Кака няма антитела..
Нека - и в чест на провесените старомодни христоневи йелачи - завърша с едно старо мое стихче за "теле под вола":
На двора, там под вола
лежи едно теле
и чопли си мазола
туй бъдещо филе.
Мерси
Чакам на 6-ти да дойде микроня и са гмуркам. Тоя вариант се кара леко и без загуба на важни рецептори.Ужас... Изобщо не отлагай, даже още довечера в бара питай на всеослушание дали случайно няма лекар сред клиентелата да ти бие ваксина!
... Или поне някой дето му се играе на Чичо Доктор.
Я се прибирай по-добре. Тука сме на ниво Швеция почти. Даже поомекнаха с кандърмите за ваксиниране.Както се очертава Фервуари-Март и аз ще съм на пангaра и че ва припсувам както си му е реда. Тукашните башибозуци са се надъхали на задължителна ваксина... и като гледам ще се случи. Ся разцъквам алито за фейк арм
Майтам да няма... Имало ... Хаха
Немам тоя шанс.Я се прибирай по-добре.
Време е да затворят границата за около 1 месец поне до нова година докато мине ОМИКРОН вълната, щото вече няма да се справим с новата вълна..
ВРЕМЕ Е ДА НЕ ПУСКАТ ХОРА ОТ АМЕРИКА, Африка, Азия .. колко по рано се направи това толкова по бързо ще се отървем ... 1 месец спираме и гледай след нова година как ще е минало всичко.
Време е да спрем да вярваме на тв и да си живеем, както преди. Не "новото нормално", а истинското нормално. Не с маски и ваксини. Време е хората да се осъзнаят малко и да излязат от цирка.Време е да затворят границата за около 1 месец поне до нова година докато мине ОМИКРОН вълната, щото вече няма да се справим с новата вълна..
ВРЕМЕ Е ДА НЕ ПУСКАТ ХОРА ОТ АМЕРИКА, Африка, Азия .. колко по рано се направи това толкова по бързо ще се отървем ... 1 месец спираме и гледай след нова година как ще е минало всичко.
Аз още си държа на моето предположение/надежда, че в скоро време нещата с вирОса ще приключат. Тия задължителни боцкания са малко странни с това, че са сравнително доста напред във времето. Обикновено всички мерки за от днес до утре, досега не е имало такива за след месеци. И този нов модел вирОсче сега, дето уж много страшно, ама явно не, Току вземат да кажат, че видите ли, положението вече е спасено и за награда няма да има задължително боц - да се радват народите (каквото е останало от тях) на своите спасители дето са ги спасили от задължителното боц. А и при толкова боцнати да се продължава със същия филм е още по-неадекватно отколкото досега.. Те самите боцнати вече лека-полека стават анти-боц.Както се очертава Фервуари-Март и аз ще съм на пангaра и че ва припсувам както си му е реда. Тукашните башибозуци са се надъхали на задължителна ваксина... и като гледам ще се случи. Ся разцъквам алито за фейк арм
Едно време и за негрите са смятали, че са мръсни и ще оцапат нещото, до което се докоснат. Сега сме етикетирани на вакси и антивакси.Както не пускаш някой във вас, ако се е насрал, нали? Всеки си има условия и това дали отговаряш на тях си е твой проблем.
Изчакай, ще свикнеш с мисълтта. Сега 3 ти се вижда нормално. Преди числото беше 2. След време ще бъде 4 и те така.След 3тата вече идва малко в повече, и нормално. Не може цял живот да се бодеш, защото излизат нови и нови лайна. Според мен който каквото могат, ще го навият до макс трета игра и после всеки ще тегли по един среден.
О аз въобще не държа на това. Какво ще кажете за децата ни? Какво ще стане след няколко години, когато тези деца трябва да ползват НЕнаученото?Много ти се оди у моло? Или на кръчма да мяташ салфетки. В суперите, аптеките, банките и другите - никой не е спрял никого. Ничие съществуване не е засегнато. Освен, ако не можете без кръчми, дискотеки и молове.
Тая картинка беше мега тъпа още оня ден, но ние снизходително не реагирахме. Ако мислиш обаче да ни я пускаш всеки ден, недей. Правена е за опитни мишки, а не за хора, които могат да мислят логично.