"Разбрахте ли е? Не? Еееее ми то не мой сички да сме учени, трябва да има и работници!"
Максимум минимум
Е ТВА Е СЛОГАНА!Максимум минимум учени - другото работници!
Максимум минимум разбрали, минимум максимум хвалене.
Евала, разбрахме, че мойш да са пофалиш.
Ахахахахаха - гений! :lol: :lol: :lol:абе тези новите,кой им дава право да изразяват мнение?Сега ми идва една идея - до 50ия пост да нямат право да пишат!!!
Ахахахахаха - гений! :lol: :lol: :lol:
Счупих си пръстите да вляза в темата за бързите пари и големия кеф, да намажа и аз от келепиро....а то 18 долара се разиграват....слаба е мизата даже и за ол-ин. Аз съм пас. :lol:
Даласе, нашока им репите на сеотата направо. С нетарпение чакам първата ти сеобук хаутомейкмънионлайнноу за 19.99$18 ДОЛАРЕС но случайно попаднали в моя афф!Как да се не кефя!Сео Мео таратанци
Даласе, нашока им репите на сеотата направо. С нетарпение чакам първата ти сеобук хаутомейкмънионлайнноу за 19.99$
За първите 10 ша е безплатна-с аутограф!
p.s .Забелезвам раздвижване на думи подобни на "Счупен пенис"
Ама естествено и код ша има нещо от рода на "Максимум Минимум"-но кат гледам,колко са умни и не вдяват от раз ша го пропуснат:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Даласе, утре те искам със сео блок. Какъв оптимизист си ти без такъв блог не знам просто... А за бука - пусни един промо код за форума. Така или иначе от оборота ще си ги избиеш тези пари, нали?
Ама темата наистина е доста слабичка. Да не кажа, че никаква съществена информация не носи!
Като се започне от заглавието в стил жълт вестник и след това прочетеш за приход от 18 долара
или нещо подобно. Добре де, то това дори печалба не е, а приход, който не е ясно дали ти
покрива разходите, а ти яко си се превъздубил? Разбирам да изкараш 1000 долара докато спиш
за една вечер, да се кефиш, ама ти? Примерно аз на Разпети петък изкарах около 280 долара и
единственото,което си казах е "Малко са, трябва да бачкам по-яко"
И наистина първия ти пост е трудно четим и още по-трудно разбираем...
А ти когато за първи път си получил пари от афф не се ли изкефи?Ех та това са първите пари от афф не разбрахте ли!
Човек, мисли трезво!
Хубаво е, че се радваш на тия 18 доларчета, ама те ли са целта, която си си поставил?