Е, той в началото се бъзикаше, но вчера по едно време ... "уйде коньо у ряката".
Ето и днес:
Това пък изобщо не съм го отразила. Отнесъл се е грубо към труда ти, което не му прави чест. Пък може и да не е визирал труда ти изобщо.
Това, което аз лично харесах, е тезата му, че дори да знаем как дълбоката държава се ебава с нас, няма какво да направим. Не е ли така? Не казваш ли ти самият, че сами сме се докарали до тук. Ок, преди ковид не сме знаели, че ни клатят, ама сега като знаем - какво? Ще се вдигнем да ги пометем? Тцъ! Народодобитъка се манипулира и тероризира от шепа "главни" откакто свят светува. Днес може да сме достатъчно просветени (благодарение на хора като теб - не се шегувам), ама какво от това???
Което по никакъв начин не означава, че ще спрем да се информираме. Ако продължиш да ни даваш инфо, всеки ще вземе от него каквото и когато може.
(Без да споменаваме, че на "Много ми е забавно как някои хора решиха че с ковид ни управляват, манипулират и не знамси още какво..." на Стоп изобщо не се реагира от човек...който има поне 1000 поста в точно обратната посока. И това е мистерия.)
Предполагам, че мен визираш, та да си кажа:
На какво да реагирам? На нещо, на което реагирам вече 2 години?
В един момент си казваш: "ма стой си в стадото и си блей, бре" и подминаваш.. То пък се оказа проблем, че не съм го скастрила.
Изобщо, Искам да попитам къде е Етера и защо малката сестра на дефа ползва неговия профил???