Като фен на криптото ще кажа, че съм много скептичен. Още не сме възприели койните за разплащане, пък нова версия на интернет ще правим... няма как да стане.Като стана дума за медийни манипулации, кажете Web 3.0 ще има ли или да се примиряваме с дистопичното бъдеще?
Когато си толкова тъп, че да отправяш абсурдни обвинения към човек, доказал и продължаващ да доказва своя професионализъм.
Мангъров до БЛС: Трябва да бъда отличен и поощрен, а не да ме обвиняват
Според Мангъров сигналът срещу него няма нито правно, нито морално основаниеwww.actualno.com
Ма, то по-тъпото е, че доказан специалист трябва да се обяснява писмено пред тая абстрактна материя (БЛС), заради донос от некъв сополив баничар. Некъв тъпанар си позволява да занимава Мънги с личното си опиянение от страха пред ковидятото. Баш времето на инквизицията, когато всеки е могъл да хвърли някого на кладата, понеже не го кефи личния му (в случая професионален) мироглед.И в случая имаме някакво неодушевено понятие, наречено БЛС.
Същото с аборта. Не искат правителството да решава дали ще убиват или не деца и Моето тяло мой избор. Сега обаче тялото притежава на правителството и могат да решават вместо нас с какво ще бива инфжектирано. Аз съм Транс-факсиниран.Ма, то по-тъпото е, че доказан специалист трябва да се обяснява писмено пред тая абстрактна материя (БЛС), заради донос от некъв сополив баничар. Некъв тъпанар си позволява да занимава Мънги с личното си опиянение от страха пред ковидятото. Баш времето на инквизицията, когато всеки е могъл да хвърли някого на кладата, понеже не го кефи личния му (в случая професионален) мироглед.
След бай Иван (Борислав Цеков) и тоя "царист" ми се издигна леко в очите с това интервю:
Кой ненормалник реши да извади видео от тикток за да го пусне в тубата, и на всичкото отгоре написал kovid. Дафък. Но още по-странното е как ти си попаднал на такова нескопосано видео с толкова малко гледания. Не че информацията във видеото е невярна или нещо, но технически е нескопосано видео
Аз се чудя що не им отговаряте вече, а те милите явно спрели да пишат. Интересно как така изведнъж и повсеместно, дали не са им спряли преводитеС надеждата да върнем поне малка част от опонентите, че темата замря - ГОРЕЩА ОФЕРТА!!!
Аз се чудя що не им отговаряте вече, а те милите явно спрели да пишат. Интересно как така изведнъж и повсеместно, дали не са им спряли преводите
Не е ли това идеята на цялата тема, при този зададен въпрос ?Концентрацията на тъпотия и малоумие в темата стигна критично ниво и нормални хора няма как да продължат да участват редовно в нея.
Па ти не виждаш ли, че сами си говорим от няколко дни. Даже седмака изчезна..Аз се чудя що не им отговаряте вече, а те милите явно спрели да пишат. Интересно как така изведнъж и повсеместно, дали не са им спряли преводите
Но обичан ...На надгробната му плоча ще пише: "Остана неразбран".
Много.Но обичан ...