Явно не си се договорил да ти плащат да факт-чекваш посланията и тамЯвно не съм прекарал достатъчно време във Фейса, за да схвана за какво е този разговор.
Явно не си се договорил да ти плащат да факт-чекваш посланията и тамЯвно не съм прекарал достатъчно време във Фейса, за да схвана за какво е този разговор.
ахахах аз пък дори не съм влизал в този сайт Истина! Дори познатите ми не вярват..(оня ден ми звъни една позната.."ама лъжеш" ахахаха) Явно яко се е впила тая гня в задниците на хората, чак олицетворение за "безмислена комуникация" се отъждестяваЯвно не съм прекарал достатъчно време във Фейса, за да схвана за какво е този разговор.
Нанди Банди я питах само коя зодия е. То се прие като не знам какво. едно такова усещаме имам , че щото тя нали е вид нумероложка, гадателка, коснпираторка все едно исках да и открадна импринта ако ми каже коя зодия е, или нещо таковаПитай Нанди на лични
Ти да не би да си раздаваш ей така рецептите на гарнираните питиНанди Банди я питах само коя зодия е. То се прие като не знам какво. едно такова усещаме имам , че щото тя нали е вид нумероложка, гадателка, коснпираторка все едно исках да и открадна импринта ако ми каже коя зодия е, или нещо такова
Абе не бе, вярвам че има нещо в зодиите или там космология на зодиите или какво беше. Кога си роден, в какъв час, къде. Една приятелка имах, която се занимаваше със зодии. Мен много добре ме описа.Ти да не би да си раздаваш ей така рецептите на гарнираните пити
Фронтовете си ги има и всеки фронт те слага на таргет че си от другия.Хмззз виж как сами се издават. Типично тролски похвати... фронтове, словесни дуели, обиди към опонента...
Само в това не ме бяха набеждавали.че щото тя нали е вид нумероложка, гадателка, коснпираторка все едно исках да и открадна импринта ако ми каже коя зодия е, или нещо такова
Аз съм прекалено честен и сензитивен човек, съвсем обикновено те попитах коя зодия си, нищо друго нямаше като подтекст. Просто не обяснявам, а трябва. не съм светец в никакъв случай, ама ... Чувстам че съм разбран по подъл начин, може да греша. Не съм ти обиден кактго казах, но се чувствам засегнат. Двоумя се дали не да заведа дело за клевета .. Майтап си правя бе.Първо: Силно съм притеснена за Етера a.k.a. Мишо алпаката. Ама тоя път сериозно!
Второ: @Avrora, добро включване - добре дошла в отбора.
п.с. Аватарът ти ми стопля душата. Или както е казал Марк Твен: "Всеки, който обича котките е мой приятел".
Трето:
Само в това не ме бяха набеждавали.
Не съм! Като цяло астрологията ми е напълно безинтересна.
За всички интересуващи се: Зодия телец съм - 12.05... Родена в 13:00 часа. Крадете импринт с пълни шепи.
Деф, проблемът не беше в това, че ме питаш коя зодия съм, а че продължи да ми пишеш глупости, след като те помолих мило да спреш. Съжалявам, че реагирах малко бурно по твой адрес, но ти наистина леко прекали с лигавщините тогава.
Наблюдавам подобрение в поведението ти, което ме радва. Ако искаш продължавай да ми се сърдиш, но от цялата драма явно е имало ефект.
Разбран по подъл начин? Това пък какво трябва да означава, че съм подла и затова не съм те разбрала правилно?Аз съм прекалено честен и сензитивен човек, съвсем обикновено те попитах коя зодия си, нищо друго нямаше като подтекст. Просто не обяснявам, а трябва. не съм светец в никакъв случай, ама ... Чувстам че съм разбран по подъл начин, може да греша.
И двете. Все едно аз съм се отнесъл подло и съм бил разбран по подъл начин.Разбран по подъл начин? Това пък какво трябва да означава, че съм подла и затова не съм те разбрала правилно?
Нищо подло не съм видяла в поведението ти. Това си е твоя интерпретация. Уверявам те, беше просто адски досадно, нищо повече.Все едно аз съм се отнесъл подло
Царят е мъртъв.Първо: Силно съм притеснена за Етера a.k.a. Мишо алпаката. Ама тоя път сериозно!
Второ: @Avrora, добро включване - добре дошла в отбора.
трето: мраза гаднити котки"Всеки, който обича котките е мой приятел".
Усещането е мое, така е.Нищо подло не съм видяла в поведението ти. Това си е твоя интерпретация. Уверявам те, беше просто адски досадно, нищо повече.
Радвам се, че се изяснихме.
Чakaй да ти обърна внимание... обръщам ти. ок ли е?Бан за тоя преди да е почнал да се снима в женски дрехи и с туби с бензин.
Не върши работа това - трябва и годината.За всички интересуващи се: Зодия телец съм - 12.05... Родена в 13:00 часа. Крадете импринт с пълни шепи.
Това обезсмисля нуждата да ти давам повече информация.ама не разбирам от астрология и не мога да направа хороскопа.
How Dare You???!!!останал само гадния телец