$INeed$
Well-Known Member
Дрън, дрън. Направи справка бе човек. Да видиш колко от тези в болниците са с ваксини и колко не. Не знам къде търсиш заека, като всичко е една проста сметка, с която мисля, че и ти ще се справиш.Сега като се замисля, започвам да разбирам как вакснатите наистина намаляват тежестта от болниците. Директно заминават за гробищата. Нема обдишване, нема грижи, нема сензация, нема нищо. Гъташ се от раз и направо ти викат катафалката.
Зависи къде си го набиеш кондома. Викаш около теб е пълно с хора, с тромбози, или някъде го четем пак? Имам около мен починала с тромб, която беше неваксинирана. Много близка, да възрастна. Да моя радост такива случаи, които описваш около мен все още нямам, дано и да нямам.Знам го прекрасно. Кондомите обаче не създават тромбози и не причиняват инфаркти при 20-годишни. Случаите са твърде много - project veritas пуснаха цял филм, в който десетки хиляди американци споделят за трайни увреждания и смърт на техни близки. Това е достатъчно, за да ти светне ламБата, че ползите не са повече от вредите. При 4% ковид-смъртност, основно заради неадекватното лечение и умрЕлата ни здравна система, причините да рискуваш живота си с експериментални бъркочи са нищожни.
Много просто, и тук имам пример на мои роднини. Две цени ваксинирани, Едната болна от Ковид, седи 10 дни в стаята си, другата в другата стая. Болната цена го изкара леко с 2 дена температура и растройство, другата жена (възрастна) не прихвана нищо, а нали се сещаш как се прави изолация в двустаен с обща баня и тоалетна и кухня.И как точно ги защитават, ако може да ми обясниш??? Дори най-кръвожадните гестаповци признаха, че фикснатите СИ ОСТАВАТ ЗАРАЗОНОСИТЕЛИ. Нещо повече - ваксинираните не биват тествани и никой не знае какво внасят в затворено помещение сред здрави хора. Веейки гордо сертификат, ти вероятно носиш зараза и на околните, и на близките си. Тая тъпа лъжа, дето я повтаряте, въпреки милионите опровержения, показва колко сте запознати с тезата, която така люто браните.
А всъщност я браните, защото не можете да понесете мисълта, че може да сте направили грешен избор.
Времето ще покаже кой е бил прави и кой крив. Сега всичко е в сферата на предположенията - Да, вашата теза също.
Ако до сега не си прочела как предпазва ваксината, вземи го направи вместо да четеш всякакви други глупости. Поне това може да го направиш. Или още преди да отвориш някъде обяснение, затваряш и отваряш поредния пълвоч, че е по-яко да живеем в конспирация.
Грешен избор няма. Когато някои се ваксинира и засегне твоя живот е грешен избор, когато някой се ваксинира и е поел изцяло риска за себе си, това е негов личен и за него е правилен. Разбираш ли?
И кво? Неваксинираните ще процъфтят без ваксинираните............хахахахаха. Вече живот викаш.
Седи си у дома, залости се и запуши всяка дупка, да не влизат нано-частиците.