помислете - министрите на социалната политика, младежта и спорта и образованието ще са от ДПС. В превод на МАЙЧИН ЕЗИК (който за мен е БЪЛГАРСКИ) това означава :
1. Социална политика предимно и изцяло насочена към мангалите. Винаги ще има пари за Манго и Айше. За българи и турци рядко ще се намират. Тия 300 лева за първолаци са прах в очите! Знаете ли колко мангали има, дето не са били на училище и могат да станат първолаци?? Да не стане изведнъж така, че да дават по новините "Най-старият първолак е на 35 години". Разбира се, това ще е по БТВ, а любимката на народа Миролюба Бенатова ще интервюира първолака :
- Как се чувствате?
- Мноу хубаву!
- Радвате ли се, че сте първолак?
- Как няма, нали дадиха пари. Ши са радвами как няма?
- За какво ще ги похарчите тия пари?
- Как за какво? За дисата! И за малко пийни!
Супер големия айляк, нали?? Да си умреш от кеф!!!
2. До година-две ще се вкара турския език за изучаване в училищата. Много хубаво, ще кажат някои. Тъй де, тъй! И аз така викам - много хубаво!! И сега го има това, но е извънкласно и по желание. Все още има много турци и помаци, които не знаят нито да четат, нито да пишат на турски. Ако тия хора се научат (съответно техните деца) - смятайте, че сме ги изгубили като съзнание.
3. Спортът ще се забатачи още повече. Най-кадърните ни хора ще бъдат изпратени в турциЯ , срещу по-добро заплащане. Ще има адските далавери.
Курви, курви сте, драги дами и господа от партията-майка БСП. Това сте вие, нищо повече!! Жалко, жалко, че не мога да застана лице в лице със Станишко и да го псувам поне 2 часа. А после и Доган, после и Местан, после и Бойко, па и Сидеров!! Всичките !! А Сидеров защо? Защото е прекалено мекушав!! Не Сидеров, нас и Хитлер не може да ни отърве вече!! Защото сме се превърнали в нещастни плужеци, които не могат да си мръднат гъзовете от дивана, не могат да отлепят очи от телевизора, уши от радиото, ръце от клавиатурата... Ние сме кретени!! Ние сме си виновни!! Защото при 50% гласували, 100% се оплакват!! Ами ебете си майката, бих ви казал!! Особено на тия, дето не са гласували, защото си мислят, че по този начин "си изразявам мнението". Протестен вот не се прави като вас, идиоти такива!!! Протестния вот не е и Светльо Витков!! Протестния вот е да отидеш и на бюлетината да напишеш "ЕБЕТЕ СИ МАЙКАТА, НЕ БИХ ПОДКРЕПИЛ НИТО ЕДИН КРАДЕЦ ИЛИ ПРОДАЖНИК ОТ ТОЗИ ЛИСТ!!!" , ей това би било протестен вот!!! И след като излязат тия 50% от вота като НЕВАЛИДНИ, ей тогава ще се разбере, че хората ПРОТЕСТИРАТ!!! А не сега, всеки да казва "ебал съм му майката, да става к'вото ще!" , пък после да реве като
ощипана девойка (тука цитирам ReminD, който ме беше нарекъл така). И не Станишко, като от 50% гласували, получи 20% гласове, да вика, че България иска БСП да управлява!! Не, другарки и другари, не е така!! Никой не ви иска БСП-то!! И всеки път се спирам, но тоя път ще го напиша - твърдият електорат на БСП се състои от две части - пенсионери и комунисти по наследство. След 10 години, когато първите "попривършат" , ще видим кой ще гласува за БСП!! Най-старата партия и възможно най-глупавата!! Как може в България да има 2 милиона пенсионери, ти да знаеш, че половината те подкрепят и да не се грижиш за тях?? Че те БСП могат да си управляват вовеки, ако имаше нормални пенсии и безплатни лекарства за дъртите. Ама не! 5 лева за 2-3 години е достатъчно увеличение на пенсията!! Както и да е! Живи и здрави да са всички!
Спирам да пиша, че не знам дали някой въобще ми чете постовете, като станат толкова дълги. Та, така.. чакам си червената ряпа, но само в случай, че всичко, което съм писал по адрес на БСП не е вярно... Иначе, другарю, ставаш част от системата и си просто поредния червен боклук
Или пък просто си толкова тъп и сляп, че няма накъде повече!
Лека вечер на всички!!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!