Ей ги 37 човека в каква стая се побиратСнощи гледам новини, където без умора се опитват да ни убедят колко тежко са претоварени болниците. Показват софийската св. Ана (окръжна), където ковид леглата са пре-заети. А познайте каква е ЧУТОВИЩНАТА МЕГА-ГИГА БРОЙКА??
Ами толкова съм беден, че нямам възможност, а не смятам да поемам риска да продавам апартаменти и всичко, да напусна работа и да заминавам в Африка...
Искам да ти кажа, че в тия условия няма да оцелеят и американските "тюлени", камо ли грипави старци. После ние сме виновни, че хората мрат като мухи.Ето още едно видео от видинската лудница... искам да кажа болница:
типнтин гледам няколко страници назад пак завъртял плочатаи почнал отначало с някаква график - колко много били умрели.Искам да ти кажа, че в тия условия няма да оцелеят и американските "тюлени", камо ли грипави старци. После ние сме виновни, че хората мрат като мухи.
На този му видях други видеа и често казва, че не вярва цялата постановка да е режисирана от илюминати, масони или каквито ще да са. Според него е масова истерия и политиците правят глупости от паника и изгода. Ето тук обсъжда това. Един вид, Клаус е просто един футурист мечтател, Бил Гейтс се е превъзбудил защото цял свят говори за любимата му тема, а пък Фаучи не може да се наслади на медийното внимание. И всичко отива по дяволите не защото тези тримата (или колкото ще да са) имат съглашение да контролират света. Светът се насра защото ей така от нищото една масова психоза се е разляла върху политиците по цялата планета, та даже е достигнала и до отделни политически незначителни особи като Тедката, Тестчо, Каменчо и други.
Не е задължителна. Справка кредитния калкулатор. Има банки и банки. Имот обаче мисля е задълже.Ипотеката върви със задължителна застраховка живот в полза на банката.
На този му видях други видеа и често казва, че не вярва цялата постановка да е режисирана от илюминати, масони или каквито ще да са. Според него е масова истерия и политиците правят глупости от паника и изгода. Ето тук обсъжда това. Един вид, Клаус е просто един футурист мечтател, Бил Гейтс се е превъзбудил защото цял свят говори за любимата му тема, а пък Фаучи не може да се наслади на медийното внимание. И всичко отива по дяволите не защото тези тримата (или колкото ще да са) имат съглашение да контролират света. Светът се насра защото ей така от нищото една масова психоза се е разляла върху политиците по цялата планета, та даже е достигнала и до отделни политически незначителни особи като Тедката, Тестчо, Каменчо и други.
Добре, обаче станаха почти 2 години и ефекта на тази психоза не само не изветрява, ами се засилва. Най-малкото вече и на тях трябваше да им е писнало и поне на някои места по света да кажат "Абе, направихме каквото можахме, вижда се че спасение няма, дайте поне да не изнасилваме икономиката, всеки да се спасява от вирОса както намери за добре и да става каквото ще". Аз още не съм чул такова обръщане на палачинката от някой политик. За сметка на това всички многократно вече сме чували класическото "Споко, не е по-различно от грип... Опа, апокалипсис, вадете чувалите, яко ще се мре".
Такава теория, че всичко е просто политическа истерия, е по-добрия вариант от това всичко да е подготвено и режисирано от определена тайна група. И дано е така. Но съм си го мислил преди и някак си не ми се връзва напълно. Може да е частично вярно, но според мен определено ги има и тези (не толкова) тайни сили, които придърпват конците. Те дори са застанали и го правят пред очите на всички. Например, сега на никой, ама на никой не му пука дали имало някакви климатични промени и колко били CO2 емисиите. Въпреки това все по-често се забелязва пробутване в медийното пространство и на тази апокалиптична картина.
Сваляш файла от линка в синия текст под текста (приложение към т.8..) и си ти:@nandibandi - щом ягодата се определя като краставица, според новите канони тя е краставица и може да се опрашва с краставици, както и да осиновява разсад от семена на краставица.
Някой има ли копие на текста на декларацията за съгласие, която се подписва?
Онзи ден се зачудих за следната хипотеза:
Като повечето млади хора имате на гърба си ипотека. Ипотеката върви със задължителна застраховка живот в полза на банката.
Как би се тълкувало обаче ако такъв клиент на банката се разпише на декларация, която (само ще предположа сега, затова и искам точния текст) казва, че отговорността в следствие на усложнения или смърт са на подписалия се, вземе че си постави ваксина и след Х дни/седмици се спомине?
Ще признае ли застрахователя събитието/ ще покрие ли дължимото по главницата от кредита? Или ще се измъкне, поради факта, че има подписана декларация, с която заявяваме определени неща?
И официалното признание за пълният крах у нас:
България спешно поиска от ЕС апарати за дишане, специални легла и кислородни маски | Glasove.com
България е задействала във вторник механизма на ЕС за гражданска защита, съобщи говорителят Европейската комисия Балаж Уйвари. Като причина страната ни е посочила рязкото увеличаване на случаите на зараза и смърт в резултат на Covid-19. Властите ни са поglasove.com
Искате ги вие - действайте. Аз противогрипна ваксина не съм си слагала и няма да си сложа.Айде вече можете със старите методи дето ги искахте. Като всяка друга за грип е