За съжаление не са ваксините. Печалбата за биг фарма от тях е просто приятен бонус. По-дебела е работата. Новото нормално, нов световен ред, редуциране на човеко-добитъка, ограничаване на права, противопоставяне на групи от хора...По-скоро плана е с ваксините, защото е очевадно, че вируса не е толкова страшен, колкото се тръбеше. Иначе защо толкова ще искат да се ваксинират хората?
При испанския грип искаха ли, при свинския искаха ли, при африканската чума искаха ли? Все тънки въпросчета, върху които някои хора отказват да мислят.
Според последни данни Делта бил по-смъртоносен.Че има цел, има, но не мисля, че ще се постига с по-висока смъртност. Дори говорителите на директивата признават (с крайно нежеление), че делта е по-слаб щам, въпреки, че е по-вирулентен. По-скоро ще измислят друг вирус, който ще убива по-драматично. Нещо като ебола.
Не говорим само за чипиране, а по-малко население или много да умрат или да нямат деца.Няма нужда да ни чипират с ваксините. Ние вече сме чипирани, със смартфоните и смартчасовниците.
Масово умиране не е опция, защото става подозрително и повдига много въпроси.Не говорим само за чипиране, а по-малко население или много да умрат или да нямат деца.
Без да съм лекар и просто с мои разсъждения.Ваксините генерират антитела против Алфата и изчерпват ресурса на организма... щото то не мое антитела против всичко по едно и също време да го е*а! Колко антитела може да побере човек?
(малко псевдонаука)
Много правилно мислене.Препарата на партньорите на тези самаряни, на които допреди К19 не им пукаше, че десетки хиляди умират от глад няма да си го боцна, но вируса не го подценявайте. Според мен ще става все по-смъртоносен до постигане на целите им. А кои са им партньорите може да го видите в "здравеопазване" в "Our partners".
https://www.weforum.org/events/sustainable-development-impact-summit-2021
При испанския грип са правили ваксинация, но тогава са нямали нито технологии да ги разработят бързо, нито да произвеждат толкова много и такива неща, но е имало ваксини при испанския грип. Спи свинския искаха и имаше ваксина, но повечето хора тогава не се ваксинираха.По-скоро плана е с ваксините, защото е очевадно, че вируса не е толкова страшен, колкото се тръбеше. Иначе защо толкова ще искат да се ваксинират хората?
При испанския грип искаха ли, при свинския искаха ли, при африканската чума искаха ли? Все тънки въпросчета, върху които някои хора отказват да мислят.
Не мисля, че ги интересува дали е подозрително. И сега се случиха куп, масово, безброй подозрителни неща, но ....Масово умиране не е опция, защото става подозрително и повдига много въпроси.
По-смъртоносен е понеже при него се отделя по-голямо количество вирусен товар с до 40-60% и избягва имунен отговорСпоред последни данни Делта бил по-смъртоносен.
Според мен целта е да се ваксинират над 90% от населението, с цел тотален контрол. Африка не ги броя, целта са разумните хора. Търговските печалби нямат значение, те са малки на фона на ресурса, инвестиран в маркетинг, реклама, пропаганда. Когато всички са ваксинирани, те ще станат роби на тия ваксини. Тогава могат спокойно да обявят появата на супер смъртоносен вариант, ваксинация на 6 месеца, за да си жив. Всички ще са зависими от производителите на ваксините. А дали ще ги има тия ваксини тогава, дали ще са безплатни, какви условия ще се поставят за да придобиеш заветната ваксинка.Че има цел, има, но не мисля, че ще се постига с по-висока смъртност. Дори говорителите на директивата признават (с крайно нежеление), че делта е по-слаб щам, въпреки, че е по-вирулентен. По-скоро ще измислят друг вирус, който ще убива по-драматично. Нещо като ебола.
Условията всички ги знаем. Ако предположим, че имаш един плакат и излезеш навън с някакъв хубав надпис на него и започнеш да крещиш колко хубав ти е живота, тогава може да не получиш доза.Според мен целта е да се ваксинират над 90% от населението, с цел тотален контрол. Африка не ги броя, целта са разумните хора. Търговските печалби нямат значение, те са малки на фона на ресурса, инвестиран в маркетинг, реклама, пропаганда. Когато всички са ваксинирани, те ще станат роби на тия ваксини. Тогава могат спокойно да обявят появата на супер смъртоносен вариант, ваксинация на 6 месеца, за да си жив. Всички ще са зависими от производителите на ваксините. А дали ще ги има тия ваксини тогава, дали ще са безплатни, какви условия ще се поставят за да придобиеш заветната ваксинка.
Аз толкова не се впрягам. Ние сме малка и незначителна държава, не ни броят даже. Каквото и да правим като отделни личности, нищо не можем да променим. Чудно ми е, по какъв начин ще се опитат да ни принудят да се ваксинираме. В крайна сметка, при това каскадно развитие на нещата, след някоя друга година, малкото останали неваксинирани, ще бъдат обявани извън закона. Контролна група не трябва да има. А намаляването на населението, от цел ще се превърне във реализуем процес.Условията всички ги знаем. Ако предположим, че имаш един плакат и излезеш навън с някакъв хубав надпис на него и започнеш да крещиш колко хубав ти е живота, тогава може да не получиш доза.
Само че дори и сега да не си вакс пак ще стигнеш до този изход. Пак вируса ще е смъртоносен за теб и пак ще ти трябва.
Просто хората когато стане изведнъж започват да полудяват, но ето вижте сега стълбичка по стълбичка вече хората искат, дори ти казват, че си убиец, ако нямаш доза. Затова пак казвам и се замислям дали да не се ваксинирам. Защото единственото, което имам чувството, че правя е да пазя свободата на хората с риска за живота си. Всички знаем болшинството няма да мислят така и ще гледат себе си да се предпазят и така само ние ще си страдаме
Пратил съм клипа в който се казват двете главни цели: намаляване на хора и чипс
Незначителна сме, но пък бием на очи. Последни по ваксинация в ЕС пък няма смъртност например.Аз толкова не се впрягам. Ние сме малка и незначителна държава, не ни броят даже. Каквото и да правим като отделни личности, нищо не можем да променим. Чудно ми е, по какъв начин ще се опитат да ни принудят да се ваксинираме. В крайна сметка, при това каскадно развитие на нещата, след някоя друга година, малкото останали неваксинирани, ще бъдат обявани извън закона. Контролна група не трябва да има. А намаляването на населението, от цел ще се превърне във реализуем процес.
"Когато станем 70% вакс и 30% не, тогава не можеш на работа или в болница да отидеш сигурно" - за това говоря аз. Как ще ни принудят. На повечето нормални хора не им дреме, дали ще могат да отидат на ресторант или бар, това засяга 20-годишните. Ползват западни модели, където забраната за заведения, кина, театри е голяма трагедия, тук не е. Проблем ще е забрана за хранителни магазини, болници, паркове, вечерни часове - така ще ни "ударят".Незначителна сме, но пък бием на очи. Последни по ваксинация в ЕС пък няма смъртност например.
Дочух по новините, че сега искат от бранша на ресторантьори и хотелиери понеже затварят в 23:00 да пускат хората без ограничение на работно време, ако имате сертификат или тест и можело да се приложи и в други браншове, където има ограничения. Схващаш нали ? Ако кажат да влизаш в заведението само със сертификат или тест. Когато станем 70% вакс и 30% не, тогава не можеш на работа или в болница да отидеш сигурно
Всичките тия работи отпадат ако живееш на селоПроблем ще е забрана за хранителни магазини, болници, паркове, вечерни часове - така ще ни "ударят".
Все някога може да ти се наложи да отидеш в болницата или за изследвания. Смисъл не може да стоиш изолиран на село завинаги нали знаеш ? В началото ще може. Смисъл в селата ще са едни от последните, които ще получат ваксината, но рано или късно...Всичките тия работи отпадат ако живееш на село
Да, така е. Не можеш да избягаш от определени ситуации, прав си. Но е факт, че освен че цените на апартаментите се вдигат с бясна скорост, има и супер увеличено търсене на селски имоти - къщи, вили. Може би, ако продължава тази "пандемия" - маски, ваксини, мерки, то по естествен начин ще се ускори урбанизацията и инфраструктурното развитие на селските райони.Все някога може да ти се наложи да отидеш в болницата или за изследвания. Смисъл не може да стоиш изолиран на село завинаги нали знаеш ? В началото ще може. Смисъл в селата ще са едни от последните, които ще получат ваксината, но рано или късно...
Нали ще имаш деца и трябва да ходят на детска градина, на училище, на лекар ? Какво направиш, когато 1-2-3 годишния ти син трябва да отиде на лекар и не си ваксиниран ? И ей такива куп неща. Няма как да избягаш - единствения вариант е пълно отшелничество като монах например или хайдутите в горите. Другия вариант просто по-късно ще се ваксинираш.