Кво да се боря бе, аз правата си ги имам сега.
Тия дето се престараха да угаждат на печалбите на Корпорациите са престъпници, влезли с взлом в живота ми.
Искам да се спазват законите, не като
@Blinky за едни тако за други вако.
За корпорациите си прав, да - Money Talk.
За законите и Блинки, обаче не съм много съгласен. Без да се обиждаш, ако бях на мястото на
@Blinky отдавна да съм те филтрирал, барабар с много други теми и постове тук. По мое мнение даже Блинки е прекалено толерантен. Ако бях админ бих създал правила на форума и който не ги спазва като при футбола - 1 жълт, 2 жълти, 1 червен и айде...при сиирджийте на скамейката. Не визирам само теб, казвам личното си мнение и какво бих направил с доста от потребителите тук. Обаче съм само "Active Member" и се съобразявам с правилата, админа и т.н.
. Блилнки, Кулайс и нз още си кой са си наляли парите тук, трудили са се и са изградили това място и те имат право да се разпореждат както искат, независимо дали ти/ни харесва или не. Самия "Бай Тошо" го е казал - Ти като нямаш пари какво ще управляваш БЕ?! Управлява този, който има пари". Това е реалността за момента.
Искаш закон? От закона има последствия и ти си длъжен да се съобразяваш с тях, ако искаш закона да работи. Такива са самото му спазване, морал, етикеция, отговорност (не само закона да те защитава, но и ти да го спазваш и защитаваш). Иначе пак казвам - ставаме като едни от 240-те, ама те поне им запушват устите и ушите и всички други изходи с някаква сума. А ти какво?
Много е лесно да се разделят нещата - ваксинирани и неваксинирани. Левскии и ЦСКА, бял и черен, хетеро и хомо и т.н. "Разделяй и владей"
и в БГ става много лесно. Пак ти казвам - фокусирай се върху целта, не върху опонента. Така се защитаваш. Иначе става като онзи от Game of Thrones (един дето се биеше с някав огромен за отмъщение) - накрая толкова се фокусираш да му отмъстиш. че се самозабравяш и ако помня сцената правилно му избиха зъбите, когато се разсея и 2-мата умряха (за сцената).
Много негативно я караш или се впрягаш нз. Chill малко. Никой от форума не ти е нито враг, нито приятел (освен, ако не познаваш някой лично де), така че всеки си казва мнението.
Addapt & Survive. Оцеляват само
най-приспособимите е казал Дарвин, а не най-силните
.
Поздрави!