А освен това никой не те кара насила. Но те комплексите трябва да се избиват все някъде.
На заседание снощи, италианското правителство взе решение всички работещи в страната да показват зелен пропуск за коронавирус, предаде Reuters. Пропускът е сертификат, който показва дали някой е ваксиниран срещу COVID-19, дали е имал отрицателен тест през последните 48 часа или наскоро се е възстановил от вируса (в рамките на до 180 дни). До този момент се изискваше от всички в Италия, които искат да се хранят в ресторанти, да ходят на кино и спортни стадиони, да вземат междуградски влакове и автобуси или вътрешни полети, както и за учители, на служители в чистотата и кетъринг компании, както и на външни работници в медицинския сектор. От април, 2021 година, е задължително да си ваксиниран срещу коронавирус, ако работиш пряко в здравеопазването, включително в аптеки.
Ти нали ме беше игнорнал, бе момко, какво се разписа. 43 процента си е почти половината, егати тъпия спор. А и какво те кара да си мислиш, че няма да си сложат втората доза? Ми като дойде Мю значи нов бустер. Теб някой кара ли те насила? Само ми е чудно като се разболееш дали въобще пиеш хапчета или и тогава се правиш на мъж???Вземи си свали тъпите розови очила:
Виж файлът 21888
Както виждаш, 43% са ги боднали само веднъж, а едва 30.7% са напълно задоволените. И сега като дойде Мю и ви изтрият статуса, всичко ще започне отначало.
Браво на италианците, евала! Вие сте забравили колко зле бяха точно те в началото. Ама така е, помните само от вчера, нормално."Задъжлителното ваксване" не е ли поредната потвърдена конспирация? След "въвеждаждането на паспорти" и "записването на всички с положителен тест като починали от ковидято"
То... май само чиптунинга остана
Преди да си се възмутил, че се хиля, обяснявам защо. Само ти, спяща ми красавице, не успя да запомниш, че "ужасът" в района на Бергамо в началото на 2020 беше евтино и зле скалъпено театро. Опровергана беше достоверността на снимките с камиони, извозващи трупове, както и тези, показващи грохнали лекари по коридорите на болниците.Браво на италианците, евала! Вие сте забравили колко зле бяха точно те в началото. Ама така е, помните само от вчера, нормално.
Нандито пак се хили, сигурно са били фалшиви казрите с чувалите с трупове. Ех, така и не повярва дори и след 2 години...МъкааааааБраво на италианците, евала! Вие сте забравили колко зле бяха точно те в началото. Ама така е, помните само от вчера, нормално.
Правиш се, че си ме игнорирал ли? Обидена съм.Нандито пак се хили, сигурно са били фалшиви казрите с чувалите с трупове. Ех, така и не повярва дори и след 2 години...Мъкаааааа
Като спомена "интелектуалното ти обкръжение", реших че става дума за вечеринки, на които си организирате литературни четения и разни такива културни мероприятия.И кое му е правилното? Като е подлог в изречението?
На по чашка-две, пет, шест розе и бяло сладко, на фона на стари градски песни. Елитът на София, повтарям - София.Като спомена "интелектуалното ти обкръжение", реших че става дума за вечеринки, на които си организирате литературни четения и разни такива културни мероприятия.
Виж, ти поне пишеш културно, не може да ти се отрече! Или се стараеш заради мен може би?Като спомена "интелектуалното ти обкръжение", реших че става дума за вечеринки, на които си организирате литературни четения и разни такива културни мероприятия.
Ами щото смешката е на тема култура и образование и реших да спазя тематиката един вид.Виж, ти поне пишеш културно, не може да ти се отрече! Или се стараеш заради мен може би?
Не, Тъпчо, ти ме беше игнорнал последно, не помниш ли? Май е от ваксината...Ти нали ме беше игнорнал, бе момко, какво се разписа. 43 процента си е почти половината, егати тъпия спор. А и какво те кара да си мислиш, че няма да си сложат втората доза? Ми като дойде Мю значи нов бустер. Теб някой кара ли те насила? Само ми е чудно като се разболееш дали въобще пиеш хапчета или и тогава се правиш на мъж???
Ще си слагаш ли подозрителната течност в крайна сметкаАми щото смешката е на тема култура и образование и реших да спазя тематиката един вид.
А второ жило КОГА???Иначе мене ме боднаха вчера..
Ей тоя приятел..
Виж файлът 21889
Оказа се Гигантски азиатски стършел... един от най-опасните.. според инфото в нета
Теди, честит празник!Ще си слагаш ли подозрителната течност в крайна сметка
Не знам, избега преди да прочета листовката. Успях дамо да го снимам, щото беше 5 пъти по-голямо от оса, викам ако ше мра поне да знам от кво.А второ жило КОГА???
То понеже прованса не близва, вие от сутринта се почватеНа по чашка-две, пет, шест розе и бяло сладко, на фона на стари градски песни. Елитът на София, повтарям - София.
Благодаря, страхотен град, наистинаТеди, честит празник!
Ще поддържам енигмата засега.Ще си слагаш ли подозрителната течност в крайна сметка