$INeed$
Well-Known Member
Да, като един приятел си направил експеримент с тия с логиката. Пуснал статия с някаква супер идиотска новина как се лепяли по ръката си монети след ваксинация, и от там едно споделяне едно анти дискутиране. За това не споменавай кой с какво мислене е, моля.Тая картинка беше мега тъпа още оня ден, но ние снизходително не реагирахме. Ако мислиш обаче да ни я пускаш всеки ден, недей. Правена е за опитни мишки, а не за хора, които могат да мислят логично.
@hristonev , ще ме прощаваш, ама едно е да не може да гласуваш и да си роб на другите, друго е да не те пуснат в чалготеката. Дискриминацията, ако може така да се нарече, е на съвсем друго ниво, и е избор, а не нарушено право. Опитвайте се да се приближава по-близо до ситуацията, давайки примери.
Идеята им за 3,4,5та и т.н. е една - всяка има 6-месечна ефективност, а и в същото време щамовете еволюират. Новият лесно се прихваща, но за сметка на това не води до такива демиджи, смърт и т.н. Нормална еволюция на грип - няма смисъл да обиваш гостоприемника, а просто да го ползваш, иначе с него спираш и ти да съществуваш.
Ненаученото? Ако щеш ми вярвай, но някои деца с ангажирани родители, разбира се, могат да предадат повече знания от една застреляна учителка, които за жалост са по-често явление, отколкото си мислиш. Но това и аз не го разбирам. И там нали пак беше избор, ако не се лъжа. Едните искат да плюят, другите не, за да не ги клонират? Да не хващаме и тази тема, и там е главобол.