Аз си правя моите наблюдения и за да повярвам в нещо наистина, трябва да съм си го доказал някак. Това точно е трудно за доказване, щото трябва да хвана някой вакснат, някак да го заразя с короната, после да го накарам да се целува с някой чист и да видя дали чистия ще почне да ръси сополи. Или поне да видя достатъчно независими сведения, че хора са хванали вирОса от вакснати. Пък баба ти Радка какво разправя грам не ме интересува.
Аз дори не съм убеден в присъствието на вирОса по начина, по който го описват. Тестовете са нерелевантни, засичат каквото трябва и каквото не трябва. Хората по болниците не се знае от вирОс ли мрат, от вентилатора или от
нечовешко отношение. Никой не знае какъв % досега са били заразени, никой не го и интересува.
До преди короната аз не съм правил разлика между грип и настинка, а предполагам и повечето хора.
Бърза справка обаче може лесно да ги разграничи. И дори не ти трябват тестове за това, толкова е лесно. Ако не си на легло имаш настинка, ако не можеш да станеш значи си грип. И дете може да даде диагноза.
Короната обаче включва всички възможни ситуации - от грип на N-та степен до
Singing in the rain. Никой не може да ти каже какво имаш и дали въобще го имаш, ако не ти направи прословутия писоар. И ако ми няма нищо, а писоара пищи, че съм положителен, това какво означава - че имунитета ми е Волтрон (защитникът на вселената) или че писоара се е сбъркал? Ами ако ми има нещо и не мога да стана от леглото, тогава корона ли имам или грип?
След като коронясан може да бъде всеки - от напълно безсимптомен младеж до умираща грипясана бабичка, тогава тази диагноза е безсмислена. По-добре да наречем коронавируса грип и да го водим като грип. Който е на легло да е грипясан, а на който му се танцува да е с настроение.
Значи не знаем даден човек има или няма корона, щото не знаем дори короната какво е, ами приемаме че вакснатите я разнасяли. Аз не мога да си докажа, че невакснатите разнасят такова нещо, еле па вакснатите. А дори да са направили тея "ваксини" наистина да имунизират с конкретния геном на короната, това как пречи същите хора да хванат и да разнасят старомодния грип, който по-късно чрез счупените писоари да бъде засечен при заразените от тях като корона?
Разбираш ли, когато писоара даде положителен резултат, ние приемаме това за наличие на короната. Но ако писоара може да дава фалшиво-положителни резултати, тогава получаваме една такава представа за нещата, която можем да интерпретираме и изкривяваме по всякакъв начин. Ако започнем да тестваме животните, и тях ще изкараме преносители. Растенията също. Ако започнем да тестваме Кока Колата... е такава пандемия ще счупи всички рекорди. Всичко е нагоре с краката, ти искаш да повярвам в притчите на баба ти Радка Аргирова