partytime
Well-Known Member
чакам.. СЗО за 6 доза, имам само 5.
How my 2022 is going for far | How my 2022 is going for far | By Just Sul | Facebook
How my 2022 is going for far
www.facebook.com
чакам.. СЗО за 6 доза, имам само 5.
Може да е бил музикален талант... Трудно ми беше да се съсредоточа от ужасния шум, все едно са в сървърно помещение.
За пияното и китарата нищо не казваш
На мен ми беше трудно да изтърпя дори минутка от интрото. Оценявам желанието на момичето, и визията не беше зле, ама тия драматични паузи на всяка сричка.. Не! Беше си негледаемо от първата минута.Трудно ми беше да се съсредоточа
Амм... Нали всички сме съгласни, че тя не е там да излъчва видео за оскар, със специално нает за това снимачен екип ?На мен ми беше трудно да изтърпя дори минутка от интрото. Оценявам желанието на момичето, и визията не беше зле, ама тия драматични паузи на всяка сричка.. Не! Беше си негледаемо от първата минута.
Можеш да "провериш" няколко неща за "мнимата" вреда със задължителната ваксинация във Франция срещу Хепатит Б, за деца.Преди 20 години. За протокола, не е вече "задължителна" ваксината срещу хепатит.. останалото си го търси.Ясно е: това е поредното ФЕЙК видео за мнимата вреда от ваксините, които са доказано безопасни. Всичко противно на това е измислица. И партито, да - нашият парти, с прискърбие, марък* че го харесваме, трябва да признаем, че е част от тази МРЪСНА дезинформационна игра.
(* марък: макър; разговорно на макар)
Не, не сме съгласни.Нали всички сме съгласни, че тя не е там да излъчва видео за оскар
Резултате, не следиш темата редовно, навярно. Затова мислиш, че говоря сериозно. Шегувам се. Аз съм точно на обратната страна, и може би един от няколкото най-отявлени тук. Вкл. за предишните "небезопасни" вакси. Напълно съм съгласен за хепатитната, а има и още много случаи с други видове "небезопасни". Дълга тема.Можеш да "провериш" няколко неща за "мнимата" вреда със задължителната ваксинация във Франция срещу Хепатит Б, за деца.Преди 20 години. За протокола, не е вече "задължителна" ваксината срещу хепатит.. останалото си го търси.
Ако ме чуеш как бързо говоря (а освен всичко и обаятелно, с широк набор от интонации, подредено и "вкусно", въздействащо). Просто ще се оженим накраяБавно говорещите и действащи хора ме изнервят ужасно.
Ами, Славчев, фактът е неоспорим: и Тедката, и Митко7, че дори Теста, а сега и Дефа, изчезнаха известно време след моята поява. А имах и лоши взаимоотношения с всички тях, някои малко ги обидих. И преди това си ги хулехте редовно, но беше някак по-интелигентно и ненатрапчиво, търпеше се и си стояха. Развалих стилът, но не съм виновен, че съм хулиган по характер.Само мен ли ме притеснява, че основните "играчи" изчезнаха след бустера... И къде е тоя Митко, всезнаещият създател на темата? Тедка, Каменчо, липсвате ни, знаем че четете темата
Аз не съм ги обиждал, поне не умишлено. Под достойнството ми е да ритам паднал човек теста е болен от някаква болест, ама нз каква точно. Тедката и Камен ми липсват наистина, беше интересно с тях. Митко сигурно е облепил панелката с фолио и се е изолирал до лятото, друго логично обяснение нямам...Ами, Славчев, фактът е неоспорим: и Тедката, и Митко7, че дори Теста, а сега и Дефа, изчезнаха известно време след моята поява. А имах и лоши взаимоотношения с всички тях, някои малко ги обидих. И преди това си ги хулехте редовно, но беше някак по-интелигентно и ненатрапчиво, търпеше се и си стояха. Развалих стилът, но не съм виновен, че съм хулиган по характер.
Съжалявам (Лъжа)
Дам, чете си темичката тайно. Чат-пат слага някой ваксърски лайк, докато запрята ръкава за бустера. Трябва да се поддържа нивото все пакЯнуари някъде беше влизал Митко, без да каже нищо тук, после не знам.ю
Камен kamentik ли е?
По принцип съм същия, много добре разбирам за какво говориш и го споделям. Аз съм свръхстриктен и към професионалисти с необосновани претенции, да не говорим за разни претенденти. И съответно харесвам малко неща.Като си се хванал да правиш нещо, го правиш максимално добре.
Тук го има и личния момент. Както многократно съм казвала, аз съм холерик по темперамент. Бавно говорещите и действащи хора ме изнервят ужасно.