Лумпен? Имаш сериозни проблеми с нервната система. А уж не си ваксиниран, защо така?
Абе момче, чети нататък, той получи мозъчен аневризъм, делнаха му псувнята, ама останаха някои неща , ще видиш, особено как смята статистики и проценти
Лумпен? Имаш сериозни проблеми с нервната система. А уж не си ваксиниран, защо така?
Хахахаха, сега сигурно ще си бодне някой друг ник и ще се развихри наново.Абе момче, чети нататък, той получи мозъчен аневризъм, делнаха му псувнята, ама останаха някои неща , ще видиш, особено как смята статистики и проценти
Кое е грешното, отпадък? Тия простотии дето ми ги пускаш на мемета - ти си ги измисли. Не каза дименсията на твойта цифричка, помислих, че е резултат от деленето. 0,006 Е 0,6%.Нали видя Иван Тъпото какво направи - 2 седмици мрънка за неговата статистика, накрая се оказа грешна и получи мозъчен аневризъм.
Кат някаква бабичка дуднеш, вадиш ги от гъза си.Иначе недей така за Иван и Биткойна - аз там с Иван Тъпото сме на едно мнение - всмисъл не му чета нещата, защото знам, че не е технически компетентен откъм технология,
Нищо не си се аргументирал, като поредния чалга лумпен ни лепиш етикети, конспирации и путиноизъм. Затова те псувам, поредното чалга лайно си, дето иска и аз да поемам корпоративните отрови, дето са ти направили мозъка на желатин.аз там достатъчно добре се аргументирам, както и тук, но реално как да се води дискусия с аргументи, като трябва да доказвам, че нямам сестра
Боклук, помислих, че си писал абсолютна стойност. 0,006 е 0,6 %.и смята, че 0.006 е почти 1 - трябва да сте го смачкали, дори и с небивалици...
Тюю, жалко, трябва пак да те псувам!
То някъде има ли инфо.. колко трябва да е минималния процент починали, за да се смята една ваксина за безопасна?
Е само вие ли ще ни викате путиноиди, антиваксъри и конспиратори? Вадя ви най-официалните възможни статистики, само по ВАЕРС са около 25 000 сумарно избитиЛумпен? Имаш сериозни проблеми с нервната система. А уж не си ваксиниран, защо така?
Вяра в корпоративната, пленена "наука", дотук.Извинявай, ама рисърчърите и докторите, да не са идиоти, които работят, и след това онези, които ги одобряват и провеждат първоначалните тестове.
Вкарват ти РНК, почва да генерира т.нар. шипов протеин, по нашенско белтък. Имунната система яростно атакува собствените ти клетки, после се събуждаш парализиран от кръста надолу, плюс зверски болки дето не се влияят от успокоителни.И какво толкова опасно според теб има - нали ти вкарват част от вируса, малка част - РНК/ и другата каква беше - какво толкова ще ти стане, ще ви чипират ли, какво според теб? Нали е една течност - съдържаща някакви неща от ковид, за да предизвика реакция и имунитет - та какво толкова може да ти вкарат според тебе? катран? чип?
Ае сопри се малко. Аз съм против ваксината за ковид, но това, което правиш е да се излагаш.Вяра в корпоративната, пленена "наука", дотук.
Докторите много добре знаят, ама имат милиарди да гонят, и който се обади за фактите го самоубиват, като оня африканеца, като откривателя на СПИН, нобеловия лауреат. Още един хвърлиха от високите етажи, забравих му името, също учен. Откривателя на PCR, също нобелист, го баннаха у всички соц. мрежи, докат му ползват тестовите за здравен терор.
Вкарват ти РНК, почва да генерира т.нар. шипов протеин, по нашенско белтък. Имунната система яростно атакува собствените ти клетки, после се събуждаш парализиран от кръста надолу, плюс зверски болки дето не се влияят от успокоителни.
Бабешки приказки. Чакам да чуя кое не е вярно, от туй дето пиша.Ае сопри се малко. Аз съм против ваксината за ковид, но това, което правиш е да се излагаш.
Там на село няма Ковид, нали така беше? Какво се палиш толкова?Бабешки приказки. Чакам да чуя кое не е вярно, от туй дето пиша.
1. Ваксина няма, дори в техните си документи го пишат като препарат в експериментална фаза 3. Има и четвърта.
2. Десетки хиляди избиха, и то основно млади и такива със силна имунна система. Направо умират пред камерите, в ефир. Мъка ми е какви хубавици погубиха, една репортерка се метна от някаква вишка, падна като талпа както дава репортаж. В Италия с портретите на убитите си деца, правиха шествие към гробищата, после пред парламента.
3. Дива цензура, само за вяра в наука ми плямпате, докато баннахте тоя де ви даде PCR теста.
Кажи кое не е вярно, туй за кое си против и за - мене слабо ме вълнува. Има си закони, имам си законни права, тия дето ги нарушават пак по закона са за дрънголника. Злоупотреба със служебно положение, и принуда.
Конкретните цифри изобщо не са от значение, дори ако "ваксината" беше напълно безопасна!
Или спазваме законите, и Президентът дето въведе "зеления сертификат" - направо в панделата.
Или почваме да се избиваме като по развития запад.
Няма такъв, дето "отговаря за населението". Има си закони, действаме по тях, тия дето ги нарушават стават нечия булка на държавна издръжка.Представете си, ако идиот като горният отговаряше за населението по време на някаква пандемия,
В историята няма АКО. 0,006% е цифра дето вадиш от гъза си. Дори не ми се проверява.и смъртноста не беше 2.4 на ковид, а хипотетично - 20% - според ЕР-Малък - ще трябва да чакаме 7 години да измре населението на Земята, въпреки че имаме 0.006% смъртност с ваксината.
Я пак се посмей на човек на легло, 2 поста нагоре е, прикован след трета доза. Пак да те напсувам, и да ти туря цифричките дето слънце не огрява. Ако се събудиш сакат до края на живота хич не те топлят тия цифрички.Вярно, че не разбира от числа, а май само от цифри, и без десетични запетаи ама това вече е комедия
Искам ефективно осъдени. За престъпления с/у човечеството. Нагазиха половината наказателен кодекс, избиха повече от атомните бомби на американците.Там на село няма Ковид, нали така беше? Какво се палиш толкова?
Искам ефективно осъдени. За престъпления с/у човечеството. Нагазиха половината наказателен кодекс, избиха повече от атомните бомби на американците.
Тия въпроси не са от медицинска компетенция, а от прокурорска. Не ми е работа да знам какво има, знам че имам нарушени основни права, и тоя дето злоупотреби с положение е за затвор.Я го питайте тоя идиот Иван - ако ваксината съдържа част от вируса - и неговата статистика показва, че е идиот, който не може да чете и да смята, да попитам само резонно - какво смята, че има във ваксините? Катран? Чипове? Урина? Хималайска Сол?
Кое право ти е нарушено точно на тебе - един безполезен идиот, който от 2 седмици разпространява фалшиви новини и всява паника, че ваксините имат смъртност над 1000 пъти по-висока от истинската?Тия въпроси не са от медицинска компетенция, а от прокурорска. Не ми е работа да знам какво има, знам че имам нарушени основни права, и тоя дето злоупотреби с положение е за затвор.
Как мислиш, че ще ме задължат, при все, че 80% от народа е пас? Ще пандизят няколко милиона като нас?Те идиотите като теб отърваха глобата, имаш късмет, че нямаше задължително ваксиниране,