Дишайте спокойно, лято иде, война има, така че за сега няма предпоставки за ковидясване. На есен ше му мислим
Педерасти, сър.Защо си слагате профилни снимки руси момиченца ?
За Етенцето и Нокинцето става въпрос
За нашите ценности, драги Парти. И кои сме ние.Защо си слагате профилни снимки руси момиченца ?
За Етенцето и Нокинцето става въпрос
За нашите ценности, драги Парти. И кои сме ние.
Не може само Нандила да е руса; днес всеки може, драги Парти.
Обръсни бедрата си. Препаши кръшното си кръстче. Изруси косите си и ги закичи.
И отвори широко кесийката си, драги ми Парти, щото скоро целия кеш ще е за нас!
MSN
www.msn.com
За нашите ценности, драги Парти. И кои сме ние.
Не може само Нандила да е руса; днес всеки може, драги Парти.
Обръсни бедрата си. Препаши кръшното си кръстче. Изруси косите си и ги закичи.
И отвори широко кесийката си, драги ми Парти, щото скоро целия кеш ще е за нас!
MSN
www.msn.com
Стига бе, недей толкова пър во сиг нал но... Недей да го приемаш с лошо. Поне сега недей с подтекстови заключения, защото в момента Девата властва, но властва с мир и с уважение дори.Драма в САЩ: Затворнички забременяха от транс "жена" в женския затвор
/Поглед.инфо/ Две жени в единствения затвор за жени в Ню Джърси са забременяли, след като са правили секс с транссексуални затворници, определящи се като "жени".pogled.info
Ръкавицата е хвърлена. Войната е в ход. Ще се боря срещу русата конкуренция до последния украинец!Не може само Нандила да е руса; днес всеки може, драги Парти.
Никога няма да победите нашите ценности и кои сме ние. Зад нас е планина, Нанси Пелоси го каза:Ръкавицата е хвърлена. Войната е в ход. Ще се боря срещу русата конкуренция до последния украинец!
Дай! Удри!Да "хвърля ли бомбата"? Или не?
Чакай, че не се сещам в кой силоз я закотвих. Стига де Манди, ти си войнствена натура. аз не.Дай! Удри!
Чакай, че не се сещам в кой силоз я закотвих. Стига де Манди, ти си войнствена натура. аз не.
Нищо няма да се бориш, просто се откажи и си пребоядисай косата. Много съм трениран още от малък. Просто погледни с какви кукли съм закален и кажи как ще ми се противопоставишРъкавицата е хвърлена. Войната е в ход. Ще се боря срещу русата конкуренция до последния украинец!
Много голям клиторНищо няма да се бориш, просто се откажи и си пребоядисай косата. Много съм трениран още от малък. Просто погледни с какви кукли съм закален и кажи как ще ми се противопоставиш
California city to give universal income to transgender, nonbinary residents regardless of earnings