tedkata_m
Well-Known Member
Бог филиЙ!Тебе май с кожена инжекция са те боцкали. Демек некой яко ти го спуща между филийте
Бог филиЙ!Тебе май с кожена инжекция са те боцкали. Демек некой яко ти го спуща между филийте
На това прилича. (Но що "боцкали" в минало време, чувал съм, че тия работи се услаждали...)Тебе май с кожена инжекция са те боцкали. Демек некой яко ти го спуща между филийте
Тедка, за ветеран в темата какъвто си, да се правиш на изненадан за нещо за което сме говорили толкова много пъти от самото начало е твърде нелепо и фейк. Следващия път се постарай повечеАхахаха, болниците убили хората, малееее, егати вица! Те там по собствено желание ходят, ясно. Малеее, дано изтриеш тая тъпотия, дето написа.
Направо давай да разстреляме лекарите, че те били убийци.
Ясно, значи спираме да ходим по доктори. Ще го караме на хомеопатия...Пък който оцелее. Ти си гений!Тедка, за ветеран в темата какъвто си, да се правиш на изненадан за нещо за което сме говорили толкова много пъти от самото начало е твърде нелепо и фейк. Следващия път се постарай повече
Значи спираме да ходим по доктори и караме на хомеопатия когато теста казва Ковид. Пък който оцелее. За други случаи нищо не съм казвал, то си е според проблема.Ясно, значи спираме да ходим по доктори. Ще го караме на хомеопатия...Пък който оцелее. Ти си гений!
Майкооо, утрепа половин България с това изказване. Няма какво повече да добавя. Прави любов, а не война.Значи спираме да ходим по доктори и караме на хомеопатия когато теста казва Ковид. Пък който оцелее. За други случаи нищо не съм казвал, то си е според проблема.
Майка ти не те спряла като дошло времето да се изцвъкаш на тоя свят. Молиш се на някой дето и без това ще му умре проекта. Имам предвид тоя форум.Админе, сами не можем, СПРИ ни!
"Стига с тез вакси, админе спри че не можем сами, да говорим за хубавите неща: морето, бикини, бански"Майка ти не те спряла като дошло времето да се изцвъкаш на тоя свят. Молиш се на някой дето и без това ще му умре проекта. Имам предвид тоя форум.
Хайде да спазваме етикеция и да не си говорим за майки и Фройд коплекси? Дано си не повече от 13г, че иначе не говори добре за теб такъв тип нападкаМайка ти не те спряла като дошло времето да се изцвъкаш на тоя свят. Молиш се на някой дето и без това ще му умре проекта. Имам предвид тоя форум.
Директно ви каня във strangerzone.info | форума за авторска и спонтанна поезия и проза. Само че няма кой да ми го инсталира това phpbb...Ама стига с тоя спор за бустери и ваксини.
Сега е сезона на чехлите, банските и готините...мокасини!
Админе, сами не можем, СПРИ ни!
А ти Файзер/Астро, защити ни!
Не за вечно, не за много години.
Само за сезона помогни ни.
Зимата е дълга, лятото е Mini.
Нека се порадваме на
.. вълните морски, сини.
После ще се боцкаме и през ден, но сега пази ни!
И стига вече с тия рими!!!
Съвсем сериозно ти казвам, че дали този италик е твой или не, Ми-то те утрепа с рими.Тедкааа, аз искам само да кажа, че сте такиви късметлии, дето попаднахте на такиви умни и въпитани, сдържани и емпатични антиваки, като нас. Възмутен съм от това, дето прочетох от някакъв и ще го споделя тук, с всички вас. Ето вижте за каква простащина говоря (цензурирал съм, че ме е срам чак):
Искам да се ваксинираш
да се боцкаш без да спираш.
Втора, трета и четвърта.
После бустер. После мъртъв.
Ръгай смело, давай рамо.
После "пак съм болен, мамо!".
Кеф ти файцер, кеф ти астра -
датаей*а в п*дераста.
---
Сега разбирате колко сме готини ние тук.
Админ в такива теми е мръсна дума. Особено като отворите приказка Антихристът да ме задължава на редовна инокулация. Оня ден го слушам да мрънка да цензурирал целия нет, добитъкът да не можело да споделя за скотобойната.Хайде да спазваме етикеция и да не си говорим за майки и Фройд коплекси? Дано си не повече от 13г, че иначе не говори добре за теб такъв тип нападка
Явно те бива с пръстчетата. АЛФА!
Смешни сте ми бе мише, как няма да ти се хиля, като си с интелект на третокласник и нямаш 1 смислено изказване в целия форум. Освен да си правя гаргара с теб за друго не ставаш. Мен не ме мисли, гледай си в твоята паничкаАбе, Славчев, ти на всичко се хилиш, как го правиш тоя бизнес??? Ако някой не те кефи, ама ти дава парички хилиш ли му се? Фейсът като удари балтията, хилиш ли му се на Марк? Или си по-нисък от тревичката? Подозирам, че е второто.