nandibandi
Well-Known Member
Последно редактирано:
На мен не ми излезе така. Може би защото бях вмъкнала думата "nude'' в търсенето.Като сърчнеш "klaus schwab on the beach" първото дето излиза е фактчек от Ройтерс.
Ти пак ли нацапа гащите?Славчев, кай е, няма маймунска шарка, нали? Измислят си медиите, това са просто пъпчици, нали?
Е, значи аз ще съм първият, хахахахаТая маймунска шарка до колко ли има общо с аденовирусните вектори във някои от ваксините?
Ааа, аз мисля, че от Биарката прихвана, че пия Розе. То не че не пия, ама не ми е любимото.
Приготвяме чувалите Яко ще се мре!Славчев, кай е, няма маймунска шарка, нали? Измислят си медиите, това са просто пъпчици, нали?
Ехехехех, ти си ясен, докато не се убедиш лично, всичко е план и измама. Дано не се убедиш деПриготвяме чувалите Яко ще се мре!
Същата работа и вашата, ако можеха да говорят десетките хиляди жертви на "ваксини" Тия оцелелите пък са подложени на зверска цензура.Ехехехех, ти си ясен, докато не се убедиш лично, всичко е план и измама. Дано не се убедиш де
Ти нямаш спирка, даже заклетите антиковидваксъри вече ти се смеят.Същата работа и вашата, ако можеха да говорят десетките хиляди жертви на "ваксини" Тия оцелелите пък са подложени на зверска цензура.
Какво да се убеждавам. Всички в България сме ваксинирани срещу Вариола, така че какъв ти е проблема? Или викаш важното е да има нови ограничения, нови локдауни, нови ваксини, че иначе ти е скучен живота. Трябва да се боцкаш на всеки 3 месеца, за да си хепиЕхехехех, ти си ясен, докато не се убедиш лично, всичко е план и измама. Дано не се убедиш де
Нищо не викам. Просто обобщавам: Байден и тъпанар, Путин е велик. Няма Ковид, ваксините убиват. А сега си дочул, че вече си ваксиниран за вариола. Я прочети да видиш колко е тежка тая ваксина, щото иначе знаеш какво са ти слагали.Какво да се убеждавам. Всички в България сме ваксинирани срещу Вариола, така че какъв ти е проблема? Или викаш важното е да има нови ограничения, нови локдауни, нови ваксини, че иначе ти е скучен живота. Трябва да се боцкаш на всеки 3 месеца, за да си хепи
Че ковид ваксината лека ли е я колко хубави тромби си прави, та чак ти идва да запееш.Нищо не викам. Просто обобщавам: Байден и тъпанар, Путин е велик. Няма Ковид, ваксините убиват. А сега си дочул, че вече си ваксиниран за вариола. Я прочети да видиш колко е тежка тая ваксина, щото иначе знаеш какво са ти слагали.
Много по-лека е от тази. Само че тези няма как да се избегнат.Че ковид ваксината лека ли е я колко хубави тромби си прави, та чак ти идва да запееш.