deffnews
Well-Known Member
Няма нищо такова. И там има добри и лоши.А такааа! Антисемкитите се издадоха...с любов!
Няма нищо такова. И там има добри и лоши.А такааа! Антисемкитите се издадоха...с любов!
Defe, недей почва и превръща майтапа ми в сериозно твърдение. Кога съм казал, или някой друг е казал, че там няма и добри, и лоши?Няма нищо такова. И там има добри и лоши.
Още малко по темата:Затова пък криптовалутите не са прекъсвали
Означава хората да използват повече кеш и крипто
Още малко по темата:
Ще стане ли ако сложа биткойн за единствено платежно средство в 1 сайтче?
Понеже е малко мътна схемичката и май няма много други варианти.
Широка аудитория, не е конкретно технически ориентирана някаква.
Аз ще мога ли да ти спамя в сайтчето, щом е широка аудитория? Оффтопик ще имаш ли?Широка аудитория, не е конкретно технически ориентирана някаква.
Плащанията биха били <6% от потенциално възможните. С времето се увеличава броя на хората, използващи криптото за разплащания, но се случва доста бавно. За да кажа някакво число, ще кажа 1% ръст на година (разбирай процент от всички плащания). Ако направиш нещо в крипто сферата, тогава не би имало такива затруднения.Широка аудитория, не е конкретно технически ориентирана някаква.
отдавнаИ от кога науката е религия,
Според мен няма какво да направят. Виждате, че отношението на всички мощни държави към ваксините е едно и също. Няма САЩ, няма Китай, няма Русия. Навсякъде е едно и също.Протестиращите явно се оттеглят от Отава и ще решават какви нови действия ще предприемат
Ама чакай малко. Що бъркаш офиициалната позиция на държавите с тази на обикновените хора? Виж, че масово се вдигат и в Европа, и в Австралия, и в Нова Зеландия. Тоест, "фрийдъм конвой Канада" не просто има подкрепата на народите, но и ги вдъхнови да копират техния начин на простест.Според мен няма какво да направят. Виждате, че отношението на всички мощни държави към ваксините е едно и също. Няма САЩ, няма Китай, няма Русия. Навсякъде е едно и също.
Информирано решение... абе... разбирам ги аз хората, страхуват се, наистина няма информация наистина да кажеш - да това е така или не е... ама и аз не знам докога ще ги разбирам...Ама чакай малко. Що бъркаш офиициалната позиция на държавите с тази на обикновените хора? Виж, че масово се вдигат и в Европа, и в Австралия, и в Нова Зеландия. Тоест, "фрийдъм конвой Канада" не просто има подкрепата на народите, но и ги вдъхнови да копират техния начин на простест.
Естествено, прави впечатление, че държавите подхождат агресивно към желанията на поданиците си да бъдат свободни. Досега правителствата винаги са опитвали да преговарят, да отстъпят леко, да се вслушат в гласа на народа, за да избегнат по-сериозен конфликт.
Май етера ще излезе прав, че трюдо и другите мазни лайнари имат интерес от тия простести, за да си прокарат извънредните мерки, които са сталинистка диктатура в действие.
Плаша се не само от това какво ни чака, а от пълното неведение на добитъка. Вчера се карахме яко с една приятелка. Тъпата овца е ваксинирала не само себе, но и детето си. Тя била взела информирано решение, щото питала лекар и той ѝ казал "да, бе няма проблем бухай, па ще видим. "
Не чуват, хилят ти се ехидно като опиташ да им обясниш...
Това е най-страшното. Колко тъпи преживни животни станаха хората. Категорично отказват да мислят, а в същото време ти казват: "според мен всички интелигнетни хора се ваксинираха". Демек нарече ме тъпа. Е, аз нарекох техния отбор "добитък".
Реших да делийтна, че, де да знаеш кой ще чете някога.Информирано решение... абе... разбирам ги аз хората, страхуват се, наистина няма информация наистина да кажеш - да това е така или не е... ама и аз не знам докога ще ги разбирам...
Вярно е. Чак аз не мога да се понасям.Много си серт, кака
Не мога да повярвам какво се случи току-що! Извинете, нандибанкова, но тук сме сериозни хора, които стоят зад думите си, и не е прието да трием, дори да редактираме коментарите си!!!Реших да делийтна, че, де да знаеш кой ще чете някога.