Вчера последните 200 бр ги купих 2ра ръка. Здрава спекула нещо заформиха с доставки от Македония.Кермидити фърли ли ги на покрива?![]()
Под тепетата ми е на 37км от там. Ще те имам предвидАми, ако и когато се наложи и видиш зор, и си съчетаем времевите рамки, мога да ударя една ръка. (И без лютеница и кашкавал)
С дребното предпочитание: ако си шофьор и ме вземеш от под тепетата. Иначе рейсовете дотам нямам идея как са-що са.
Ако нещо яко не се бъркам, и там, където си, е много далеч от мен?
PS: На живо не съм такъв досаден психопат, даже напротив.![]()
Нямаш голям избор. Сигурно не пазариш от кауфланд, била, цба или от вносните стоки и т.н ?Ами помисли защо за 50 години храната е изгубила витамините си, а преди това хиляди години не ги е губила..
Да се чуди човек как са я карали без 3д принтирани пържоли.
В предните постове казваш по-добре ваксината, те така или иначе ако са решили ще ни принудят да я сложим.
Сега с нетърпение чакаш 3д пържолите, че да хапнеш пълноценна храна.
После очаквам да напишеш как ще се храним вкусно само в Мета, докато стоим на системи и ни вливат каквото преценят. Но това ще е добре за нас. Пък и да не е добре какво толкова, те така или иначе ако искат ще го направят![]()
То нали голямото драпането беше да има превенция. Защото някои не го изкарват много леко.Не, като се разболееш го пиеш, а не всеки ден.. както е при други грипове.
Ясно е, че след време всичко ще е изкуствено. Вече започнаха да правят пържоли от 3д принтер.
Храната, ако си гледал от преди 50г до сега колко е изгубила витамините си и след време ще е по-добре да ядеш 3д храна отколкото истинска без витамини + препарат
"Ние вярваме в науката" клишето, с което мишоците се оправдават за сляпото си доверие в един експериментален медикамент, при чието лансиране бяха отречени всички научни достижения до момента. Какво знаем със сигурност за химичните субстанции, които погрешно биват наричани "ваксини", понеже се вкарват в тялото посредством инжекции:Направи ли елементарните сметки?
Христонка, през времето на престоя си в тоя форум съм научила, че такива трябва да ги завираш на кучето в гъза, за да си знаят мястото. Опитвала съм с игнор, но това ги кара да си мислят, че съм слаба и беззащитна, което ги стимулира да атакуват още по-остро. Това са мишоци, които се страхуват от конфронтация и затова нахлуват с обиди именно към мен. От толкова участници в темата, които споделят същото мнение като моето, те се засилват към жената, щото си мислят, че ще е по-лесно. Е, не е...@nandibandi остави го сам да си пише. Не го ли виждаш, че целта му е да фляне с бутонките и му се получава. Аз бях тръгнал да оборвам неговите глупости, ама се отказах. Не си струва да си губиш от живота за субект 321![]()
Аз пък много обичам да ми говориш мръсно, сипването на обиди е само част от това блаженство.Христонка, през времето на престоя си в тоя форум съм научила, че такива трябва да ги завираш на кучето в гъза, за да си знаят мястото. Опитвала съм с игнор, но това ги кара да си мислят, че съм слаба и беззащитна, което ги стимулира да атакуват още по-остро. Това са мишоци, които се страхуват от конфронтация и затова нахлуват с обиди именно към мен. От толкова участници в темата, които споделят същото мнение като моето, те се засилват към жената, щото си мислят, че ще е по-лесно. Е, не е...
Не, приятелю. Такива ги слагаш на място с добра хранилка, за да им избиеш илюзията за лесна жертва от кухите арогантни кратуни.
Освен това, забавно е да запсуваш такъв нещастник. Тонизиращо е някак.![]()
Е, то си личи, че си склонен да бъдеш "submissive" в доминантно-подчинените ролеви игри. Иначе щеше да се дърпаш на принудителното ти включване в опасен медицински експеримент.Аз пък много обичам да ми говориш мръсно, сипването на обиди е само част от това блаженство.![]()
Не знам дали си "жена" или мъж, но определено не всеки успява да нацели правилнотоХристонка, през времето на престоя си в тоя форум съм научила, че такива трябва да ги завираш на кучето в гъза, за да си знаят мястото. Опитвала съм с игнор, но това ги кара да си мислят, че съм слаба и беззащитна, което ги стимулира да атакуват още по-остро. Това са мишоци, които се страхуват от конфронтация и затова нахлуват с обиди именно към мен. От толкова участници в темата, които споделят същото мнение като моето, те се засилват към жената, щото си мислят, че ще е по-лесно. Е, не е...
Не, приятелю. Такива ги слагаш на място с добра хранилка, за да им избиеш илюзията за лесна жертва от кухите арогантни кратуни.
Освен това, забавно е да запсуваш такъв нещастник. Тонизиращо е някак.![]()
Ми като не те кефи 1chas, ето ти fakti, pik, bulnewsСега цитирала 1chas.bg. Честно казано не очаквах да си толкова проста. Наистина ли не разбираш коя е таргет групата на този сайт?
Аз пък изобщо не съм изненадана, че си такъв мозъчен импотент. За източника на информациия се хващат само най-отчаяните. Ето ти го и от други медии. Не твърдя, че са агенция Ройтерс, но и не вярвам всички да лъжат, отразявайки новината.Сега цитирала 1chas.bg. Честно казано не очаквах да си толкова проста. Наистина ли не разбираш коя е таргет групата на този сайт?
Поне да се беше сетил да провери дали същата информация я няма и в някой по-известен новинарски сайт. Наистина не е за вярване колко първосигнални са тия хора. Каквото им покажат по техните канали го смятат за 100% вярно без нужда от проверка, а каквото ние им покажем го смятат за 100% грешно, пак без нужда от проверка.Аз пък изобщо не съм изненадана, че си такъв мозъчен импотент. За източника на информациия се хващат само най-отчаяните. Ето ти го и от други медии.
Пише, че е бил абсолютно здрав. Не пише, че е починал от насилствена смърт. Логично е в такъв случай да се предположи, че е умрял от поражения, нанесени от ваксината.Новината няма никаква връзка с темата. Вече 15 хиляди пъти беше написано, че ваксината не прави хората безсмъртни. Може да умреш половин час след като ти е сложена, на другия ден и т.н. Това нищо не значи. Някъде пише ли, че е доказано, че е починал заради ваксината, защото не видях никъде подобна информация?