КОЯТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ЛЕКУВАНА, но това противореччи на целите на директивата!!!Днеска примерно са умрели 100 души от заразна болест,
Дълбокомислено и аргументирано почти като обосновката на Аргирова за ползата от зелените сертификати, които пазят ваксинираните да не се заразят от някой неваксинирам сериен убиецмозъчния тръст така и не могат да разберат, че простотията им е смъртоносна, тоест умират реални хора, които са чели измислиците на болни мозъци,
са умрели 100 души от заразна болест, за която има ваксина
За съжаление, ваксините не се оказаха това, което очаквахме в началото. Тоест - ние очаквахме, че когато се ваксинираме, ще настъпи краят на епидемията. Виждаме, че това не се случва. Признанията са вече повсеместни, че ваксините тепърва трябва да се доработват”, заяви тя
Колега я дай 1 линк, че не го намирам нещо. Скоро се сетих, че по тази тема учудващо няма почти никакви филми. Конспираторите правеха ли правеха за 911, за 9-та планета, за анунаки, за маите и какво ли не, но не и на тази тема...та ми стана любопитно.Много интересен торент има в замундата
Какво се случва с хората.Отворете очи (2022)
Оф, аз търся в .net. Благодаря
Дай линк, че нищо не ти разбрах.@стaричанти и останалата част от мозъчния тръст така и не могат да разберат, че простотията им е смъртоносна, тоест умират реални хора, които са чели измислиците на болни мозъци, които споделят, и това е задължително да бъде посочвано при всеки удобен случай. Хората, които посочват това не са злобни. Точно обратното е. Не съм от вчера във форума и имам участие в много теми. Всеки, който е по-отдавна във форума знае какъв е стилът ми на писане и общуване. В известна степен ви възприемам като убийци и отношението ми в темата съответства на това.
Мисля, че тук е удобно място да споделя психологическия профил на мозъчния тръст на антиваксърите на форума. Това са хора, при които егоизмът е на максимум, липсва им напълно емпатия и са социопати. Тоест, всичките им действия са съобразени със задоволяването на личния комфорт и нужди, без значение дали това е за сметка на някой друг. Безразлични са към страданието на другите хора около тях. Днеска примерно са умрели 100 души от заразна болест, за която има ваксина от една година насам, но за тях това е без значение, дори е удобен повод за шеги, смях и забавления в темата. Няма да задълбавам с персонални анализи, въпреки че има материал за това, защото нещата ще станат наистина грозни.
Да, а едно време разгръщаше потенцияла си WP темите. Падение.Торбалана обаче вече само по шит темите пише, и него го хванаха лудите
Възрастни и тежкоболни е оправдано да се ваксинират.
За останалите рискът от ефектите е значително по-голям от риска да пукнат от Ковид.
WP темите от 10 години са едни и същи:Да, а едно време разгръщаше потенцияла си WP темите. Падение.
Тоест ти си форумният Костадин Костадинов@стaричанти и останалата част от мозъчния тръст така и не могат да разберат, че простотията им е смъртоносна, тоест умират реални хора, които са чели измислиците на болни мозъци, които споделят, и това е задължително да бъде посочвано при всеки удобен случай. Хората, които посочват това не са злобни. Точно обратното е. Не съм от вчера във форума и имам участие в много теми. Всеки, който е по-отдавна във форума знае какъв е стилът ми на писане и общуване. В известна степен ви възприемам като убийци и отношението ми в темата съответства на това.
Мисля, че тук е удобно място да споделя психологическия профил на мозъчния тръст на антиваксърите на форума. Това са хора, при които егоизмът е на максимум, липсва им напълно емпатия и са социопати. Тоест, всичките им действия са съобразени със задоволяването на личния комфорт и нужди, без значение дали това е за сметка на някой друг. Безразлични са към страданието на другите хора около тях. Днеска примерно са умрели 100 души от заразна болест, за която има ваксина от една година насам, но за тях това е без значение, дори е удобен повод за шеги, смях и забавления в темата. Няма да задълбавам с персонални анализи, въпреки че има материал за това, защото нещата ще станат наистина грозни.
Запитайте се кухократунчовци, дали случайно съм написал нещо такова, или имам някакъв усет за планираните действия. Това да ви служи за поредното доказателство, че действията на кукловодите са предвидими и нямат нищо общо с никаква пандемия. Ако беше истинска пандемия, първо нямаше как да се говори за край по средата на зимния сезон.Аз пак си държа на едно мое очакване, че тия неща с вирОсите и магическите отвари ще секнат рЕзко и неочаквано. Очаквах го по-рано през годината, но не се получи. Сега това с Австрия ми звучи като удобен момент да се каже "Еййй, как щEхме да ви задължим да се набодете всички, обаче вирОса се скри и засега нема нужда". Пък и като изкарат едни 80-90% в повечето държави, математиката вече започва съвсем да мирише. Все трябва да дойде края на пандемичната част от пладемията.