Глупости, нищо не ме е обидил. Даже се посмях
Хумора му бие в тавана, както обикновено.
Как може да се обидя при положение, че сам си правя тлъсти шеги с бая хора. А, и, я гледай: кой ли е шампиона по самоирония в темата?!
Проблемът ще бъде разрешен ръчно още нощес. Не ми ги бутай тия ИИ-решения, Нокариньо, аз закво съм се постарал да го избегна?
Следва спамче:
Нандибанди, тва си е твойто лично мнение (което м/у др. се различава коренно от последните ти няколко назъбени коментара, които си бяха малко по-честно казани и мн. ми допаднаха). Така че "ни", от името на бандата, е не на място.
Да де, точно щото съм широкоскроен.. Не се познаваме, та да кажа, че си имам мн. групи, повечето на живо. На внимание или уважение съм преял, нищо не са.
Запознавам се с непознати хора и за отрицателно време мн. от тях ми викат "все едно се знаем отдавна". В доста групи с непознати хора? Без проблем. Мога свободно да го кажа, понеже е факт и нищо особено не е. Моля, не слушайте тия думи, а елате и проверете умствения ценз на някои от групите, вижте техните реакции.
(По-тъпите групи не ви предлагам за проверка, макар че те са ми любимите по разни причини.)
Бързото "внедряване" в доста - разбира се, че не във всички, или дори повечето, но в доста наистина - форумни или живи групи не проблем. Тва навярно е 1984-тата група изобщо, на живо+нет. (И в тях ме приветстват точно щото пренебрегвам груповите изисквания за общуване.)
Не ме интересува тва. Интересува работата да се свърши качествено, няква полза да има, ако може с нещо поне малко да се допринесе. Тука не се получи, може би няма кво да добавя, или не мога. (+ споменатата липса на време за четене.) И като не можах - дотук.
И напротив - много ми отива да се цупя, тва ми е коронния номер и го обожавам.
След като многократно получих забележки от кой ли не, вземам предвид интересите на групата.
Не съм пестелив човек, както се изясни. Затуй, освен изчезване, а и за +драматизиране за вкус
, предлагам и максимума си: нощес, като имам време, ще си итрия коментарите в темата до един, вкл. последните и този. Тия, на които е отговорено, или има емотикони, ще маркирам с "коментарът е изтрит впоследствие". Той цитата в отговорите си стои.
Тва ще освободи може би от 10 до 20 стр., сега сме на 288. Тъй че нека Дефа не потрива доволно ръце и почака още малко до заветните 300стр.
Ненужното в конкретната среда подлежи на отстраняване. Както никой (вкл. аз) не търпи ненужни хора в групата си. Както и аз депопулвам вашите забележки, като не ги вземам под внимание. И както във всичко друго.
И ако не е станало ясно - аз съм абсолютен поддръжник на депопуля (със същите съображенията като на Т.Тролски в друга тема "Матряла е кофти"), с изричното пояснение, че съм много лесен и ще съм един от първите депопулнати (после, извън доброволното с инокулин).
Само не знам кво ше ги правят тия чак пък 30%, много бе, сигурно за биодигитал. батери 15% от тях ше идат.
Тва са вселенски закони. Няма кво да го дъвчем повече, мен ако питаш. Стана индийска сапунка "Малкия писар си отива", пуснете малко пенджаби. "Птичи вирос" ми е любима, ако може да поръчам на Асеас
Държа и да ми ударите ено рамо за челно място на "напускането на етърчето" в евентуална форумна класация "Топ форумни драми за 2021"
Ай стига глупости, че обърках калъпа в леярната: поръчаха "Сърце" за сватба, аз излях "Тъжен емотикон".
(Пак дълго стана, но нощес ще го изтрия, тъй че но проблем.)
------------------------------------------------------------
Оставете тая и кажете нещо за ваксите. Ваксинирахте ли се?