Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Хахахаха, Нанди, днес пак неделя, пак ден за метла. То няма лошо де ама тука се закобацах с кафето от смях. Недей така с лошото от сутринта, че ще ми докараш удар.

Отивам да потичам да избегна тромбоцтите и метлата :D
Дърляте се и осирате темата,
А вие мислите ли, че много държа? Не, но се налага.

Няма да позволя на некви гниди да паразитират на мой гръб. Щом искат шамари, за да се разбере, че съществуват, ще ги получат. За съжаление, това е начинът, иначе започват да си мислят, че номерът им минава.

И да не ми говори после Ноке, че аз в отчаянието си и в абстиненция се занимавам с тях. Не! Дефа и оня, дето свършва бързо в гащите от другата тема са лайняните клечки, които се мъчат да ми се лепнат за подметките. Аз просто се старая да ги разкарам. За да има чиста и приятна среда. :)

Глупакът, който е един и същ във всички времена, има преди всичко една основна, велика идея:
Да взема възможно най-много, давайки за това възможно най-малко.
Тва е Великият Принцип на Спестовността! Да минем с по-малко ако може.
Живот с капела, живот на примоция. (За мисловния става дума предимно.)
(Но тогава идва днешното време и тва, което са спестили, струва тва, дето ще загубят. Всичко се плаща и евтиното е скъпо. И те самите ще бъдат спестени от Намалителите.:) Дай да видим ще стане ли; залагам на тва...:))
Имам чувството, че мен визираш, ама не разбирам какво точно и на кого го казваш. Къде сбъркахме пак? :)

Локдаун и инокулация зарад жега кога ще ни турят, погуби ХИЛЯДИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ!!!

То това и е ежедневието. Подклажда скандали и накрая другите били виновни.
Щом това същество е способно да предизвика интриги, прави си сметка. Аз виждам една първосигнална леля с нисък ценз, която си втълпява и и се втълпява, дават и се бонус бустери и жената си изгражда грешна представа за самата нея. Измисля си, че се занимавам с нея. Защо си ги втълпява.

Щом това същество е способно да предизвика интриги, прави си сметка. Аз виждам една първосигнална леля с нисък ценз, която си втълпява и и се втълпява, дават и се бонус бустери и жената си изгражда грешна представа за самата нея. Измисля си, че се занимавам с нея. Защо си ги втълпява.
Псувай и ти и ще се кротне. Мъж дето не псува и жена де не кълне... са джендъри!

Що не ходиш да духаш на циганите на гарата за 5 лева, бе утрепко? Аз ли правя интриги, дето не те отразявам, а ти ми влизаш с обиди без никаква причина? Що не се репчиш така на целия форум, дето ти се смеят на всяко действие - и то си е за смях? Виждаш, че съм добронамерена и решаваш, че можеш да ми се катериш по гърба? Я ходи си еби майката мърлява, бе мършо недоносена.

Специалиста по всичко, дето с едната ръка прави пици и шие якета с джобчета, а с другата - партии и форуми. Отивай там, откъдето си излязал и не влизай повече в диалог с мен. Ясно ли е!

Предупреждавам, че всеки, който обвинява мен, а не дебила за скандала ще получи от същото. Не е нужен много акъл, за да се види, че това не съм го започнала аз.

Смешника на форума ще ми дава квалификации по темите, дето е майтапа на вселената. И понеже си го е заслужил, ето още малко да му се посмее целия форум, ма иначе съм лелка и не знам си ква...

1658658479291.png

Мисля, че се ебава!

Аз пък мисля, че е прекалено тъп, за да се сети да се ебава. Просто поредното спиране на хапчетата. Тъжна история, затова бях снизходителна към него, но няма да позволя някакъв смешник да се държи неуважително към мен, след като съм го защитавала от нападките на другите членове на форума.

Последно редактирано:
Аз пък мисля, че е прекалено тъп, за да се сети да се ебава. Просто поредното спиране на хапчетата. Тъжна истори и бях снизходителна към него, но няма да позволя някакъв смешник да се държи неуважително с мен, след като съм го защитавала от нападките на другите членове на форума.
Nandi, сори за жестоката истина, ама всеки нормален мъж би мандръсал привлекателна жена.
Темата е за друго, слушай Киро Брейка, "чукайте се".
Тъй хубаво сте почнали на ЛС... давайте там!

Предупреждавам, че всеки, който обвинява мен, а не дебила за скандала ще получи от същото.
Таман бях почнал, ама тука ми секна ищаха :(

Ама то щото имам високи очаквания към тебе да предвиждаш накъде отиват работите.
Щото не може да пускаш нещо на някого, което той очевадно приема като "фъндък", и да не ескалират нещата.

Има маса примери из форума и не е само към жените това поведение.

ПП. Не че като долен интригант и сеирджия не оценявам моменти като тоя, ама де да беше и продължителният build-up толкова забавен и удовлетворителен... :rolleyes:

Нанди, що си толкова злокобно изнервена? Релаксирай си, неделя е.
Щото, Теди, ми става криво да вляза във форума сутрин и да видя напълно незаслужени обиди по мой адрес. Не, че не съм свикнала, не че ми е много важно, но понякога някакви недъгави идват и започват да те молят да ги ошамариш. Е, какво да се прави, аз никога не отказвам на хора в нужда.

И най-тъпото е, че после ми е криво, докато на дебила, който ме е изкарал от обувките не му пука изобщо, че ме е нагрубил без никаква причина. Нека е пределно ясно: аз го правя, защото съм предизвикана и после ми е криво, а ТО го прави без основание и се смята за велико.

Извинявам се на всички (с изключение на онова) за отклонението, ама понякога всички излизаме извън релси. :)

Щото, Теди, ми става криво да вляза във форума сутрин и да видя напълно незаслужени обиди по мой адрес. Не, че не съм свикнала, не че ми е много важно, но понякога някакви недъгави идват и започват да те молят да ги ошамариш. Е, какво да се прави, аз никога не отказвам на хора в нужда.

И най-тъпото е, че после ми е криво, докато на дебила, който ме е изкарал от обувките не му пука изобщо, че ме е нагрубил без никаква причина. Нека е пределно ясно: аз го правя, защото съм предизвикана и после ми е криво, а ТО го прави без основание и се смята за велико.

Извинявам се на всички (с изключение на онова) за отклонението, ама понякога всички излизаме извън релси. :)
Абе ти пък, това е само форум. Не го взимай чак толкова навътре.

Абе, изкринджихте още повече. Дефа сваля мадами - да беше приложил социално инжинерство и хитрост...

И дефа нямаше ли жена, дето щяха пицария да отварят преди 2 години, тя месеше, а дефа слагаше продуктите и печеше?

Смешника на форума ще ми дава квалификации по темите, дето е майтапа на вселената. И понеже си го е заслужил, ето още малко да му се посмее целия форум, ма иначе съм лелка и не знам си ква...

Виж файлът 24928
И кво станало? А пък може и да съм си измислял. Ако ще трябва да ти отговарям на каквото и да е ще трябва през едно-две да те наричам куха или проста. Емиии, не съм се излъгал, че си просто същество.

Горе