Както и да го въртите и сучете, и за каквото и да се карате, бизнеса е този, който контролира политиката, без значение кой е на власт. Когото и да изберете, той ще обслужва интересите на даден кръг от фирми. Ако някой е направил добро за гражданите, то пак е свързано с интересите на трета страна като главна цел и обратно. Ще си зарежа аз бизнеса и ще стана политик и да ме плюят хората (както показва практиката),е как ще стане това, ако не планирам да спечеля още повече пари?
Жалко е наистина, че вече не остана почти какво да се открадне, както каза "LEONDER", но и той, както някои видни политици, има проблем с исказа като цяло
ALANFORT защо ми даде червено Бойко си е ваш, само че е от друга фракция на червените другари! Нали знаеш, че е уволнен от пожарната защото се е отказал да прекрати членството си в БКП!
аман от такива изказвания като този dsbfenНай-вероятно, защото си поредния присъединил се към форумната общност с цел да агитира някой за нещо си.
Не вярвам на крадливи политици, Създания с продадена душа.
Не вярвам на крадливи политици, Създания с продадена душа. Не вярвам и на луди фанатици, Не вярвам на предизборни слова. Дали е избор да сменя страната, И избор ли е да се примиря? Дали да хвана правата лопата, Или пак безучастен да стоя? Но се реших и ще остана, България е моята страна! Достойнството и свободата, За тях аз ще живея и умра! Страхът, като изгуби своята власт, Усети ли човек, че е свободен, Свободните ще вдигнат своят глас, И този глас ще бъде Глас Народен!
[video=youtube;NUVW6MAMVDg]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NUVW6MAMVDg[/video]
уеб, не си криви душата, черните са на всеки митинг с безплатна музика, на всеки концерт и т.н
Утре и бцп ще направят митинг и пак ще са черни
Не, си я кривя само дето БСП като имаха тука митинг нямаше 10 палатки с кебапи и кюфтета, а си беше чист митинг.
А за другото, ндали биха отишли на митинг на някоя националистическа партия. :lol: