Мани това, гледах за Ремдесивир, наистина опасно лекарство, докторите са на тръни като го ползват. За 20-тина години репортнати около 1000 странични ефекта.Предполагам се е случило чудото дигитализация.. репорта от 1990 е въведен 2003..
Според нета последните години у САЩ се противогрипно се ваксинират около 50% от населението...
How many Americans get flu shots?
Historically, children have been more likely to be vaccinated than adults.usafacts.org
Т.е. грубо.. последните 2 години около 150М на година с FLU ваксина.. или иначе казано ~300M
169 рипортнати случая от 2020 насам..
С ковид препарат са около 258M с поне една доза...
See How Vaccinations Are Going in Your County and State (Published 2022)
See where doses have gone, and who is eligible for a shot in each state.www.nytimes.com
27,968 рипортнари случаи от 2020 насам..
Мани това, гледах за Ремдесивир, наистина опасно лекарство, докторите са на тръни като го ползват. За 20-тина години репортнати около 1000 странични ефекта.
Ковид навъртяха милиони репорти, за няма и 2 години.
Не ме интересува каква математика седи зад тия числа, просто ти ги цитирам.
Значи взимаш бройка набодени в Европа и сравняваш това число с бройка ритнали камбаната в Америка, щото VAERS е няква американска боза. Отделен въпрос е кой какво и колко е репортвал на VAERS. Нещо гнили ябълки със семена от люти чушки се опитваш да сравняваш ми се струва.Понеже си антивакс, и може да не може да сметнеш, сега ще ти го сметна
300 000 000 ваксини ( въпреки че са повече - хайде с 300 милиона да смятаме ) , 18,202 смъртни случая - това прави смъртност при ФАЙЗЕР :
0.006067333333333333
Значи взимаш бройка набодени в Европа и сравняваш това число с бройка ритнали камбаната в Америка, щото VAERS е няква американска боза. Отделен въпрос е кой какво и колко е репортвал на VAERS. Нещо гнили ябълки със семена от люти чушки се опитваш да сравняваш ми се струва.
Kaртинките ти ме забавляват.Добре де, коректни ме - и да видим колко проценти са. И аз не съм пускал тези статистики - ЕР-Малък ( Ванката ) ги разправя от 2 седмици, как бил пуснал статистика, със смъртността, пък само той знаел за нея - тея неща са негов аргумент - обърни се към него.
Kaртинките ти ме забавляват.
Сещаш ли сте що сте престъпници, или филтърът твърдо не ви го показва?
Мога да откажа експериментите, ако биха били и с твърдо нулева опасност. Каквото някой от вас инокулираните маймуняци беше написал.Можем да смятаме и с десетици, стотици и хилядни от цялото число и знаем какво е дробна част?
Мога да откажа експериментите, ако биха били и с твърдо нулева опасност. Каквото някой от вас инокулираните маймуняци беше написал.
Май съжаляваш, че се набоде?
Инокулирано нищожество, тия цифрички са само в твоята глава. Вменяваш ми неща, каквито не съм твърдял. Твърдя, че таблицата е вярна, 2,48 % от 700 000 репортнати са си 18 000 убити от корпорациите, каквото и пише. С помощта на НЕизбираната Урсула със седемте си деца и мъж в тая индустрия надминахте ядрените атаки над цивилни японци. Искат да стават милиардери, и стъпват по труповете ви.
Инокулирано нищожество, тия цифрички са само в твоята глава. Вменяваш ми неща, каквито не съм твърдял. Твърдя, че таблицата е вярна, 2,48 % от 700 000 репортнати са си 18 000 убити от корпорациите, с помощта на НЕизбираната Урсула със седемте си деца и мъж в тая индустрия. Искат да стават милиардери, и стъпват по труповете ви.
Тия 100 000 дето са сумарно за САЩ и Европа, зорлем избити, голямата част от тях са млади хора, спортисти в добро здраве, и щяха да изкарат КОВИД без проблем.
Вие, боклуци ги убихте, в разцвета на силите им.
@fast_and_the_curious върни назад за меме темплейти - откъде черпиш идеи попринцип?
Последно изчислявах такива проценти през Ноември за БГ. Изчислявах, защото те не са написани така директно. В този сайт на правителството (https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/) всеки ден пускат числа за това колко били починали от короната, както и какъв % от тях не били ваксинирани. Ето например за днес пише така:Добре де, коректни ме - и да видим колко проценти са.
100 % от починалите лица не са били ваксинирани. Починали са:
мъж на 85 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания;
жена на 82 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания;
мъж на 52 г. с хронично белодробно и сърдечно заболяване;
мъж на 88 г. със сърдечно заболяване;
мъж на 83 г. с хронично неврологично и сърдечно заболяване;
жена на 49 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания.
МИ хубаво де, хвани Израел и някоя от държавите със почти 100% ваксиниране и да видим колко умират от ваксината.