Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Ай...
Годините не се казват току така. Ще вземеш да направиш някой хороскоп.

Как айде? Кво значи айде?! "Айде, че да си ходя към ОСНОВНАТА тема Русия/Украйна"??

За нищо я нямате тая тема вече...:(:(
Вие с дефето за нищо я нямате темата. Ако ги нямаше тия аватари от ляво, нямаше да мога да ви различа. Явно имате за цел да размивате темата с текстове, нямащи нищо общо с нея. Дори сектантите когато се опитваха да размиват темата го правиха в контекста на темата.

Кво значило айде. Кво да значи, баси? Може докато е писал поста някой му е звъннал по телефона, да са си казали "айде" и да му е дошъл неосъзнат порив да го напише. Има ли значение? Няма. Съществената част от поста се намира над това незначително четирибуквие. Става въпрос за мъжо на Урсула и неговата загриженост да ти промени генетиката, ако не си забелязал.

Вие с дефето за нищо я нямате темата. Ако ги нямаше тия аватари от ляво, нямаше да мога да ви различа. Явно имате за цел да размивате темата с текстове, нямащи нищо общо с нея. Дори сектантите когато се опитваха да размиват темата го правиха в контекста на темата.

Кво значило айде. Кво да значи, баси? Може докато е писал поста някой му е звъннал по телефона, да са си казали "айде" и да му е дошъл неосъзнат порив да го напише. Има ли значение? Няма. Съществената част от поста се намира над това незначително четирибуквие. Става въпрос за мъжо на Урсула и неговата загриженост да ти промени генетиката, ако не си забелязал.
Е, са що се държиш като кисела даскалица?

Ние три страници само на дефа с глупостите се занимаваме, а ти да нападнеш най-продуктивния и най-чувствителния член на нашия лагер.

Ако пак се разсърди, аз ще ти се разсърдя на тебе, да знаеш. :(

Ние три страници само на дефа с глупостите се занимаваме, а ти да нападнеш най-продуктивния и най-чувствителния член на нашия лагер.
Ключовата дума е "Ние". Просто не се занимавайте. Аз предпочитам като видя горе в дясно червеничко на камбанката, като цъкна на нея да попадна на нещо интересно по темата, за която съм абониран. А не последните спортни новини, "мастия проста" и въобще неща, нямащи нищо общо с темата. Аз разбирам веднъж, два пъти, три пъти... но то се превръща в новото нормално.

Ключовата дума е "Ние". Просто не се занимавайте. Аз предпочитам като видя горе в дясно червеничко на камбанката, като цъкна на нея да попадна на нещо интересно по темата, за която съм абониран. А не последните спортни новини, "мастия проста" и въобще неща, нямащи нищо общо с темата. Аз разбирам веднъж, два пъти, три пъти... но то се превръща в новото нормално.
Погледни го от друга гледна точка.

Ние от известно време нямаме опозиция, което слага спирачка на темата. В същото време сме едно малко виртуално общество от хора, които се забавляват, комуникирайки помежду си. Едното не пречи на другото. На мен лично ми е приятно да има шеги и закачки, докато коментираме фрагментите, водещи към края на нормалния ни живот.

Едва ли ще сме щастливи, когато вече не притежаваме нищо, включително елементарни човешки права. Затова нека се позабавляваме, докато не са ни отнели и това право.

Не бъди сухар. Не ти отива. :)

Погледни го от друга гледна точка.
Твоята гледна точка я гледам редовно, написана е в подписа ти. Аз обаче не споделям такава гледна точка, ненавиждам форумни дрязги, бъркат ми в душата. Предпочитам мир и благоденствие, и по възможност да се пише по темата :)

Ние от известно време нямаме опозиция, което слага спирачка на темата.
В най-добрия случай темата ще потъне в историята и ще забравим за нея, заедно с цялата дивотия заради която е направена.

ненавиждам форумни дрязги
Явно не обичаш също шеги и закачки, щото и на това скачаш. Ок. ще гледаме да се държим прилично. :)

Това ще се гледа ли? Аз да!

Има го в зелката. Който има акаунт там, може да го свали

Последно редактирано:
Я сега да видим кой е предал фронта и е боцнал дупарата? :)
Как си позволяваш такива интимни въпроси? Какво те интересува сексуалния живот на Дефи? :(

Само, че е точно обратното и ако някой въобще си направи труда да проследи времевата линия на тази километрична тема, ще се види че ви предложих да се раздели поне в две теми. Като едната да е за сериозните доводи. Аз съвсем не бях спамера в темата. Такава си я направихте.

С тоя другарски съд и вие разводнявате темата. Айде стига драми! Не сме на научна конференция. В неформална обстановка сме, хора сме - нормално е да се водят разговори и извън темата.

Не е проблем да скролнеш и да не четеш постове, които не те интересуват. А пък създаването на няколко отделни теми за всяко изречение е пълна дебилщина. Отново го казвам.

Дайте да си спретнем предположения: Ще успеят ли конвоите да устоят на агресивните мерки на Трюдо, Микрон и другите лайнари? Нормално ли е държавата да ти блокира банкови сметки за това, че участваш в мирен протест?

Трудо си заминава.
Човекът е карикатура.

ПП: видеото е старо, обаче тоя вляво е машина и най-вероятно ще му заеме мястото.

Трюдо си заминава, идва другия и продължава делото му. (Само не знам как ще си замине след тоя активиран Закона за извънредните ситуации...)

Конвоите доведоха до активирането на тоя закон. Чета бая за конвоите, м/у другото, ма бая. То и без да съм чел, е ясно, че затова бяха създадени - да доведат до закона. (Те, хората, нямаха и друг избор, но: защо след като се нашиха на 90% 2 години?:) Смях.) И така - ще има увеличаване на напрежението, задълбочаване на конфликта до кръв, затвори.. За да може да дойде Голямото потушаване. От ясно - по-ясно е, за мен. (Аз прогнозирам ООН.. Гутиереш и неговата Аларма номер 5 "Световен мир" ли кво беше..)

Смях.

ps: Въпросът е: от какво е част Трюдо? Отделен политик, глава на отделна държава, която не е в съглашение по основни опорни развития, ли е Трудо? Или е част от нещо. Така че какво като си тръгне.

ps2: Знаете ли каква е работата (според мен): ТЕ просто употребяват нашитите пътници като запоследно. С нашиването им осигуриха "заминаване", а с конвоите употребиха пътниците за достигане до голям проблем и последващи мерки. После пътниците заминават.. (Някои остават, но ще искат да бяха заминали.)

Последно редактирано:
Трюдо си заминава, идва другия и продължава делото му. (Само не знам как ще си замине след тоя активиран Закона за извънредните ситуации...)

Конвоите доведоха до активирането на тоя закон. Чета бая за конвоите, м/у другото, ма бая. То и без да съм чел, е ясно, че затова бяха създадени - да доведат до закона. (Те, хората, нямаха и друг избор, но: защо след като се нашиха на 90% 2 години?:) Смях.) И така - ще има увеличаване на напрежението, задълбочаване на конфликта до кръв, затвори.. За да може да дойде Голямото потушаване. От ясно - по-ясно е, за мен. (Аз прогнозирам ООН.. Гутиереш и неговата Аларма номер 5 "Световен мир" ли кво беше..)

Смях.

ps: Въпросът е: от какво е част Трюдо? Отделен политик, глава на отделна държава, която не е в съглашение по основни опорни развития, ли е Трудо? Или е част от нещо. Така че какво като си тръгне.
Убиваш всяка искрица оптимизъм.

Добре, какво е твоето предложение към канадците, французите - всички, които се надигнаха след като се набодоха, но продължават да бъдат затворници?

Убиваш всяка искрица оптимизъм.
:):) Знам, но не го правя нарочно, повярвай ми (лЪжа).:)
Добре, какво е твоето предложение към канадците, французите - всички, които се надигнаха след като се набодоха, но продължават да бъдат затворници?
Да участват тук (имше ps2 докато пишеше):
ps2: Знаете ли каква е работата (според мен): ТЕ просто употребяват нашитите пътници като запоследно. С нашиването им осигуриха "заминаване", а с конвоите употребиха пътниците за достигане до голям проблем и последващи мерки. После пътниците заминават.. (Някои остават, но ще искат да бяха заминали.)
:)

Ама, нанделя, нали знаеш, че експериментът магнитски&макадресов при мен върви осторожно? Бяха към 250, но сега вървят към 500. Какво да ти кажа, освен, че имам известна подплата, когато пляскам неща като в оная мойта тема. Нали? Не е като без хич, като без нито един опит на всички взети заедно и едно чудене, даже сигурност, че "е нанофейк":)

Тука само се облизва повърхността и после някой като публикува за гентерапи, а аз пусна бъзик, някой ще каже "не пишеш по темата", след като... съм писал 300 пъти:):) Кой тук пише по темата? Коя е темата? Темата за мен (с 500 лични опита на живо) и за някой с 0 една и съща ли е?:) И после: колко сериозни са нещата? Какво се цели и за какво са шприцовете? Защо всички - и на запад и на изток - ги искат вътре? Какво има в тях? Какво смарт село идва и как това е свързано с шприцовката? Тук кой пише за това? (Освен от време на време, но вече - никой.)
(Това го пазих за отговор към възпитателят:)

Последно редактирано:
Ама, нанделя, нали знаеш, че експериментът магнитски&макадресов при мен върви осторожно? Бяха към 250, но сега вървят към 500. Какво да ти кажа, освен, че имам известна подплата, когато пляскам неща като в оная мойта тема. Нали? Не е като без хич, като без нито един опит на всички взети заедно и едно чудене, даже сигурност, че "е нанофейк":)

Тука само се облизва повърхността и после някой като публикува за гентерапи, а аз пусна бъзик, някой ще каже "не пишеш по темата", след като... съм писал 300 пъти:):) Кой тук пише по темата? Коя е темата? Темата за мен (с 500 лични опита на живо) и за някой с 0 една и съща ли е?:) И после: колко сериозни са нещата? Какво се цели и за какво са шприцовете? Защо всички - и на запад и на изток - ги искат вътре? Какво има в тях? Какво смарт село идва и как това е свързано с шприцовката? Тук кой пише за това? (Освен от време на време, но вече - никой.)
(Това го пазих за отговор към възпитателят:)
Викаш: Надежда тука всяка оставете? ...

Знаете ли какво си мечтая напоследък? Да се създаде някаква мощна и много интелигентна организация, която да успее да се внедри тайно на следващия "форум", когато са се събрали всичките рептили и да им свети маслото. На всички - гейЦ, Шулц, макарони, трудони, па ако ще и Путин. Да ги убият и да излъчат кадрите от момента на смъртта им.

Мъдрите са казали и това ще мине. Всяка епоха си има погром и после нов подем. Тъжното е, че повечето от коментиращите тук няма да видим подема.

Горе