Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Ми не ги оплювай, като не ги знаеш.

Пускайки скрийшота съм казала, че е от клипа, който пуснах в предишния си пост. Извън контекста My Ass.

Наака се и сега си търсиш оправдания. Ясно, Митрофанова е виновна. ;)

За кое и какви оправдания да търся? Другия път вместо от видеото, пробвай се да намериш и да пуснеш оригинала на статията - можеше да видиш какво са написали преди изрязаното във 'видеото'?

Сега като ти дадох оригинала на статията, разбра ли, нещата които питаш? Впрочем не разбрах, коя ваксина ще си биеш, че се чудиш какво ще ти дадът? И ако ходиш там, непременно обясни на докторите тези неща.

пс: Ами извън контекста е - виж началото на статията как започва, и средата , и края, който си пуснала.

'Ако нещо се бъркам - тогава да ми кажеш - съгнасна ли си със статията или не си?

Ти изтества ли си бота, дето слагаше усмивки, накрая? Всичко наред ли е с него? (Може да го пуснеш като реклама в темата си с предложение за ботове.):)

Атлантик всъщност не прави твърдения, а само публикува официалното решение на CDC. Не знам що се хващаш за източника.
Ми. Щото.. Всъщност и аз не знам. А де?! Така, да има.

@Test е републиканец и може би прикрит антиваксър. Поне това се разбра, значи е имало полза.

Етериум - намери си нещо да боднеш, че нещата явно не са добре - аз няма да ти обърна внимание щото излизам, като гледам днес няма кой да ти се върже на спама и глупостите, ама вместо да превеждаш някакви статии от 20000 думи тука цяла нощ, и да се цупиш и да се чудиш с кой да се заядеш - намери си жена или изчукай нещо и разнообрази.

Дайте нещо и за остров Каракао - да видим там как са нещата - след като ни осведомихте за Съдията от Мозамбик

Тотална неграмотност, гарнирана с арогантност. Некво момче от България гледа от високо Уругвай. Държавата, известна като американската Швейцария, обявена за най-демократичната държава в Латинска Америка.

Другия път вместо от видеото, пробвай се да намериш и да пуснеш оригинала на статията - можеше да видиш какво са написали преди изрязаното във 'видеото'?
Защо? Дала съм клип, в който се посочват и други източници. Да ти давам линкове към всички споменати в клипа медии? От какъв зор? Търси си ги, като не вярваш на скрийновете, показани в предаването. Вервай на Ройтерс.

Етериум - намери си нещо да боднеш, че нещата явно не са добре - аз няма да ти обърна внимание щото излизам, като гледам днес няма кой да ти се върже на спама и глупостите, ама вместо да превеждаш някакви статии от 20000 думи тука цяла нощ, и да се цупиш и да се чудиш с кой да се заядеш - намери си жена или изчукай нещо и разнообрази.
Сега ебах жената таман. Затова съм толкова енергичен, така ми действа секса - зареждащо.

Защо? Дала съм клип, в който се посочват и други източници. Да ти давам линкове към всички споменати в клипа медии? От какъв зор? Търси си ги, като не вярваш на скрийновете, показани в предаването. Вервай на Ройтерс.

Да де, ама защо не показват началото на статията или средата? Уж статии пишеше, пък се правиш и въртиш и сучеш, че това е извън контекста, дето си дала. Да не говорим, че не е новина, а някакъв негативен анализ - примерно аз не се интересувам за САЩ какво се случва с ваксините, но знам, че различните щати си имат различни полисита, а в тая статия, освен, че положението е лошо, заради правителството, не видях нищо конкретно, като новина, ако не броим 2-та линка, дето те дебънкват и са скрити във видеото ти явно?

Сега ебах жената таман. Затова съм толкова енергичен, така ми действа секса - зареждащо.
Ма, човека ти даде опции - или си намери жена, или изчукай нещо. Не трябваше жената, бе! Пууу, язък.

И така, Римандо, това са ти със сигурност последните година-две, а най-вероятно и последните месеци живот. Кажи имаш някакви последни желания, искаш ли нещо от нас?

Личи ти много. Тъжна работа, аре драскай си 10 поста реплая. Ще повторя с други думи - ако търсиш внимание, начина по който го правиш като сега - да спамиш темата - тъжно е, като се има предвид, че киснеш до сутрините да превеждаш конспиративни теории. Има един друг такъв в темата - дето като се депресира, че му е хубав живота - и почва да псува и да занимава всички ни тук, колко не искал да се ваксинира. Виж - някой като и даде малко газ - и скачате като кученца, че ще има внимание - давай - представи си, че ще ти отговарям утре сутринта ( няма ) - ако нещо се депресираш още повече - спомени Test - може пък той да се появи към 2-3-4 и да поспамиш тогава.

@nandibandi искам та разбира се - просто ми кажъв довод и аргумент ти дава тая статия. Най-важното - съгласна ли си с написаното в нея, след като знаеш оригинала? Прочете ли оригинала, отиде ли на линковете от средните параграфи - щото ако не си - значи си задаваш въпроси, и сменяш с друго как ти изнася.

Впрочем оправи ли се с търсачката на nature за научните трудове и публикации? Искаше информация та пратих. Сигурна ли си, че искаш информация и отговори, а не се чудиш за кое да се хванеш - смешна история де, щото съдия от мозамбик, и затворен кабинет в Алабама, при положение, че тук се избира каква ваксина да ти ударят - абсолютни дивотии питаше.

Трябва да знам всички медии и сайтове ли? Научете се да не пускате скрийншоти без контекст, а линкове към източника - щото ако беше дала линк в началото, да съм видял, че статията е нормална от първите изречения, и само да съм я питал дали не е слънчасала от жегите, че го пуска.
https://www.theatlantic.com/politics - Тест явно се кефи на Републиканци - аз не, и това, което виждам като статии - не отговаря на това, което Тест казва - аз анализи и мнения гледам да не чета, че се сещам за поглед.инфо и "аз не твърдя за достоверност, ама много е интересно и истина".

@Test я раздуй за тоя сайт?
Това достатъчно говорящо ли е:
https://www.gatesfoundation.org/about/committed-grants/2019/04/inv000891

Ма, човека ти даде опции - или си намери жена, или изчукай нещо. Не трябваше жената, бе! Пууу, язък.
Ми тя си легна, пък ас хапнах-пийнах зареждащи и пак съм готов. Ц.....
Деефеее, циганката свободна ли е в момента? Имам скътано едно стекче цигарки..

Аз му казах на Етера че не е добра идея да спира наркотиците точно сега - по време на криза + пандемия, ама той "НЕ!", вече бил решил, понеже от много години бил отлагал!

Аз му казах на Етера че не е добра идея да спира наркотиците точно сега - по време на криза + пандемия, ама той "НЕ!", вече бил решил, понеже от много години бил отлагал!
Нож в гърба! Пак ли си в "кисело настроение"...:)

Ти виждал ли си на колко медии дават пари.
Видях, да. И после гледам: тия медии едно и също пишат по определени въпроси. Което върви под слогана:
Спонсорираме възможността за безпристрастна и честна журналистика.
Нещо такова.

Последно редактирано:

Горе